Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nedávno se to tu řešilo.Koupit se to dá,ale je to drahý jako prase.Já to mám taky nemocný.Zatím jsem to vyřešil tak,že jsem to roztáhnul ručně a čekám jak dlouho to vydrží.Ještě jsem přemýšlel,že bych tam dal k tomu zubatýmu kolečku kontramatku aby se nepovolovalo.Ty pakny se snad tak rychle nesjíždějí aby to nějakuo dobu nevydrželo.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj. Taky řeším tenhle problém nějakou dobu a dneska jsem ho zřejmě vyřešil. Našel jsem prodejce, který to dokáže sehnat za docela slušný prachy. Oba nový samostavy + veškerý pérka mi přislíbil za něco kolem 400,- Kč. Zejtra si proto jedu tak dám vědět. Dokáže to sehnat na oba typy brzdových systémů na P405.

Odesláno

No já to nakonec koupil na vrakáči za 600 oba dva je to polovina ceny origo dílu ale jeden kus tj. 2400 za oba u Pažoutů. Jinak moje zkušenost s tím že si to roztáhnu ručně a potom mi to chvíli vydrží je špatná protože ani ne za 3 tejdny jsem zase brzdil jen předkem prostě se to zase samo povolí takže doporučuju spíše zainvestovat. Někdo mi radil to zapertlovat ale to je si myslím blbost.:papa

Odesláno

Ahoj. Tak bohužel. To co jsem včera napsal neplatí. V dodávce bylo všechno možný, jenom ty zasr.... samoštely NE. Tak že jsem zpátky na začátku. Asi mi nezbyde nic jinýho než se poohlídnout po vrakáčích, nebo na inzeráty. Originály se mi teda taky nechtěl kupovat.

Odesláno

Tak ten kontakt je na vrakoviste v Butovicích (Jinonická 200), samostav nemají a zatím mít nebude, má tam celou nápravu a tu rozdělávat nebude, jelikož ji bude prodávat celou......

:mad:

Odesláno

A ty si ten samostav někde ztratil cestou nebo co, že ho sháníš :D. No né mě stačil jenom rozhýbat a už to fungovalo perfektně. Byl úplně přirezlej k pakně (Bendix).

Odesláno

Kdyz jsme menily brzdove desticky tak se nam ztratil ten plisek co zpusobuje, ze se samostav nepovoluje a automaticky ho utahuje....., jinak je komplet a v poradku....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...