jackie Odesláno 24. červenec 2008 Autor Odesláno 24. červenec 2008 já ho nechával naschvál takhle šikmo,přišlo mi to zajímavější. a co ty indigo budíky?budeš dávat? Citovat
čakom Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Původně zaslal: jackie já ho nechával naschvál takhle šikmo,přišlo mi to zajímavější. a co ty indigo budíky?budeš dávat? Ne. Vnitřek mám zatím origo. Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Pe.Tr tuneři za****ý :D:D jen čekám kdo se do Vás jako první obuje , nějak to tady začíná být poslední dobou in Co ti vadí? Jen pro zajimavost co znamená do 10.8.2008 mimo provoz ??? [upravil dne 24.7.2008 čakom] mě právě na upravách nic nevadí m naopak , ale posledni dobou tady někdo hodi nějaky upravy nebo navrhy na ně a spousta na lidí se na něj sesype jak si to muže dovolit , porušuje předpisy apod . už mě to začíná kakat , ikdyž je to veřejné forum tak tohle fakt ne , donedavna bylo vše ok a ted , ani nemám chuť přispívat. mimo provoz znamená že mám dovču Edit : a mimochodem tunim ted něco extra ,ale pššššš [upravil dne 24/7/08 Pe.Tr] Citovat
jackie Odesláno 24. červenec 2008 Autor Odesláno 24. červenec 2008 mě by se ty indigo líbily tak uvidím,jinak vnitřek budu nechávat origo taky. Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Původně zaslal: jackie proč by se do nás někdo obouval?každý se dělá auto tak jak se mu líbí.třeba i to tvoje se mi líbí jsem rád že se ti mé rodinné kombi libí Citovat
čakom Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Pe.Tr tuneři za****ý :D:D jen čekám kdo se do Vás jako první obuje , nějak to tady začíná být poslední dobou in Co ti vadí? Jen pro zajimavost co znamená do 10.8.2008 mimo provoz ??? [upravil dne 24.7.2008 čakom] mě právě na upravách nic nevadí m naopak , ale posledni dobou tady někdo hodi nějaky upravy nebo navrhy na ně a spousta na lidí se na něj sesype jak si to muže dovolit , porušuje předpisy apod . už mě to začíná kakat , ikdyž je to veřejné forum tak tohle fakt ne , donedavna bylo vše ok a ted , ani nemám chuť přispívat. mimo provoz znamená že mám dovču Edit : a mimochodem tunim ted něco extra ,ale pššššš [upravil dne 24/7/08 Pe.Tr] Já myslel že motor:aut Ale at si trhnou každej porušuje předpisy. Nemám tam nic co by ohrožovalo mě nebo někoho jinýho spíš naopak. Citovat
jackie Odesláno 24. červenec 2008 Autor Odesláno 24. červenec 2008 je tajný to co tuníš extra?nebu to mužeme vědět?jinak s těma úpravama máš pravdu,je to každýho věc co si na auto dá nebo ne a jestli e to porušování zákona nebo ne o to by se ostatní zajímat nemusel,když popřípadě ty pokuty oni dostávaz nebudou.nejvíc mě uchátily ty přední mlhovky:super Citovat
jackie Odesláno 24. červenec 2008 Autor Odesláno 24. červenec 2008 jasně s tím souhlasím,taky na autě nemám nic co by někoho ohrožovalo,tak at mi všichni vlezou na hrb.a to že se jim to nelíbí je jiná věc Citovat
čakom Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Původně zaslal: jackie je tajný to co tuníš extra?nebu to mužeme vědět?jinak s těma úpravama máš pravdu,je to každýho věc co si na auto dá nebo ne a jestli e to porušování zákona nebo ne o to by se ostatní zajímat nemusel,když popřípadě ty pokuty oni dostávaz nebudou.nejvíc mě uchátily ty přední mlhovky:super To asi nebylo na mě ale na Pe.Tra. Na podvozek mám atest. A kola že nemám v tp no nevim 205 verzus 185 co má lepší jízdní a brzdný vlastnosti. Citovat
jackie Odesláno 24. červenec 2008 Autor Odesláno 24. červenec 2008 jasně,a navíc podvozek má taky lepší vliv na jízdu takže do toho nemá kdo co kecat.jen pak te technická by mohla být trošku problém Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 motor se po celodekarbonizaci motoru odklada na neurčito , ted se lehce upravují věci v interieru Citovat
jackie Odesláno 24. červenec 2008 Autor Odesláno 24. červenec 2008 Pe.Tr :můžu mít dotaz?kdypak jsi sehnal ty pěkný mlhovky?a co stály?taky by se mi páčili Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Původně zaslal: jackie Pe.Tr :můžu mít dotaz?kdypak jsi sehnal ty pěkný mlhovky?a co stály?taky by se mi páčili jo kamaráde to je běh na dlouhou trat , musíš mít oči na štopkách učet na paylu a vedne vnoci koukat na ebay. Citovat
jackie Odesláno 24. červenec 2008 Autor Odesláno 24. červenec 2008 Pe.Tr :to si mě nepotěšil,to si dám radši místo mlhovek denní led svícení a bude to taky pěkný,ale tomu tvýmu to moc sluší Citovat
jackie Odesláno 24. červenec 2008 Autor Odesláno 24. červenec 2008 a nebo udělám s nárazníkem to co čakom,a vypadá to taky dobře Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Původně zaslal: jackie a nebo udělám s nárazníkem to co čakom,a vypadá to taky dobře v mych končinách bych bez mlhovek býti nemohl Citovat
jackie Odesláno 24. červenec 2008 Autor Odesláno 24. červenec 2008 Pe.Tr to já se bez mlhovek obejdu a to denní svícení taky nevypadá špatně Citovat
čakom Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Já nepotřeboval mlhovky od doby co mám 406. Citovat
čakom Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Původně zaslal: jackie a nebo udělám s nárazníkem to co čakom,a vypadá to taky dobře Je to sice pěkná ale musíš hlídat každýho zajica apod. Jak jédnou něco srazím tak určitě opadá kit:nevim Citovat
jackie Odesláno 24. červenec 2008 Autor Odesláno 24. červenec 2008 jak máš ten nárazník udělanej vypadá fakt dobře,ale já dám místo mlhovek tahokov a za něj ty světla Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.