bigosak Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 Tímto zdravím posádku 308SW Aka + Netopka, které se za mnou včera přiřítily těsně před Prahou. Citovat
aka Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 timto zdravim posadku 307mi, na kterou jsme mavaly vic nez zurive a jsem rada, ze konecne vime, kdo to byl Citovat
bigosak Odesláno 14. červenec 2008 Autor Odesláno 14. červenec 2008 Jak jste mohli v té rychlosti mávat:bojim:mrk Před tou Prahou byl najednou nějaký mazec a už jsem nestíhal kontrolovat auta kolem, to víš my vesničani Citovat
aka Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 to vis, my prazky jsme desne sikovny jinak jsme z vas mely strasnou radost Citovat
Netopýrka Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Jééé, čááááu, no jako bylo to náročný , ale na clubové soudržnosti se musí pracovat :) Citovat
Kekros Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Původně zaslal: bigoš Jak jste mohli v té rychlosti mávat:bojim:mrk Před tou Prahou byl najednou nějaký mazec a už jsem nestíhal kontrolovat auta kolem, to víš my vesničani bigoš: Ted 1.8. - 3.8. tam máte na zámku výstavu fuchsií, tak když tě tam uvidim tak ti taky zamávam Citovat
bigosak Odesláno 21. červenec 2008 Autor Odesláno 21. červenec 2008 Původně zaslal: Kekros Původně zaslal: bigoš Jak jste mohli v té rychlosti mávat:bojim:mrk Před tou Prahou byl najednou nějaký mazec a už jsem nestíhal kontrolovat auta kolem, to víš my vesničani bigoš: Ted 1.8. - 3.8. tam máte na zámku výstavu fuchsií, tak když tě tam uvidim tak ti taky zamávam Co to je fuchsie???? Nějaké národní jídlo, nebo že by ty kočky tady ze třinácky:D:D:D Citovat
Kekros Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 Původně zaslal: bigoš Co to je fuchsie? to je to, čeho budu mít potom plnej kufr Citovat
Kekros Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 bigoš: tak jsem byl dneska u vás na zámku na výstavě fuchsií, která se polde programu na rok 2008 co je na internetu měla konat 1.8. - 3.8.. Jenže podle skutečnosti byla minulý týden . Tak jsem si jen tak najel 270 km . Aspoň jsem si vyzkoušel znova předělaný sání Citovat
Guest Ludweek Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 hezky pekne netopka..ted jsem objevil tuhle fotku a jako musim se zeptat co to mas za oblecek? nejaky pracovni nebo v tom obycejne chodis? ja jen ze by to urcite stalo za blizsi prozkoumani..materialu a tak..strih je vybornej Citovat
marisw Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 mne sa tiež pači,tiež by som to preskúmal )) Citovat
Miss Scratch Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 Původně zaslal: Scratch akorat ma netopka zarez :-D ceho ty si nevsimnes.-)))) nezavid a taky si jeden udelej.-)))klidne si te s tim taky nafotim.-))) Citovat
marisw Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 No to si pekne dostal Původně zaslal: Miss Scratch Původně zaslal: Scratch akorat ma netopka zarez :-D ceho ty si nevsimnes.-)))) nezavid a taky si jeden udelej.-)))klidne si te s tim taky nafotim.-))) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.