Bont Odesláno 16. červenec 2008 Autor Odesláno 16. červenec 2008 No je to takovej pocit jako kdyby auto pridavalo a ubiralo plyn proste dopredu dozadu. Jinak sem to dal dneska rano do AVcaru a rekli mi predbezne 12tis sem myslel ze me omejou a to uz volali ze levej predni cep je spatnej a za 3500tis jako ted jeste s tim autem rok dojezdim a pak pujde, za ty problemy mi to fakt nestoji:( Citovat
Bont Odesláno 17. červenec 2008 Autor Odesláno 17. červenec 2008 Tak me ta prohlidka nakonec vysla na 9 353Kc coz mi prijde celkem dost i kdyz tam zase byly nevyzadane operace jak se dalo cekat:myslim Kazdopadne pak prisla dobra jobovka, jelikoz mi pred 3 mesici odeslo turbo tak jsem koupil novy za 24tis a nechal namontovat a ted mi nahlasili, ze dochazi k uniku oleje ze spoju hadic turba - turbo propousti olej:grr jedna se pry o vadu turba tak ho budu muset reklamovat:bacha nevite jak je to v tomhle pripade s reklamaci rad bych to resil jen vymennym zpusobem a ne cekal mesic nez to projde reklamaci a byl mesic bez auta Citovat
HonzaZ Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 Pánové nebuďte smutní, dnes jsem si byl vyzvednout služební Fabii ze servisu Porsche Praha-Smíchov. Dělali roční prohlídku, emise, technickou. Měníli destičky, stírátka, čidlo teploty motoru, žárovičku. Cena asi 13700,- Kč. Takže si myslím, že u těch pažoutů to zas až taková hrůza není v porovnání se Škodou. Citovat
nanux Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Čuss, nebyl z Vás už někdo na 90tis. prohlídce? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.