kalio306 Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 no ja len pre informaciu u mna to vyzera trochu inak= pravda dnes som vložil do origo boxu JR filter pri tej priležitosti som prečistil klapku ale neni to ono musim najsť viac času a to sanie cele zhodim a trochu sa stym pohram nove tesnenia atd trapi ma trčanie motora ale mam podozrenie že to môže spôsobovať aj ulomený šteft na výfukových zvodoch inak novy filter nepriniesol takmer žiadne zmeny čo sa týka zvuku ale získal motor akoby ľahkosť Citovat
kovi306 Odesláno 20. únor 2010 Odesláno 20. únor 2010 tak sání mam hotové asi po skoro pul roce co mi to leželo doma, sem se konečně odhodlal a nějak to spáchal, takže asi zejtra hodím foto, a pak už jen odstínim od tepla a je to komplet:myslim:papa Citovat
kovi306 Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 tak konečně sem se dostal k tomu že sem to vyfotil, jen eště přemejšlim že to udělám malinko jinak, že bych to sklopil dolu a dal tam kus rovný trubky aby filtr byl nad mlhovkou. [upravil dne 23/2/10 kovi306] Citovat
Strejdakopec Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 jj je to pěkný....budu to řešit podobným způsobem jen si stočím z nerez plechu o něco větší kužel do kterého vložím filtr tak aby mezi plechem a filtrem vznikla asi tak 2 cm mezera a ze předu potrubí které navedu do nárazníku nebo pokud použiju kapotu se sáním subaru tak do něj...tím vznikne při větší rychlosti proudění vzduchu k filtru a tím přísun studen¨ého vzduchu a pokud bude rychlost nižší tak bude filtr moct sát mezerou mezi ním...ta mezera proto aby nedocházelo k velikému podtlaku při sání a tím nedostatku vzduchu vlivem dlouhého sacího potrubí....jakej máte názor? Citovat
kovi306 Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 nebo sem taky přemejšlel esi, jenom nevyndat to koleno před filtrem, a dát tam jen kus rovný trubky,a pod to dát nějakej plech nebo něco čom to oddělit od toho tepla z chladiče... takhle akorát dát pod filtr něco na to odstínění Citovat
Strejdakopec Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 no to by asi nebylk špatnej nápad...306 má dobrej ten přívod vzduchu....nejlepší by bylo to hodit do trychtýře Citovat
kopr Odesláno 26. březen 2010 Odesláno 26. březen 2010 zdravím chtel jsme se zeptat kdys chci odstinit filtr musi byt ze vsech stran? nemam u 306 ABS takze pujde za levy svetlo a odstinit bych chtel plechem a chtel jsem se zeptat jestli musi bejt odstineni z boku as ke kapote a i zezadu nebo staci jen z boku diky [upravil dne 26.3.2010 kopr] Citovat
207lemans Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 čim ho viac ochraniš pred teplom od motoru tym lepšie ti pojde auto. Jednoducha matematika. Ale umiestni ho tak aby na filter nepršalo a nemal priamy kontakt z vodou. Citovat
207lemans Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 Původně zaslal: tom406 Původně zaslal: winco tom406 chcel by som sa spýtať z čoho by si odporučil spraviť tienenie na ten filter?? z akeho plechu?? a čim by som mohol omotať klasicku plastovu trubku čo ide ku škriacej klabke.....alebo neako inak odtieniť alebo odizolovať vyfukove potrubie okrem tej termo pasky:D chcem niečo spraviť tak aby to nemal nikto a niečo netradične pokud to má být funkční tak nečekej že to bude úplně výstavní ale pokud chceš opravdu nejlepší izolaci tak omotej alespoň trubky sání obalem od Thermo-Tec a udělej hlavně přepážku mezi trubky sání a chladičem vody pokud tam to sání někde vede aby ti nefoukal teplý vzduch z chladiče na sání. Thermo -Tec je perfektní a určitě poznáš rozdíl.Já měl jednou vrstvou cca2mm omotané výfukové svody a i když jsem dojel a svody měly několik set stupňů tak jsem na to položil ruku a nespálil se. Je jich několik druhů podle použití a na to sání bych doporučil určitě tu samolepící s odrážecí vrstvou nahoře. Investice se vyplatí. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/THERMO-TEC-24-X48-ADHESIVE-BACKED-HEAT-BARRIER-13590_W0QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em14QQhashZitem48370f3588QQitemZ310161388936QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=thermo-tec&_trkparms=65%253A12%257C66%253A2%257C39%253A1%257C72%253A1171&_dmpt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&_trksid=p3286.c0.m14&_pgn=1 Pači sa mi toto riešenie. Citovat
maxipaja Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 Cau chlapi taky jsem uvazoval o sportovním saním ale mam mensi problem mam tam totiz snimas nasavanyho vzduchu nebo coz to je a bez neho se mi to hada. Nemate stim nejakou skusenost jak to udelat???? Napadlo me koupit trubky na sani a nechat udelat do toho zavit aler nevim jestli by to drzelo. Dik za napady Citovat
kovi306 Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 vim že to neni moc vidět,ale já sem taky něco podobnýho musel zavést do sání...je to volnoběžný ventil, v červeném kolečku:myslim [upravil dne 2/4/10 kovi306] Citovat
207lemans Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 Původně zaslal: kalio306 to 207lemans toto si pozeral včuleky som to prebehol pekne pekne velmo pekne. Citovat
maxipaja Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 Původně zaslal: kovi306 vim že to neni moc vidět,ale já sem taky něco podobnýho musel zavést do sání...je to volnoběžný ventil, v červeném kolečku:myslim [upravil dne 2/4/10 kovi306] ja tam mam prave ten ventil a taky tu hadiy co kdyz ucpes tak ti chcipne motor Citovat
kovi306 Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 jj to je ono, a to musíš napojit do sání...jedna možnost je si tam nechat navařit nějakej nátrubek ajen na to připojit ten ventil...nebo jako to mam já, vyvtal sem díru do tý hadice dal sem tam takovou těsnící gumovou vložku a to toho píchnul takovou hadičku co byla k tej vložce a jednoduše na to nasadil ten voln. ventil:papa až budu mít spojku tak by sme se mohly někde sejít a ukázat ti to... Citovat
maxipaja Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 oki tak se pak ozvi. no ja tam mam prave tu hadici + nejakej snimac. mam to po nejakym frajerovy kterej tomu asi moc nerozumel no uvidis sam Citovat
kopr Odesláno 19. duben 2010 Odesláno 19. duben 2010 jen pro představu jsem dal o vykendu na brachovu hondu 306 me ceka tenhle tejden [upravil dne 19.4.2010 kopr] Citovat
maxipaja Odesláno 20. duben 2010 Odesláno 20. duben 2010 Kopr: pak sem dej nejaky foto jak si to ukutil.Vypada to dobre naty honde Citovat
kopr Odesláno 20. duben 2010 Odesláno 20. duben 2010 jasny dam to sem ale nebude to takovy preci jen u 306 je malo mista a chtel jsme ho dat pred baterku sikmo ale neslo by udelat odstineni tak ho musim dat do pravyho uhlu pred baterku a to už nebode takovy Citovat
GRiMx Odesláno 20. duben 2010 Odesláno 20. duben 2010 tak jsem tak koukal ta vložka od KN stojí cca 1500,- kč nevíte někdo o levnější do 306:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.