Qcko Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 To im hovorim aj ja ... chcel som 1 skrutku a on sa na mna dival ze ked ich objedna, tak mu ich pride 5 ... tak sa nanho divam, ze to je jeho problem, ja chcem len 1 A prave tu nefajciarsku sadu som videl v tej sedej farbe na obrazku, tak ma to zaujima, ci to aj existuje, zajtra sa spytam Citovat
Y2K Odesláno 13. květen 2010 Autor Odesláno 13. květen 2010 Ako hovorim...uvidim co mi dodaju Citovat
BrankoKK Odesláno 14. květen 2010 Odesláno 14. květen 2010 co to je ta nefajciarska sada??? nakolko som v zivote nemal v hube cigarety a nezujima ma nic, co s nimi suvisi, tak sa do toho nevyznam. Citovat
Qcko Odesláno 14. květen 2010 Odesláno 14. květen 2010 Praveze ked nefajcis ako kazdy rozumny clovek, tak vies, ze popolnik v aute je na nic a preto sa da namiesto neho namontovat odkladaci priestor:aut http://www.406oc.co.uk/viewtopic.php?f=18&t=2994 Aha, tu mas bracha na vylete :D [upravil dne 14/5/10 Qcko] Citovat
Y2K Odesláno 14. květen 2010 Autor Odesláno 14. květen 2010 Hezkyyy Len mi tam chyba duplex A neviem ci to je len foto ale tusim ma lepsi lak ako ja kua asi viem co bude dalsia vec co pojdem spravit...teda okrem ineho A kola peknee...ale tusim vacsie ako 17 [upravil dne 14.5.2010 Y2K] Citovat
Y2K Odesláno 14. květen 2010 Autor Odesláno 14. květen 2010 Tak pre istotu mam doma uz dva oleje na vymenu Total Quartz 7000 10W40 a Valvoline SynPower 5W40. Dam ten Valvoline, keby dakto chcel ten Total predam Ak nie, necham si ho mozno do dalsej vymeny. Uvidime ale ci ho nadobro nenahradi Valvoline Citovat
BrankoKK Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 no ja tam namiesto toho popolnika navi od predchadzajuceho majitela - uplne od veci to je, takze by som to chcel vyhodit a tym padom z nicoho nic som ziskal typ, cim by som mohol tam tu dieru zakryt:mrk neviete nahodou, ci sa to dopasovat aj na automat, alebo je to nejaky problem ak ano, tak predavam automat a beriem manual, aj tak ma uz ten automat cim dalej tym viac sere Citovat
Y2K Odesláno 16. květen 2010 Autor Odesláno 16. květen 2010 na automat to pasne asi tiez, predpokladam Citovat
Y2K Odesláno 16. květen 2010 Autor Odesláno 16. květen 2010 Posilovac opraveny, mozme sa pustit do toho podvozku Citovat
Y2K Odesláno 20. květen 2010 Autor Odesláno 20. květen 2010 Uz mam aj diely z pazotu, ta nefajciarska sada vyzera super, uz nech je v aute Plus dlho a tazko zhanany trojuholnik do naraznika mam tiez, snad bude pasovat. Podvozok je uz dom, horne ulozenie objednane....takze to je vsetko uz to len dat dokopy Citovat
BrankoKK Odesláno 20. květen 2010 Odesláno 20. květen 2010 potom mysli na ludi ktori slintaju za tvojim autom a daj foto... bohatstvo, mne kazdy rozprava, ze to ani nevidno, ze je znizene, to ma chcu nasrat ci ako? je vidno ten rozdiel ci ne, do prcic.... Citovat
Y2K Odesláno 20. květen 2010 Autor Odesláno 20. květen 2010 aj ja to mam akoze znizene a tiez to nie je vidno...tak si z toho nic nerob Uvidime ako to bude po vymene podvozku... Fotky potom porobim neboj Citovat
jozefsv Odesláno 20. květen 2010 Odesláno 20. květen 2010 ked postavis vedla seba 2 auta jedno znizene a jedno nie tak vidno rozdiel.presvedcil som sa na zraze Citovat
BrankoKK Odesláno 20. květen 2010 Odesláno 20. květen 2010 no jo, amateri, nech sa lepsie pozru:D:super Citovat
martis Odesláno 20. květen 2010 Odesláno 20. květen 2010 y2k trosku som sa uz stratil,vsak ty si mal znizene auto?? ci nie? aky to podvozok ides davat?? trosku sa mi to uz pomixovalo Citovat
Y2K Odesláno 20. květen 2010 Autor Odesláno 20. květen 2010 mal mal....ale iba pruziny som menil... A ako si sa mi nepozdavalo, pruziny na seriovych tlmicoch. Tak som teda cely podvozok objednal a pojde na vymenu. Plus od minula zostali nevymenene loziska horneho ulozenia takze to bola taka zamienka na zmenu Citovat
Rejty Odesláno 20. květen 2010 Odesláno 20. květen 2010 ta nekuracka sada sla by domontovat i do 206???pac se mne zda ze ten stredovay panel je stejny?????? Citovat
Y2K Odesláno 21. květen 2010 Autor Odesláno 21. květen 2010 Taak to ozaj netusim...ale mozno v serviceboxe by sa to dalo zistit Citovat
Y2K Odesláno 21. květen 2010 Autor Odesláno 21. květen 2010 Nefajciarska sada je uz na svojom mieste. Celkom tam zapadla...ale Troska to vycnieva z toho priestoru, som myslel ze to zapadne lepsie. A farba je taka sedo cierna nie uplne cierna takze troska tiez neladi, ale inak sa mi to tam viac paci ako popolnik co tam bol... Dufam ze sa coskoro dostanem k tej riadiacej pake co mam uz skoro 2 roky doma Citovat
Y2K Odesláno 24. květen 2010 Autor Odesláno 24. květen 2010 Dnes som sa prvy krat bol previezt s nefajciarskou sadou... Teda ale hruuuza Pri instalacii to vyzeralo ze vsetko pekne zapada a ze bude drzat no ale pri radeni a hlavne teda stupnov 2,4 a R teda tych co su smerom dozadu to hned vyskakujem nedrzi to na svojom mieste, skoro som osedivel. Tak bud to nejak prichytim lepsie alebo pojde pekne naspat popolnik PS: A aby sa nepovedalo, mam deravy vyfuk takde pri katalyzatore aaaaaaaaaaaaa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.