Y2K Odesláno 28. květen 2010 Autor Odesláno 28. květen 2010 Aby nebola nuda tak dnes večer....ABS fault.. Citovat
Y2K Odesláno 31. květen 2010 Autor Odesláno 31. květen 2010 Tak momentalne vsetko opravene, som zvedavy dokedy bude pokoj. Volant a tlmice, vsetko krasne nove, vsetko ide lahko a potichu. Olej naozaj motoru prospel, vsetko ide ticho, zdvihatka pocut az tak po 10 minutovom stati na mieste, olej sa \"tazsie\" zohrieva, motor je tichsi. Vyfuk je tiez opraveny, zavada ABS zmizla sama. Jedine co ma este stve su tie zadne silentbloky ramena ktore nepasuju, ale s tym sa da zit a casom sa spravi aj to. Tak uz zasa mam radost z jazdy, po tych nervoch teda Citovat
BrankoKK Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 Původně zaslal: Y2K Tak momentalne vsetko opravene, som zvedavy dokedy bude pokoj. uz aby bol mustang doma, co? Citovat
Y2K Odesláno 1. červen 2010 Autor Odesláno 1. červen 2010 keby som teraz neriesil hovadiny uz by asi aj bol Citovat
BrankoKK Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 to je hovadina? mas pravdu, auto je dolezitejsie nez strecha nad hlavou... Citovat
winco Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 auto ma tiež strechu a väčšinou taky nad hlavou a je ešte aj pojazdne tak je určite lepšie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.