kovi306 Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 jj díky, fota určitě dám, ale bude to dýl trvat musim to proměřit a tak, a nakupovat budu v našem shop ve městě ale pak ti můžu někde sehnat odkazy na to co budu nakupovat... Citovat
winco Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 jo jo dakujem budem ti vdačny.... a neboj asi to neokopčim:D len ako inšipraciu:D Citovat
kovi306 Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 i kdyby si kopčil tak je to jedno víš kolik lidí to může mít jako to chci dělat já? koukám že máš dost podobný motor jako já, ale ty to máš jednoduší ty tam máš jen ten odfuk z hlavy motoru já mam eště jednu hadici zavedenou do sání....ted sem akorát přijel z repasu zad. nápravy takže se tomu můžu věnovat, asi zajedu za známím kterej se v tom vyzná trochu víc než já a má slevy v našem tuningshopu...tak si nechám něco poradit atd. já hledal na inspiraci všude po netu obrázky jak maj lidi udělaný sport. sání takže snad sem něco pochitil :aut:papa Citovat
winco Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 nom ja taky pozeral všade na nete ale stale som nemohol prisť na to kade povediem trubku alebo hadicu na privod studeneho vzduchu k filtru pretože pred filtrom je chladiť a do narazniku rezať nechcem ale rozmýšall som aj nad tým že obydm chladič a dam tu trubku na druhu stranu nom ved ešte uvidim že čo a ako to bude až to budem robiť Citovat
kovi306 Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 nemusíš řezat do nárazníku jen ze spod od mřížky navést hadici k filtru, tak to budu dělat já Citovat
winco Odesláno 10. říjen 2009 Odesláno 10. říjen 2009 termotec je dobra vecička ale na moje pomeri je prišerne predražena [upravil dne 10/10/09 winco] Citovat
winco Odesláno 10. říjen 2009 Odesláno 10. říjen 2009 kovi tak jak pokračuješ s tým sanim?? máš už niečo spravene?? a nafotene?? Citovat
kovi306 Odesláno 10. říjen 2009 Odesláno 10. říjen 2009 zatim n sem domluvenej s tim známím až bude mít čas tak že zajde ale nwm kdy zamozřejmě se to budu snažit udělat co nejdříve:myslim:roll Citovat
kovi306 Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 tak sem byl za známím a povídal at se na ten náš shop vyse*u a koupim to od tud http://autofam.cz/index.php?list=2&folderss=68&folders=&ftext=&page=products&vyrobce= že to má taky, a ukázal mi jak to proměřit atd. takže až bude hezky tak to změřim a objednám nějaký trubky a silikonový kolena, ale začíná bejt pěkně hnusně tak nevim kdy páč nemam garáž ale auto na parkovišti a v dešti to tam nebudu měřit:D:D až změřim dám zas vědět, zatim Citovat
winco Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 ja to mám podobne ale ja chcem vyčistiť škriacu klapku krokovi motroček a podobne veci aby ten motor lepšie reagoval na plyn ale bývam v panelaku tak sa to moc neda teraz ked aj mrzne skoro Citovat
kovi306 Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 hmm, takže sem objednal toto http://tuning.autodoplnky.cz/air-intake/montazni-prislusensvi/dynamic-uni-kompletni-sada-pro-montaz-otevrenych-f-s18025848 tak sem zvědavej co z toho složim ale kámoš to má taky na autě a už na druhým prej je to jak lego že to fakt jde udělat jak chceš a navíc je tam dost věcí za přijatelnou cenu:myslim:mrk Citovat
winco Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 nom tak neveim či to ja kupim ale asi nie budem sa snažiť využiť všetko čo je po ruke doma plus neaky obchod....tak sa aspoň srapvi pokus ako to bude najlepšie:D a potom sa časom nakupi poriadny material a spravi na pevno s tými poradnimi vecami:D ale tebe držim palce aby ti to vyšlo Citovat
kovi306 Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 tak sácí trubky už jsou doma, nečekal jsem že budou tak tlustý průměr asi 76 ale tak snad to nějak udělám , ted zbývá jen vyměřit, nařezat, vyvrtat díru na volnoběžnej ventil a může se montovat do autí Citovat
kalio306 Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 to kovi čo jerposim ta volnobežnej ventil??? inak ja som objednal do origo boxu sa my s tym nece tak velmi hrat možno keby nebolo ABS tam kde je a bol by ten priestor volný tak hadam hej mal by som otazku na ten termotec matroš dala by sa tym prip. podlepiť kapota mal by som možnosť zohnat te matroš asi by bol aj hrubší má to zmysel prip. prepážka motorového priestoru jedna sa my hlavne o potlačenie hluku Citovat
winco Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 kalio neviem ako hluk ale teplo to izoluje užasne dobre.....ale aj hluk to odizoluje určite ale nie oc dobre pretože je tam aj pena nie len ta folia a pena je izolant zvuku alebo filter ale henta nieje stavana ako izloant zvuku tak moc to izolovať od hluku enbude ale bude to od tepla izolovať 100% Citovat
kovi306 Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 ten volnoběžný ventil je tato kravina zapojená do sání, zkoušel sem na to dát i vlastní malí filtr ale auto se chovalo moc líně takže sem usoudil že to musí být zapojené do sání...je to to červeně označené [upravil dne 20/10/09 kovi306] [upravil dne 20/10/09 kovi306] Citovat
kalio306 Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 aha už si spominam mne to vedie do boxu je tam dake kovove sitko a hrozne sa my to zasiera okrem toho si spominam na to čidlo čo je v boxe tz že keby išiel box preč tak to čidlo musim tiež zaviesť do nového potrubia?? Citovat
kovi306 Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 tam kde je to sítko a zasírá to klapku je to zelené, a ty nejspíš nebudeš mít teda volnoběžný ventil ale to čidlo u mě to vypadá asi malinko jinak než u tebe ne?? ty máš jen čidlo tam ale já mam tu hadici, každopádně to zelené nemusí být v sání Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.