kully Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 Neznate nekdo rozmery a kod barvy toho pruhu uprostred na P207 RCup nebo jsem ho jeste videl na P207 le mans series special edition. Na internetu jsem nic neobjevil a moc by me to zajimalo. Citovat
buga Odesláno 20. září 2008 Odesláno 20. září 2008 na Le Mans je to lepenee cely pruh, aspon co som dnes skusal to auto a nie striekanaa farba, cize neviem ci to maa zmysel nieco zistovat... Citovat
buga Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 v serviceboxe je to uvedene, len je brutaal drahy.... celee vsetko 370 € Citovat
207James Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 Původně zaslal: kully Neznate nekdo rozmery a kod barvy toho pruhu uprostred na P207 RCup nebo jsem ho jeste videl na P207 le mans series special edition. Na internetu jsem nic neobjevil a moc by me to zajimalo. Jestli tam chceš takový pruh přes celé auto, tak se to dá nalepit pomocí folií, myslím, že přes celé auto by to vyšlo do maximálně 2.000Kč a asi 2 hodiny práce, živím se reklamníma polepama na auto, takže pokud bys tyto pruhy chtěl tak se ozvi. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.