Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

P 306 1,8 16V lpi vialle- Motor nastartuje a když se má přepnout na benzín tak chcípne a kontrolka na LPG zhasne dříve se rozsvítila zeleně. Domnívám se že by to mohlo být čerpadlo, ale to by snad motr aspoň zsškytal a před měsícem to měli u coubala na počítači a vše bylo v pořádku. Čerpadlo vrčí a žádný divný zvuky se neozívají. Svíčky jsou nové pojistky i na LPG jsou OK, kabely jsem neměnil jelikož tam mám celý panel a ten jsem nikde v nabídce neviděl všude prodávají kabely. Mám podezření ještě na lambdasondu, ale zatím se spotřeba pohybuje v normně. Prostě jako by při přepnutí LPG nepřišel impulz k aktivaci. Byl bych rád kdyby s tím mněl někdo zkušenost, jelikož koncem týdne jedu na Slovensko a s těma cenama benzínu je mi z toho špatně. Přeji hezký den.

Odesláno

od řidiče jsem nějaké cvaknutí slyšel, konkrétně to teď nezjistím jelikož mi zkolaboval imobilizér a auto jsem nechal odtáhnout do servisu. když se daří tak se daří:roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...