Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

406 coupe - zlty clen rodiny - auto bohuzial predane...ale naslo sa :)

Recommended Posts

Odesláno

To im hovorim aj ja :D ... chcel som 1 skrutku a on sa na mna dival ze ked ich objedna, tak mu ich pride 5 :D ... tak sa nanho divam, ze to je jeho problem, ja chcem len 1 :D

A prave tu nefajciarsku sadu som videl v tej sedej farbe na obrazku, tak ma to zaujima, ci to aj existuje, zajtra sa spytam :)

Odesláno

Hezkyyy :potlesk

Len mi tam chyba duplex :D

A neviem ci to je len foto ale tusim ma lepsi lak ako ja :D kua asi viem co bude dalsia vec co pojdem spravit...teda okrem ineho

A kola peknee...ale tusim vacsie ako 17 ;)

[upravil dne 14.5.2010 Y2K]

Odesláno

Tak pre istotu mam doma uz dva oleje na vymenu :D

Total Quartz 7000 10W40 a Valvoline SynPower 5W40.

Dam ten Valvoline, keby dakto chcel ten Total predam ;)

Ak nie, necham si ho mozno do dalsej vymeny. Uvidime ale ci ho nadobro nenahradi Valvoline

Odesláno

no ja tam namiesto toho popolnika navi od predchadzajuceho majitela - uplne od veci to je, takze by som to chcel vyhodit a tym padom z nicoho nic som ziskal typ, cim by som mohol tam tu dieru zakryt:mrk

neviete nahodou, ci sa to dopasovat aj na automat, alebo je to nejaky problem

ak ano, tak predavam automat a beriem manual, aj tak ma uz ten automat cim dalej tym viac sere

Odesláno

Uz mam aj diely z pazotu, ta nefajciarska sada vyzera super, uz nech je v aute ;)

Plus dlho a tazko zhanany trojuholnik do naraznika mam tiez, snad bude pasovat.

Podvozok je uz dom, horne ulozenie objednane....takze to je vsetko uz to len dat dokopy :P

Odesláno

potom mysli na ludi ktori slintaju za tvojim autom a daj foto...:papa

bohatstvo, mne kazdy rozprava, ze to ani nevidno, ze je znizene, to ma chcu nasrat ci ako?:grr

je vidno ten rozdiel ci ne, do prcic....

Odesláno

aj ja to mam akoze znizene a tiez to nie je vidno...tak si z toho nic nerob :D

Uvidime ako to bude po vymene podvozku...

Fotky potom porobim neboj ;)

Odesláno

mal mal....ale iba pruziny som menil...

A ako si sa mi nepozdavalo, pruziny na seriovych tlmicoch. Tak som teda cely podvozok objednal a pojde na vymenu. Plus od minula zostali nevymenene loziska horneho ulozenia takze to bola taka zamienka na zmenu ;)

Odesláno

Nefajciarska sada je uz na svojom mieste.

Celkom tam zapadla...ale

Troska to vycnieva z toho priestoru, som myslel ze to zapadne lepsie.

A farba je taka sedo cierna nie uplne cierna takze troska tiez neladi, ale inak sa mi to tam viac paci ako popolnik co tam bol...

Dufam ze sa coskoro dostanem k tej riadiacej pake co mam uz skoro 2 roky doma :D

Odesláno

Dnes som sa prvy krat bol previezt s nefajciarskou sadou...

Teda ale hruuuza :grr

Pri instalacii to vyzeralo ze vsetko pekne zapada a ze bude drzat no ale pri radeni a hlavne teda stupnov 2,4 a R teda tych co su smerom dozadu to hned vyskakujem nedrzi to na svojom mieste, skoro som osedivel.

Tak bud to nejak prichytim lepsie alebo pojde pekne naspat popolnik :bacha

PS: A aby sa nepovedalo, mam deravy vyfuk takde pri katalyzatore aaaaaaaaaaaaa :ticho

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...