Bohouš Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Hola znalci a vyznavači nákupních tašek, ten náš malej červenej vergl za studena cuká - než se ohřeje a jedu na vyšší rychlost a málo plynu, tak to začne cukat, když přidám plyn, případně podřadím - prostě zvýším otáčky, tak cukání přestane. Po zahřátí motoru je cukání pryč. Jde mě o to zda je to normální a nebo se v tom mám trochu pohrabat :D:D Jedná se o 1.4 XSI - 94 HP Díky za jakýkoliv postřeh. PS - nákupním taškám zdar :roker:roker Citovat
Welis Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Moje 106 je za studena taky línější přisuzoval bychto oleji kterej se chytám vyměnit už pěknou chvíly ale nechám mu tak 10-20s zahřát a pak už je v klidu, ale když do něj hupsnu a jedu tak musim trošku ladit plyn spojku než se trochu rozjede jinak na rozjezd by snad syčák byl schopnej i chcípnout :-) Jinak našich 106 cuka i za tepla proste jak když vypne čerpadlo benzínu a zápětí sepne maj to rozhašení ale sou to lenoši stím někam jet radši budou hopsat jeden čas jim motor na volnoběh habroval mezi 800-1800 otáčky/min.. kdyby někdo věděl čím to tak dej te echo a ja jim to auto asi sám odvezu :-) Citovat
Guest minimaxa Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Bohoušku, normální to není, klidně se v tom pohrab Citovat
savrill Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 zkus vyměnit olej a filtr,mám stejnej tip a ten můj parchant při prvním nastartování dokonce chcípne bez plynu:myslim Citovat
Welis Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Původně zaslal: savrill zkus vyměnit olej a filtr,mám stejnej tip a ten můj parchant při prvním nastartování dokonce chcípne bez plynu:myslim mě taky když je studnější ráno a když jo kosa tak si ještě tak divně zachrastí :-) Citovat
Alesek Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 koukám stejný závady jako u mně, motor mi taky houpe mezi 800 - 1800 ot/min ráno za studena mi to dvakrát chcípne bez plynu, pak už je to v poho, ale když se to ohřeje, tak při jízdě na půl plynu vše v pořádku, jakmile plyn víc sešlápnu tak se to začne dusit škubat... Prostě hrůza, byl jsem s tím u automechanika, ten mi řekl že to chce vyměnit potenciometr škrtící klapky, budou na něm totiž vydřený odporový dráhy Citovat
milous Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Zdarec všichni měl jsem stejný problém s 1,1 motor TU1 a chcípalo mi to občas i teplý. Vyměnil jsem snímač teploty, který je umístěn na bloku motoru vpravo pod rozdělovačem a má modrou barvu konektoru. Ten informuje řídící jednotku,která podle teploty upravuje vstřikování. Celá ta sranda mě vyšla v Autokely na 580,- Kč. Teď už mám pokoj. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.