Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mal som tam iba udaj Dátum teplota hodiny ,nešlo mi to prepínat -bol to iba chybný spinač pačky,dalo sa to spraviť/doletoval som tam kontakt/ no uvidíme kolko to vydrží:super:super

Odesláno

presne toto iste robi aj mne, zobrazuje len datum, cas, teplotu. Tak sa pekne do toho pustim. Isiel si do tej packy cez pepicku :D alebo si to rozobral nejako inak ? :papa

Odesláno

ano cez čepičku:mrk,potom stlačit stred pačky a stiahnut ten kus /ovládanie zadneho stirača/ a tam sa nachádza kruhový pliešok.mam aj foto ale ešte som neprišiel na to ako to sem dostať..:myslim:myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdar chlapi, tak jsem se konecne dostal k tomu prepinaci PP. Sel jsem do nej pres cepicku a samozrejme zjistil, ze kousek toho kruhoveho plisku je ulomeny. Nemel jsem u sebe nic podobneho mikropajce (i kdybych mel, tak nevim, jestli by se mi to zdarilo pripajet zpet), takze jsem rozdelal i druhou packu na svetla, kde mam stejny knoflik (asi se tim nejak puvodne zapínaly automaticky svetla - ja to ale nepouzivam, mam to nastavene na permanentni sviceni po nastartovani). Takze odtud jsem vzal ten druhy plisek, vymenil ho za ten v pacce na PP a funguje to krasne. Trvalo mi to sice asi pul hodiny, nez jsem to tam naskladal zpatky, ale usetril jsem pres 14 litru za cely komplet s packama :-)

Vcera jsem se teda mj.dozvedel, ze za poslednich ujetych 3134km jsem mel spotrebu 5,9l/100km :D

Odesláno

no super, dalsi vyrieseny problem :super Mne to uz tiez funguje. Robil som to cca pred tyzdnom. Urobil som aj zopar foto. Ked chces kukni temu >> Obrazok k pačke palub. Pc OPRAVA, je to na druhej strane :papa

Odesláno

to siskin: fotky jsou super ;) Jak jsi tam pajel ten plisek? Ja bych na to asi nemel trpelivost, trasly by se mi ruce :) proto jsem to vymenil za ten z druhy packy..

ale hlavni vec je, ze to zas funguje

je pravda, ze udelany je to fakt forove, to se zase chytre hlavy v PSA sesly a vymyslely hovadinu.. :)

Odesláno

hej,... v PSA setria vstupne naklady, ale predavaju za nenormalne prachy :grr:bacha

Ruky sa mi pri letovani netrasu :mrk mam v tom niekolko rocnu prax :super

Inak najblizsie sa chystam mrknut na kontakty airbagu vo volante. Stale mi svieti kontrolka airbagu. Na diagnostike mi povedali ze to bude v packach. Takze skusim rozobrat aj to.

Odesláno

ahojte, nevíte jestli se tento problém s páčkama objevuje u všech 307 po celou dobu nebo již od nějakého roku výroby (např. po faceliftu v 2005) to pořešili a páčky se nekazí?

[upravil dne 9.9.2008 bahrajn]

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Já mám 307 1.6 16V r.v. 2002, koupil jsem jako ojetinu a neukazuje spotřebu a v ServiceBoxu mám:

Displej DISPLEJ (RÁDIO+HODINY+A NEBO T›,CD)

Z toho asi zalevno neudělám počítadlo spotřeby že? :(

Odesláno
Původně zaslal: Mirrae24

Já mám 307 1.6 16V r.v. 2002, koupil jsem jako ojetinu a neukazuje spotřebu a v ServiceBoxu mám:

Z toho asi zalevno neudělám počítadlo spotřeby že? :(

ja mam to iste a mam všetko

Odesláno

Jakože i spotřebu?

ano aj spotrebu priemernú rýchlost,dojazd na nadrž,aktualnu spotrebu a priemernu spotrebu... ja som mal ten istý problem ukaźovalo to iba datum...riešenie rozobrat a preletovat ten pliešok ,od tedy OK...:D:D:D:D

Odesláno

A mohl by jsi mi dát trošku lepčejší návod? Já jen, že když to máš stejně, chtěl bych návod od tebe.

Kdyby jsi byl tak hodný, tak tě tímto o to žádám. Bodlo by i kdyby jsi napsal, jaké nářadí na to použít a na co si dát pozor. Děkuji ti pěkně předem

Odesláno

Tak jsem koukal na tu pravou páčku a bohužel tam žádné šipky nejsou, pouze na té levé, ale to je na světla.

To zřejmě definitivně znamená, že mi to nebude ukazovat, že? :(

Odesláno

A mohl by jsi mi dát trošku lepčejší návod? Já jen, že když to máš stejně, chtěl bych návod od tebe.

Kdyby jsi byl tak hodný, tak tě tímto o to žádám. Bodlo by i kdyby jsi napsal, jaké nářadí na to použít a na co si dát pozor. Děkuji ti pěkně předem

skus tento návod ,podla tohto to zvládneš určite,ja tiež na pačke nemam ziadne symboly...:bojim najvačši pozor si daj na to aby sa to pri demontaži nerozletele po celom aute ,myslim tie pružinky a koliky,ja som ich hladal asi 10 min....inač je to hračka ,ako nahradu kontaktu som pozžil kontakt sa 4,5 voltovej baterie..je to pružné a dobre sa to letuje ...veľa štastia:super:super:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...