Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

nenastartovala jsem, uplne kleknul P406

Recommended Posts

Odesláno

Kluci, tak dneska mi pazout poprvy definitivne stavkuje.

Nastartuju, ale klesnou otacky, sundam nohu z plynu a neudrzi volnobeh vubec. Nemuze to bejt nejaka elektrika taky? Chtela jsem jet v nedeli do servisu, ale uz tam nedojedu. A kde najdu v motoru krokac? prosim, poradte!

Jednou se mi to stalo s favoritem, byl pak nekde vypadlej kabelovej svazek.

Diky predem za napady.

Hanka

P406 break 1,8 16v r. 1998. benzin

Odesláno
Původně zaslal: hanb

Diky, to vlakno mluvi o cerpadle, ne o snimaci. Je to velkej problem nebo se to da snadno odstranit? nevis?

Chce to pročíst celý příspěvek. Jsou tam i fotky. Jinak je to o celém postupu, kdy se hledala příčina, než se přišlo na to, že je to tím snímačem otáček. Když se na to to přišlo, tak už to byla otázka výměny (5 minut).

Odesláno

pokud jí auto chcípá jen při volnoběhu tak to NENÍ snímačem otáček ,OK406 bohužel nemohl ani nastartovat

Odesláno
Původně zaslal: honza406

pokud jí auto chcípá jen při volnoběhu tak to NENÍ snímačem otáček ,OK406 bohužel nemohl ani nastartovat

chcipa pri volnobehu a ted uz i v momente, kdy sundam nohu z plynu. tak nevim. zkusim krokac.

Odesláno

zkus vyčistit krokáč,a uvidíš.Ono to chcípá i když je motor zahřátý??

Odesláno
Původně zaslal: honza406

zkus vyčistit krokáč,a uvidíš.Ono to chcípá i když je motor zahřátý??

ne, nechtel naskocit rano a pak jsem ho rozjela a slapal celej den jako kote.

vcera vecer po normalni jizde jsem chtela jet a uz nenaskocil. po tech startech se taky vybiji baterka..takze neni moc sance na experimenty.

a vcera jsem prisla na to, ze mi tam visi volne nejakej kabel...asi vypadl ze svorky. udelam fotku a poslu Vam to. Muzu?

[upravil dne 19.7.2008 hanb]

Odesláno

Jestli to nebude porouchaný čidlo podtlaku v sání. U 16V je jakoby zespod (spíš schované až vevnitř) pod plastovým nebo hliníkovým sacím potrubím (tam co je logo Peugeot). Někdo tomu říká \"prsa\" někdo \"berany\". Je tam schovaný taky rezonátor sání. Když to odešlo manželce, tak auto mělo stejný příznaky, musela držet motor v otáčkách, takže se pohybovala přískoky. :aut:aut

No a jak se to jmenuje opravdu nevím (asi mafepara nebo masafara nebo tak nějak). sarkonni to určitě někde na fóru vyloví.:myslim:myslim

[upravil dne 20.7.2008 tomino]

Odesláno
Původně zaslal: tomino

Jestli to nebude porouchaný čidlo podtlaku v sání. U 16V je jakoby zespod (spíš schované až vevnitř) pod plastovým nebo hliníkovým sacím potrubím (tam co je logo Peugeot). Někdo tomu říká \"prsa\" někdo \"berany\". Je tam schovaný taky rezonátor sání. Když to odešlo manželce, tak auto mělo stejný příznaky, musela držet motor v otáčkách, takže se pohybovala přískoky. :aut:aut

No a jak se to jmenuje opravdu nevím (asi mafepara nebo masafara nebo tak nějak). sarkonni to určitě někde na fóru vyloví.:myslim:myslim

[upravil dne 20.7.2008 tomino]

Chudak manzelka. Nakonec jsme ho prepravili, ale neslo sundat nohu z plynu, jinak chcip. Takze kamarad jel, brzdil ruckou a radsi neradil...moc vesela jizda:-) Predavam mu prubezne vsechny nazory, tak snad na neco prijde. Urcite se ozvu, jak neco najde. Diky moc za pomoc a drzim si palce:-)

Odesláno

Pokud už to nejde ani nastartovat, tak nemá cenu to trápit. Zkuste se podívat na ten snímač otáček. Vyndejte ho a zkontroluj te jej, zda-li není poškození. Pokud by jste měli možnost zkusit jiný z 406, tak jej zkuste a uvidíte, zda-li to bude snímačem. Umístnění a montáž je popsaná ve výše uvedené odpovědi.

Odesláno

diky. nastartovat jde, rano vcera chytil v pohode, i jsem s nim jela. druhej pokus taky vysel. ale jak se zahral, pak neudrzel otacky.Zajimavy to je cely.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...