bodie Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 P 306 1,8 16V lpi vialle- Motor nastartuje a když se má přepnout na benzín tak chcípne a kontrolka na LPG zhasne dříve se rozsvítila zeleně. Domnívám se že by to mohlo být čerpadlo, ale to by snad motr aspoň zsškytal a před měsícem to měli u coubala na počítači a vše bylo v pořádku. Čerpadlo vrčí a žádný divný zvuky se neozívají. Svíčky jsou nové pojistky i na LPG jsou OK, kabely jsem neměnil jelikož tam mám celý panel a ten jsem nikde v nabídce neviděl všude prodávají kabely. Mám podezření ještě na lambdasondu, ale zatím se spotřeba pohybuje v normně. Prostě jako by při přepnutí LPG nepřišel impulz k aktivaci. Byl bych rád kdyby s tím mněl někdo zkušenost, jelikož koncem týdne jedu na Slovensko a s těma cenama benzínu je mi z toho špatně. Přeji hezký den. Citovat
EXI.60 Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 Co elektroventil,který LPG pouští.Cvaká? Citovat
bodie Odesláno 20. červenec 2008 Autor Odesláno 20. červenec 2008 od řidiče jsem nějaké cvaknutí slyšel, konkrétně to teď nezjistím jelikož mi zkolaboval imobilizér a auto jsem nechal odtáhnout do servisu. když se daří tak se daří Citovat
bodie Odesláno 20. červenec 2008 Autor Odesláno 20. červenec 2008 ještě bych se rád zeptal jestli je nějaká šance na opravu toho elektroventilu nebo rovnou nechat namontovat nový. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.