Davy Odesláno 11. březen 2004 Odesláno 11. březen 2004 Tak se se mnou rozloucil samostel (nebo jak se to vubec jmenuje) na zadnic bubnovych brzdach.... Nevite kde ho sehnat? ELIT ani AUTOBENEX nemaji..... Citovat
Ráďa Odesláno 11. březen 2004 Odesláno 11. březen 2004 nedávno se to tu řešilo.Koupit se to dá,ale je to drahý jako prase.Já to mám taky nemocný.Zatím jsem to vyřešil tak,že jsem to roztáhnul ručně a čekám jak dlouho to vydrží.Ještě jsem přemýšlel,že bych tam dal k tomu zubatýmu kolečku kontramatku aby se nepovolovalo.Ty pakny se snad tak rychle nesjíždějí aby to nějakuo dobu nevydrželo. Citovat
Davy Odesláno 11. březen 2004 Autor Odesláno 11. březen 2004 S tou kontramatkou to je docela dobrej napad. Zkusim to. A, ze se to tady resilo, tak to mi nejak uniklo.... Citovat
spolďák Odesláno 19. březen 2004 Odesláno 19. březen 2004 Ahoj. Taky řeším tenhle problém nějakou dobu a dneska jsem ho zřejmě vyřešil. Našel jsem prodejce, který to dokáže sehnat za docela slušný prachy. Oba nový samostavy + veškerý pérka mi přislíbil za něco kolem 400,- Kč. Zejtra si proto jedu tak dám vědět. Dokáže to sehnat na oba typy brzdových systémů na P405. Citovat
Wasabi Odesláno 19. březen 2004 Odesláno 19. březen 2004 No já to nakonec koupil na vrakáči za 600 oba dva je to polovina ceny origo dílu ale jeden kus tj. 2400 za oba u Pažoutů. Jinak moje zkušenost s tím že si to roztáhnu ručně a potom mi to chvíli vydrží je špatná protože ani ne za 3 tejdny jsem zase brzdil jen předkem prostě se to zase samo povolí takže doporučuju spíše zainvestovat. Někdo mi radil to zapertlovat ale to je si myslím blbost. Citovat
spolďák Odesláno 20. březen 2004 Odesláno 20. březen 2004 Ahoj. Tak bohužel. To co jsem včera napsal neplatí. V dodávce bylo všechno možný, jenom ty zasr.... samoštely NE. Tak že jsem zpátky na začátku. Asi mi nezbyde nic jinýho než se poohlídnout po vrakáčích, nebo na inzeráty. Originály se mi teda taky nechtěl kupovat. Citovat
spolďák Odesláno 21. březen 2004 Odesláno 21. březen 2004 Asi je neseženu. Nemá je někdo na prodej? Koupím.... Děkuji Citovat
Wasabi Odesláno 21. březen 2004 Odesláno 21. březen 2004 To Spolďák: Zkus to tady já je tam sehnal 606390330 Vrakáč někde v Praze a posílaj i na dobírku:papa Citovat
Davy Odesláno 24. březen 2004 Autor Odesláno 24. březen 2004 Tak ten kontakt je na vrakoviste v Butovicích (Jinonická 200), samostav nemají a zatím mít nebude, má tam celou nápravu a tu rozdělávat nebude, jelikož ji bude prodávat celou...... Citovat
rudolf Odesláno 24. březen 2004 Odesláno 24. březen 2004 A ty si ten samostav někde ztratil cestou nebo co, že ho sháníš . No né mě stačil jenom rozhýbat a už to fungovalo perfektně. Byl úplně přirezlej k pakně (Bendix). Citovat
Davy Odesláno 24. březen 2004 Autor Odesláno 24. březen 2004 Kdyz jsme menily brzdove desticky tak se nam ztratil ten plisek co zpusobuje, ze se samostav nepovoluje a automaticky ho utahuje....., jinak je komplet a v poradku.... Citovat
Wasabi Odesláno 24. březen 2004 Odesláno 24. březen 2004 přesně to samý se stavilo i mě plíšky v haj...u a tak jsem to koupil v loni na tom vrakáči Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.