tato stano Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Nesvieti mi kontrolka,dal som nový spínač a aj tak nesvieti,potreboval by som nejaku schemu aby som vedel či to ide cez nejaku poistku. Citovat
Návštěvník Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Původně zaslal: tato stano Nesvieti mi kontrolka,dal som nový spínač a aj tak nesvieti,potreboval by som nejaku schemu aby som vedel či to ide cez nejaku poistku. niečo ti skusim kuken:)Zatial skontroluj toto Citovat
tato stano Odesláno 24. červenec 2008 Autor Odesláno 24. červenec 2008 ak to nejde cez poistku,tak potom to vypada na diodu v palubnej doske Citovat
kika Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 mam ten istý problém a neviem ako mam zmerat či mi ide do palubnej dosky prud,alebo ako zmerat diodku či je chybna Citovat
pastorek Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 Prístrojovka je napájaná od spínacej skrinky cez poistku. Ani jeden nepíšete či ste pozerali žiarovku. Diódy sú iba na spojenie viacerých kontroliek do STOPky. Samotná kontrolka mazania diódu nemá. Citovat
kika Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 Napravo na pristrojovke mi svieti len: kontrolka autodiagnostiky motora kontrolka zatiahnutia rucnej brzdy kontrolka nabitia akumulatora a kontrolka tlaku a teploty oleja mi nesvieti a na prístrojovke zo zadu nie je žiadna žiarovka,ale len dioda,tak neviem ktorú žiarovku myslite Citovat
Návštěvník Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 Původně zaslal: pastorek Prístrojovka je napájaná od spínacej skrinky cez poistku. Ani jeden nepíšete či ste pozerali žiarovku. Diódy sú iba na spojenie viacerých kontroliek do STOPky. Samotná kontrolka mazania diódu nemá. žeby najprv skontrolovali motorček a až potom doliali vodu do ostrekovača?:D:D Citovat
tato stano Odesláno 25. červenec 2008 Autor Odesláno 25. červenec 2008 pod olejovým filtrom je ten olejový spinač,ked vytiahneš ten kabel prilož ho ku kostre,ak sa ti rozsvieti na pristrojovke kontrolka tlaku oleja,tak je zly olejový spinač,ale ak nie tak maš taký isty problem ako ja,neviem či je vypalena dioda v palubovke alebo to ide niekde cez poistku,nemožem to nikde zistit.... Citovat
pastorek Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 Původně zaslal: feldo Původně zaslal: pastorek Prístrojovka je napájaná od spínacej skrinky cez poistku. Ani jeden nepíšete či ste pozerali žiarovku. Diódy sú iba na spojenie viacerých kontroliek do STOPky. Samotná kontrolka mazania diódu nemá. žeby najprv skontrolovali motorček a až potom doliali vodu do ostrekovača?:D:D Tebe keď prestane svietiť žiarovka vo svetle, tak ideš kontrolovať prepínač? Rozmysli si čo píšeš. Citovat
pastorek Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 To kika: To tato stano: Napíšte aké máte autá a dá sa povedať presnejšie kde môže byť závada. Citovat
kika Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 ja mam peugeot 206,rok vyroby 2002,5 dverovi Citovat
pastorek Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 Původně zaslal: kika ja mam peugeot 206,rok vyroby 2002,5 dverovi Tak to by si mal mať na prístrojovke normálne žiarovky. Citovat
kika Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 mali sme pristrojovku dole a su tam diody,keby sa dalo zmerat na tej koncovke kablov co ide do pristrojovky ci tam ide prud alebo premerat nejako tu diodku.inak sa asi nebude dat zistit chyba... Citovat
kika Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 pod olejovým filtrom je jeden spínač z ktorého ide jeden kabel a na lavo je ešte jeden spínač z ktoreho idú dva káble,ktorý je teraz ten správny? Citovat
Návštěvník Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: feldo Původně zaslal: pastorek Prístrojovka je napájaná od spínacej skrinky cez poistku. Ani jeden nepíšete či ste pozerali žiarovku. Diódy sú iba na spojenie viacerých kontroliek do STOPky. Samotná kontrolka mazania diódu nemá. žeby najprv skontrolovali motorček a až potom doliali vodu do ostrekovača?:D:D Tebe keď prestane svietiť žiarovka vo svetle, tak ideš kontrolovať prepínač? Rozmysli si čo píšeš. :)Hele pastorek tys to nepochopil asi spravne ved ja som ti ako prihral do karat že nasskor budu špekulovat a až potom vyskušaju taku banalitu ako vymenit žiarovku to stým motorčekom ostrekovačom je ako priklad a pritom stači doliat vodu možno.:Dale pohoda možno som to nepochopil ja čo nieje žiadny problem:D:D:D:D Citovat
pastorek Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 Původně zaslal: feldo Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: feldo Původně zaslal: pastorek Prístrojovka je napájaná od spínacej skrinky cez poistku. Ani jeden nepíšete či ste pozerali žiarovku. Diódy sú iba na spojenie viacerých kontroliek do STOPky. Samotná kontrolka mazania diódu nemá. žeby najprv skontrolovali motorček a až potom doliali vodu do ostrekovača?:D:D Tebe keď prestane svietiť žiarovka vo svetle, tak ideš kontrolovať prepínač? Rozmysli si čo píšeš. :)Hele pastorek tys to nepochopil asi spravne ved ja som ti ako prihral do karat že nasskor budu špekulovat a až potom vyskušaju taku banalitu ako vymenit žiarovku to stým motorčekom ostrekovačom je ako priklad a pritom stači doliat vodu možno.:Dale pohoda možno som to nepochopil ja čo nieje žiadny problem:D:D:D:D Sorry, pochopil som to opačne, ospravedlňujem sa. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.