lipnicak Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 zdravim Měl sem vyndanej motor s převodovkou. Už vše běží jak má, ale když sem chtěl dolejt olej do převodovky, zjistil sem, že levá poloosa je u převodovky volná a když za ní vemu, tek se povysouvá ven. Dorazit nejde, aby držela. Vyndal sem jí a žádnej pojistnej mechanizmus sem tam nenašel. Je teda normální že je to tam jen nasazený a neni to ničim zajištěný?? dík za brzkou odpověď Citovat
KoNG Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 jestli to je je řidičova poloosa tu jsem měnil v pátek není zajištěná ničím jistí to rameno pravá je ta delší a ta je v pulce dotažena v takovém oku a paradoxne se hůře vytahuje ta řidičova Při nasazování nezapomeň trochu namazat ten konec co zarážíš do převodovky i v místě kde to těsní gufera a pořádně ji tam zarazit a párkrát protočit a hlavně po napuštění oleje zkontrolovat řádně jestli neprosakuje klidně i tak že ti nědk ovleze do auta nastartuje a na jedničku pojede na zvedáku [upravil dne 20.7.2008 KoNG] Citovat
lipnicak Odesláno 20. červenec 2008 Autor Odesláno 20. červenec 2008 uf alespon tak.. jinak sem rozhodil i manzetu, protoze byla derava, spis propichnuta.. a hridel je od naboje co je u prevodovky rozeprena pruzinou, takze to tlaci porad na prevodovku.. proto tam asi neni treba pojistnej krouzek jinak dik za info, uz sem se lek, ze tam je nejakej fatal. Se mi to driv stalo u skodky (130L) ze v diferaku byl krouzek spatne usazenej a malem sem ho precvaknul. Proto sem se ptal. Citovat
lipnicak Odesláno 20. červenec 2008 Autor Odesláno 20. červenec 2008 jeste kdyz sme u toho oleje, co chci dolejt, tak nikde sem nenasel nalevaci a kontrolni sroub. V prirucce je benzinova prevodovka a tam je to jinak. Citovat
KoNG Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 tak přesne tohle jsem řešil v pátek ano opravdu šroub na boku kde má bejt není jediná možnost nalití je z vrchu převodovky je ovzdušnovák tak to nalít přes něj (tenkou dlouhou hadičkou a trychtíř) jinak přístup k tomu ja na pikaču obr. 1- vypoušták ten mám 2- napouštěcí a kontrolní ten nemám (zřejmě nějaká vývojová změna převodovky) [upravil dne 20.7.2008 KoNG] Citovat
lipnicak Odesláno 20. červenec 2008 Autor Odesláno 20. červenec 2008 takze asi nejlepsi bude vypustit vsechen olej a pak tam dat mnozstvi udavane v knizce. Napadlo mi jeste, jestli treba kontrolni sroub nebude ten co drzi dekl nad poz.2 jako je to u 306 Citovat
KoNG Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 ne to ne dekl to nedrží musí to být solo šroub. Já to udělal přesně tak vypustit a napustit nový olej 2L Citovat
lipnicak Odesláno 20. červenec 2008 Autor Odesláno 20. červenec 2008 a kudy to tam nalejt?? nic inteligentniho sem tam nenasel Citovat
lipnicak Odesláno 21. červenec 2008 Autor Odesláno 21. červenec 2008 Tak dalsi novinka. to pero co je mezi nabojem a hrideli je v haji dylku a tuhost asi tezko zjistim. Uz sem to 3x rozebral a daval tam pera co sem nasel doma ale porad je to bud kratky nebo meky a menit kvuli takovy blbosti celou poloosu je podle myho blbost Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.