Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja chcem dat do auta tiez 4-kanalovy zosik tak som sa telefonicky informoval u zopar firiem,co robia auto hifi,cisto len za montaz toho zosika pocitaju priemerne cca 50-65 eur.Ide ale o to,ze vsade mi vsak povedali,ze výkon zosilovaca bude asi o polovicu mensi,kedze autoradio nema priame vystupy (RCA) z predzosilovaca a treba vyviest vysokourovnove v(y)stupy (alebo tak nejak..) a tým padom sa zoslabi signal..Ako teda riesi tento problem peugeot v systeme jbl?Davaju tam upravene autoradia,ktore nestahuju vykon tomu zosilovacu alebo je to tak,ze zosilovac JBL nepodava plny vykon? Hmm..?

[upravil dne 13/10/09 stanchez]

Odesláno
Původně zaslal: stanchez

ak alihen myslis mna tak RT3

ak mas RT3, tak nemoze byt problem s JBL zosikom a repro. toto radio na to stavane (myslim original montovany do P407)

myslim, ze chlapcom sa nechcelo rozmyslat, ked vedeli, ze im len telefonujes a s businesu asi nic nebude

Odesláno
Původně zaslal: alihen

Původně zaslal: stanchez

ak alihen myslis mna tak RT3

ak mas RT3, tak nemoze byt problem s JBL zosikom a repro. toto radio na to stavane (myslim original montovany do P407)

myslim, ze chlapcom sa nechcelo rozmyslat, ked vedeli, ze im len telefonujes a s businesu asi nic nebude

a si si isty, ze tam nemas zosik???... je to sice priplatkova vybava ale mam pocit, ze ked mas aj NAVI, tak mas aj CD menic a pri nom zosik s wooferom

pozri sa do pravej bocnej priehradky v kufri auta

[upravil dne 13/10/09 alihen]

Odesláno

ja nemam JBL hudbu v aute,prave kvoli tomu by som chcel zosik..V jednej firme v KE som bol osobne a povedali mi v podstate to iste ako ostatni..ze tam nie su vyvedene RCA a preto treba tam nieco urobit a uz viac som nerozumel..:roll:papa

Odesláno

mame rovnake radia, preto nevidim problem s pripojenim origo zosiku...

som sice vystudovany silnoprudar (ktory to okrem skoly uz nikdy nerobil) ale mozno by poradili chlapi co sa tym zaoberaju

Odesláno

Chystam sa na Mac Audio ZX 4500,rozmyslal som co skor,ci repro alebo zosik,nakoniec som kupil repro,ktore som po nahodeni vymenil hned za povodne,pretoze to radio nepotiahlo ani nahodou.Takze mi teraz doma len tak lezia,pokial nenamontujem zosilovac..:myslim:mad:

Odesláno

v podstate viem este o jednom iba zosiku do 407 ale bude k nemu treba dokupit este kabel k radiu. neviem ale, co to bude robit s tvojimi reprakmi

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...