Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim

Měl sem vyndanej motor s převodovkou. Už vše běží jak má, ale když sem chtěl dolejt olej do převodovky, zjistil sem, že levá poloosa je u převodovky volná a když za ní vemu, tek se povysouvá ven. Dorazit nejde, aby držela. Vyndal sem jí a žádnej pojistnej mechanizmus sem tam nenašel. Je teda normální že je to tam jen nasazený a neni to ničim zajištěný??

dík za brzkou odpověď

Odesláno

jestli to je je řidičova poloosa tu jsem měnil v pátek není zajištěná ničím jistí to rameno ;) pravá je ta delší a ta je v pulce dotažena v takovém oku ;) a paradoxne se hůře vytahuje ta řidičova :D

Při nasazování nezapomeň trochu namazat ten konec co zarážíš do převodovky i v místě kde to těsní gufera ;) a pořádně ji tam zarazit a párkrát protočit ;) a hlavně po napuštění oleje zkontrolovat řádně jestli neprosakuje klidně i tak že ti nědk ovleze do auta nastartuje a na jedničku pojede na zvedáku :D

[upravil dne 20.7.2008 KoNG]

Odesláno

uf alespon tak.. jinak sem rozhodil i manzetu, protoze byla derava, spis propichnuta..

a hridel je od naboje co je u prevodovky rozeprena pruzinou, takze to tlaci porad na prevodovku.. proto tam asi neni treba pojistnej krouzek ;) jinak dik za info, uz sem se lek, ze tam je nejakej fatal. Se mi to driv stalo u skodky (130L) ze v diferaku byl krouzek spatne usazenej a malem sem ho precvaknul. Proto sem se ptal.

Odesláno

:D tak přesne tohle jsem řešil v pátek ;) ano opravdu šroub na boku kde má bejt není jediná možnost nalití je z vrchu převodovky je ovzdušnovák tak to nalít přes něj ;) (tenkou dlouhou hadičkou a trychtíř) jinak přístup k tomu ja na pikaču :(

obr.

1- vypoušták ten mám

2- napouštěcí a kontrolní ten nemám :( (zřejmě nějaká vývojová změna převodovky)

[upravil dne 20.7.2008 KoNG]

post-0-14109601501876_thumb.jpg

Odesláno

takze asi nejlepsi bude vypustit vsechen olej a pak tam dat mnozstvi udavane v knizce.

Napadlo mi jeste, jestli treba kontrolni sroub nebude ten co drzi dekl nad poz.2 jako je to u 306

Odesláno

Tak dalsi novinka. to pero co je mezi nabojem a hrideli je v haji :( dylku a tuhost asi tezko zjistim. Uz sem to 3x rozebral a daval tam pera co sem nasel doma ale porad je to bud kratky nebo meky a menit kvuli takovy blbosti celou poloosu je podle myho blbost :bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...