Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jackie

já ho nechával naschvál takhle šikmo,přišlo mi to zajímavější.

a co ty indigo budíky?budeš dávat?

Ne. Vnitřek mám zatím origo.

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Původně zaslal: Pe.Tr

tuneři za****ý :D:D:D

jen čekám kdo se do Vás jako první obuje , nějak to tady začíná být poslední dobou in :bacha

Co ti vadí?

Jen pro zajimavost co znamená do 10.8.2008 mimo provoz ???:myslim

[upravil dne 24.7.2008 čakom]

mě právě na upravách nic nevadí m naopak , ale posledni dobou tady někdo hodi nějaky upravy nebo navrhy na ně a spousta na lidí se na něj sesype jak si to muže dovolit , porušuje předpisy apod . už mě to začíná kakat , ikdyž je to veřejné forum tak tohle fakt ne , donedavna bylo vše ok a ted , ani nemám chuť přispívat.

mimo provoz znamená že mám dovču :D

Edit : a mimochodem tunim ted něco extra ,ale pššššš :D

[upravil dne 24/7/08 Pe.Tr]

Odesláno

proč by se do nás někdo obouval?každý se dělá auto tak jak se mu líbí.třeba i to tvoje se mi líbí

jsem rád že se ti mé rodinné kombi libí

Odesláno

Původně zaslal: čakom

tuneři za****ý :D:D:D

jen čekám kdo se do Vás jako první obuje , nějak to tady začíná být poslední dobou in :bacha

Co ti vadí?

Jen pro zajimavost co znamená do 10.8.2008 mimo provoz ???:myslim

[upravil dne 24.7.2008 čakom]

mě právě na upravách nic nevadí m naopak , ale posledni dobou tady někdo hodi nějaky upravy nebo navrhy na ně a spousta na lidí se na něj sesype jak si to muže dovolit , porušuje předpisy apod . už mě to začíná kakat , ikdyž je to veřejné forum tak tohle fakt ne , donedavna bylo vše ok a ted , ani nemám chuť přispívat.

mimo provoz znamená že mám dovču :D

Edit : a mimochodem tunim ted něco extra ,ale pššššš :D

[upravil dne 24/7/08 Pe.Tr]

Já myslel že motor:aut

Ale at si trhnou každej porušuje předpisy. Nemám tam nic co by ohrožovalo mě nebo někoho jinýho spíš naopak.

Odesláno

je tajný to co tuníš extra?nebu to mužeme vědět?jinak s těma úpravama máš pravdu,je to každýho věc co si na auto dá nebo ne a jestli e to porušování zákona nebo ne o to by se ostatní zajímat nemusel,když popřípadě ty pokuty oni dostávaz nebudou.nejvíc mě uchátily ty přední mlhovky:super

Odesláno

jasně s tím souhlasím,taky na autě nemám nic co by někoho ohrožovalo,tak at mi všichni vlezou na hrb.a to že se jim to nelíbí je jiná věc

Odesláno

je tajný to co tuníš extra?nebu to mužeme vědět?jinak s těma úpravama máš pravdu,je to každýho věc co si na auto dá nebo ne a jestli e to porušování zákona nebo ne o to by se ostatní zajímat nemusel,když popřípadě ty pokuty oni dostávaz nebudou.nejvíc mě uchátily ty přední mlhovky:super

To asi nebylo na mě ale na Pe.Tra.

Na podvozek mám atest. A kola že nemám v tp no nevim 205 verzus 185 co má lepší jízdní a brzdný vlastnosti.

Odesláno

Pe.Tr :můžu mít dotaz?kdypak jsi sehnal ty pěkný mlhovky?a co stály?taky by se mi páčili

jo kamaráde to je běh na dlouhou trat , musíš mít oči na štopkách učet na paylu a vedne vnoci koukat na ebay.

Odesláno

a nebo udělám s nárazníkem to co čakom,a vypadá to taky dobře

Je to sice pěkná ale musíš hlídat každýho zajica apod. Jak jédnou něco srazím tak určitě opadá kit:nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...