petrolinecek Odesláno 8. březen 2004 Odesláno 8. březen 2004 I když se to tu asi řeší stále, tak mi to nedá se nezeptat.Když moje autíko někde chvíli stojí, tak se pod ním vždycky najde loužička oleje. Není to moc, ale na najetí 3,5 tis, po výměně oleje mě už vykapal touto cestou asi litr (cca 2 měsíce provozu). Když jsem se díval zespodu, tak je to celý zasr... zezadu jako od turba. Jak to stíkalo na poloosu, tak to to dokonale roztřikovala po celým zadku motoru a kapotáže za palubkou, že není poznat, odkud to teče. Vyměnil jsem gufero na té straně a nepomohlo nic. Turbo jede supr, vubec to nekouří a když jsem oddělal sání, tak tam bylo téměř sucho, takže turbo je taky OK.Vypadalo to, že to teda teče pod víkem ventilů. Sundal jsem ho a skutečně bylo trošku podfouklý.Těsnění vypadalo OK, tak jsem to odmastil, vyčistil a dal na silikon. Říkal jsem si, ze závada bude odstraněna, ale k mému překvapení je vždycky pod autem znovu pár kapek. Je to mnohem lepší, ale stejně tam jsou...Už mě to docela štve. Když jsem byl u kámoše kůli geometrii, tak se díval jak bylo auto zvedlý a říkal, že nikde nic nevidí, že to muselo být jen tím víkem ventilů. Vana je na 100% suchá.Stíká to po hadici, která vede vodu do chaldiče (ta tlustá). Nevíte, na co by se ještě dalo podívat? Jak asi většina z vás ví, kolem 2,1 TD je opravdu málo místo a není snadný se někam dozadu mrknout... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.