Free-style Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Zdravim vas vsechny...nastal cas vymeny oleje a ja tapu ktery je lepsi..ktery by mu tak mohl chutnat vic....TOTAL QUARTZ 7000 10W - 40 a nebo Castrol Magnatec A3/B3 SL/CF SAE 10W-40 ....muzete mi poradit ktery mam vybrat...ps: jezdim dost po meste,ale obcas si dopreju i tu dalnici..diky Citovat
BOSSCZ Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 No Peugeot doporučuje TOTAL takže bych to moc nerozpitvával a nalil to tam:) Citovat
Free-style Odesláno 26. červenec 2008 Autor Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: BOSSCZ No Peugeot doporučuje TOTAL takže bych to moc nerozpitvával a nalil to tam:) to je taky fakt,ale zase ten castrol magnetic...prej je celkove lepsi a hlavne ma pry dobre mazaci vlastnosti hned od nastartovani...takze dochazi k mensimu opotrebeni nez obvykle Citovat
ozzy56 Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Mám v hdi taky ten Magnatec,ale jen proto,že byl zadarmo. Kupoval bych Total--je levnější. Všechno ostatní jsou reklam- ní kecy. Citovat
Free-style Odesláno 26. červenec 2008 Autor Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Mám v hdi taky ten Magnatec,ale jen proto,že byl zadarmo. Kupoval bych Total--je levnější. Všechno ostatní jsou reklam- ní kecy. na cene mi nezalezi..hlavne aby to bylo OK,ale asi mas pravdu,ze to jsou reklamni kecy...fakta zjistis v provozu...no nasel jsem ten total 5l za 600...coz je asi dobra cena Citovat
Davidf Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: Free-style Původně zaslal: ozzy1956 Mám v hdi taky ten Magnatec,ale jen proto,že byl zadarmo. Kupoval bych Total--je levnější. Všechno ostatní jsou reklam- ní kecy. na cene mi nezalezi..hlavne aby to bylo OK,ale asi mas pravdu,ze to jsou reklamni kecy...fakta zjistis v provozu...no nasel jsem ten total 5l za 600...coz je asi dobra cena Sorry,ale já si myslím,že je celkem jedno co tam naliješ hlavně měnit pravidelně a stejný olej.Všechny značky ti nakecají,že právě jejich olej je ten nejlepší,že tam jsou tajné přísady které dělají to či ono a vydrží déle než ostatní, kecy.A v provozu si myslím,že nic nepoznáš pokud nezadřeš motor.Já beru asi 5 let Agip formula ll plus najeto 170 000 km a nemám problém. Citovat
Guest servisman Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 myslím že o olejích se zde na foru toho nakecalo dost tak si to prolez a udělej usudek podle sebe.Nalil bych tam TOTAL QUARTZ 7000 10W - 40 a neřešil Citovat
švejk Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 nalejt to samy co mas na samolepce na dverich a neresit (pokud na dverich samolepka neni, tak bych volil Total Quartz 7000 10W40) Citovat
Guest M-A-X Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 Taky se priklanim k totalu quartz 7000. Mam ho v aute taky a v pohode. A v servisech peugeot ti ho tam daji taky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.