Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: ladagal

No já si ho objednal taky , tak uvidim kdy prijde a začnu schanet soft.

Prisiel tak do dvoch tyzdnov...soft mam len ten co som postahoval na nete, tie co sa tu spominali.

Ale fungoval len ten jeden prilozeny ku kablu.

Inak to tu ozaj nikto nema poriadny soft co by fungoval??

Odesláno

pani ja by som mal tiez jeden dotaz na vas bol som na diagnostike a zistili mi 3 chyby

1,prechodna zavada :funkce snimaca ychlosti vozidla

2,prechodna zavada kontrola dodavky rotoru v uzavrete smycke - Anomalie B/D

3,prechodna zavada : pocitac nafukovaciho vaku- preruseny obvod alebo skrat na kostru

chalan mi hovoril ze su to prechodove zavady ze to nic nie je zle, ale mna by hlavne zajimalo ta uzavreta smycka ak niekto ma o tom nejake info tak bol by som rad keby sa podelil vopred dik

Odesláno

Tak pre info.

Hral som sa s tym troska a nakoniec funguje kazdy soft co ste tu spominali :papa

A co ma najviac tesi uz som zistil preco mi svieti obcas diagnostika a hlavne ide to vypnut.

Parada, splnilo to co som potreboval.

PS: Tie dva programiky stiahnem a vyskusam. Ale az cez vikend, ked sa vratim z Viedne.

Odesláno

Mala rada pre vsetkych co im to nejde:

Skuste sa pohrat s portami.

Treba napevno nastavit pre kabel a potom aj pre program.

Inak neviem co by mohol byt iny problem.

Odesláno

ty cd jsou v image .... musis to vypalit jako obraz v neru ;)

No to som zrovna nemyslel....to viem, len to nemozem rozbehat.

Nevie niekto ako na to?

Ozaj to potrebujem mat na CD? Nestaci Daemon alebo co?

Lebo nikde tam nemozem najst settings alebo daco take.

Odesláno

teoreticky by mel stacit ale ja sem stahl pouze install cd a navic nevim ani co je to za soft nasel sem to na netu a nemam ani kabel... jeste neprisel

Odesláno

teoreticky by mel stacit ale ja sem stahl pouze install cd a navic nevim ani co je to za soft nasel sem to na netu a nemam ani kabel... jeste neprisel

No ako som to pozeral vyzera to len na zoznam veci v aute.

Asi ie diagnostika, ale ko vravim, program som rozbehol ale databazu z prilozenych CD nie. :myslim

Odesláno

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/KKL-409-1-Vag-coM-VW-AUDI-OBD-INTERFACE-OBDII-USB-Cable_W0QQcmdZViewItemQQ_trkparmsZ72Q3a552Q7c39Q3a1Q7c66Q3a2Q7c65Q3a12Q7c240Q3a1318QQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em14QQhashZitem320288443698QQitemZ320288443698

Otazkou pre mna zostava ci tento kabel vie aj nieco viac ako elm327 a hlavne neviem ci je pouzitelny ked vsade pisu ze je hlavne pre koncern VW.

Co vy na to?

Mam objednat ???:P

Odesláno

Já měl pučenej KKL kabel, ale SW jsem měl stejný jak na elm a to si ani neprdlo.

Můžu si to zkusit půjčit, ale s mym časem je to zlý, vidim to asi až tak za 14 dní, navíc musim stahnout ten EPC, což mi z rapidu taky potrvá.

Nechtěl bys ty img uploadnout třeba na uloz.to?

Odesláno
Původně zaslal: kveton

Já měl pučenej KKL kabel, ale SW jsem měl stejný jak na elm a to si ani neprdlo.

Můžu si to zkusit půjčit, ale s mym časem je to zlý, vidim to asi až tak za 14 dní, navíc musim stahnout ten EPC, což mi z rapidu taky potrvá.

Nechtěl bys ty img uploadnout třeba na uloz.to?

No ak si najdem v praci cas mozem to skusit :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...