Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jak jste mohli v té rychlosti mávat:bojim:mrk Před tou Prahou byl najednou nějaký mazec a už jsem nestíhal kontrolovat auta kolem, to víš my vesničani

Odesláno
Původně zaslal: bigoš

Jak jste mohli v té rychlosti mávat:bojim:mrk Před tou Prahou byl najednou nějaký mazec a už jsem nestíhal kontrolovat auta kolem, to víš my vesničani

bigoš: Ted 1.8. - 3.8. tam máte na zámku výstavu fuchsií, tak když tě tam uvidim tak ti taky zamávam :papa

Odesláno
Původně zaslal: Kekros

Původně zaslal: bigoš

bigoš: Ted 1.8. - 3.8. tam máte na zámku výstavu fuchsií, tak když tě tam uvidim tak ti taky zamávam :papa

Co to je fuchsie???? Nějaké národní jídlo, nebo že by ty kočky tady ze třinácky:D:D:D

• O 2 týdny později...
Odesláno

bigoš: tak jsem byl dneska u vás na zámku na výstavě fuchsií, která se polde programu na rok 2008 co je na internetu měla konat 1.8. - 3.8.. Jenže podle skutečnosti byla minulý týden :bacha. Tak jsem si jen tak najel 270 km :D. Aspoň jsem si vyzkoušel znova předělaný sání ;)

Guest Ludweek
Odesláno

hezky pekne netopka..ted jsem objevil tuhle fotku a jako musim se zeptat co to mas za oblecek? nejaky pracovni nebo v tom obycejne chodis? ja jen ze by to urcite stalo za blizsi prozkoumani..materialu a tak..strih je vybornej :super

Odesláno

No to si pekne dostal :):super

Původně zaslal: Miss Scratch

Původně zaslal: Scratch

akorat ma netopka zarez :-D

ceho ty si nevsimnes.-)))) nezavid a taky si jeden udelej.-)))klidne si te s tim taky nafotim.-)))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...