siskin Odesláno 22. srpen 2008 Autor Odesláno 22. srpen 2008 to jk.jajo - pc ti nesiel vobec alebo len sa ti nedali prepinat funkcie ? Citovat
jk.jajo Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 mal som tam iba udaj Dátum teplota hodiny ,nešlo mi to prepínat -bol to iba chybný spinač pačky,dalo sa to spraviť/doletoval som tam kontakt/ no uvidíme kolko to vydrží:super Citovat
siskin Odesláno 22. srpen 2008 Autor Odesláno 22. srpen 2008 presne toto iste robi aj mne, zobrazuje len datum, cas, teplotu. Tak sa pekne do toho pustim. Isiel si do tej packy cez pepicku alebo si to rozobral nejako inak ? Citovat
siskin Odesláno 22. srpen 2008 Autor Odesláno 22. srpen 2008 nie pepicku ale cepicku :D:super Citovat
jk.jajo Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 ano cez čepičku:mrk,potom stlačit stred pačky a stiahnut ten kus /ovládanie zadneho stirača/ a tam sa nachádza kruhový pliešok.mam aj foto ale ešte som neprišiel na to ako to sem dostať..:myslim Citovat
siskin Odesláno 22. srpen 2008 Autor Odesláno 22. srpen 2008 foto sem das takto Daj foto nech viem do coho idem Citovat
Supetr Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Zdar chlapi, tak jsem se konecne dostal k tomu prepinaci PP. Sel jsem do nej pres cepicku a samozrejme zjistil, ze kousek toho kruhoveho plisku je ulomeny. Nemel jsem u sebe nic podobneho mikropajce (i kdybych mel, tak nevim, jestli by se mi to zdarilo pripajet zpet), takze jsem rozdelal i druhou packu na svetla, kde mam stejny knoflik (asi se tim nejak puvodne zapínaly automaticky svetla - ja to ale nepouzivam, mam to nastavene na permanentni sviceni po nastartovani). Takze odtud jsem vzal ten druhy plisek, vymenil ho za ten v pacce na PP a funguje to krasne. Trvalo mi to sice asi pul hodiny, nez jsem to tam naskladal zpatky, ale usetril jsem pres 14 litru za cely komplet s packama :-) Vcera jsem se teda mj.dozvedel, ze za poslednich ujetych 3134km jsem mel spotrebu 5,9l/100km Citovat
siskin Odesláno 1. září 2008 Autor Odesláno 1. září 2008 no super, dalsi vyrieseny problem Mne to uz tiez funguje. Robil som to cca pred tyzdnom. Urobil som aj zopar foto. Ked chces kukni temu >> Obrazok k pačke palub. Pc OPRAVA, je to na druhej strane Luděk438 ohodnotil 1 Citovat
Supetr Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 to siskin: fotky jsou super Jak jsi tam pajel ten plisek? Ja bych na to asi nemel trpelivost, trasly by se mi ruce proto jsem to vymenil za ten z druhy packy.. ale hlavni vec je, ze to zas funguje je pravda, ze udelany je to fakt forove, to se zase chytre hlavy v PSA sesly a vymyslely hovadinu.. Citovat
siskin Odesláno 2. září 2008 Autor Odesláno 2. září 2008 hej,... v PSA setria vstupne naklady, ale predavaju za nenormalne prachy Ruky sa mi pri letovani netrasu mam v tom niekolko rocnu prax Inak najblizsie sa chystam mrknut na kontakty airbagu vo volante. Stale mi svieti kontrolka airbagu. Na diagnostike mi povedali ze to bude v packach. Takze skusim rozobrat aj to. Citovat
bahrajn Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 ahojte, nevíte jestli se tento problém s páčkama objevuje u všech 307 po celou dobu nebo již od nějakého roku výroby (např. po faceliftu v 2005) to pořešili a páčky se nekazí? [upravil dne 9.9.2008 bahrajn] Citovat
Ancistrus Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Ahoj. Tak problém s kontaktem jsem měl taky, dokonce mi mou 307SW bývalý majitel prodával stím že palubní počítač nemá. Děkuji za radu s opravou. :potlesk Citovat
siskin Odesláno 9. září 2008 Autor Odesláno 9. září 2008 niekde som tu cital ze PSA od roku 2005 zmenilo dodavatela pacok prave kloli velkemu mnozstvu reklamacii. Skus pouzit hladanie Citovat
Mirrae24 Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 Já mám 307 1.6 16V r.v. 2002, koupil jsem jako ojetinu a neukazuje spotřebu a v ServiceBoxu mám: Displej DISPLEJ (RÁDIO+HODINY+A NEBO T›,CD) Z toho asi zalevno neudělám počítadlo spotřeby že? Citovat
jk.jajo Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 Původně zaslal: Mirrae24 Já mám 307 1.6 16V r.v. 2002, koupil jsem jako ojetinu a neukazuje spotřebu a v ServiceBoxu mám: Displej DISPLEJ (RÁDIO+HODINY+A NEBO T›,CD) Z toho asi zalevno neudělám počítadlo spotřeby že? ja mam to iste a mam všetko Displej DISPLEJ (RÁDIO+HODINY+A NEBO T›,CD) Citovat
jk.jajo Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Původně zaslal: Mirrae24 Jakože i spotřebu? ano aj spotrebu priemernú rýchlost,dojazd na nadrž,aktualnu spotrebu a priemernu spotrebu... ja som mal ten istý problem ukaźovalo to iba datum...riešenie rozobrat a preletovat ten pliešok ,od tedy OK...:D:D:D Citovat
Mirrae24 Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 A mohl by jsi mi dát trošku lepčejší návod? Já jen, že když to máš stejně, chtěl bych návod od tebe. Kdyby jsi byl tak hodný, tak tě tímto o to žádám. Bodlo by i kdyby jsi napsal, jaké nářadí na to použít a na co si dát pozor. Děkuji ti pěkně předem Citovat
Mirrae24 Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Tak jsem koukal na tu pravou páčku a bohužel tam žádné šipky nejsou, pouze na té levé, ale to je na světla. To zřejmě definitivně znamená, že mi to nebude ukazovat, že? Citovat
jk.jajo Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Původně zaslal: Mirrae24 A mohl by jsi mi dát trošku lepčejší návod? Já jen, že když to máš stejně, chtěl bych návod od tebe. Kdyby jsi byl tak hodný, tak tě tímto o to žádám. Bodlo by i kdyby jsi napsal, jaké nářadí na to použít a na co si dát pozor. Děkuji ti pěkně předem skus tento návod ,podla tohto to zvládneš určite,ja tiež na pačke nemam ziadne symboly... najvačši pozor si daj na to aby sa to pri demontaži nerozletele po celom aute ,myslim tie pružinky a koliky,ja som ich hladal asi 10 min....inač je to hračka ,ako nahradu kontaktu som pozžil kontakt sa 4,5 voltovej baterie..je to pružné a dobre sa to letuje ...veľa štastia:super:super:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.