Hope272 Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Ahoj chtěl bych se zeptat,jak veliké reproduktory se dávají do předních dveří u 306 kombíku a jaké jsou vzádu,v pátých dveřích,jestli by mi mohl říct někdo jejich rozměr a nějakou fotku jak vypadají.díky moc:super Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Původně zaslal: Hope272 Ahoj chtěl bych se zeptat,jak veliké reproduktory se dávají do předních dveří u 306 kombíku a jaké jsou vzádu,v pátých dveřích,jestli by mi mohl říct někdo jejich rozměr a nějakou fotku jak vypadají.díky moc:super 165mm vepředu a v vratech jsou ovaly 9x16 ale stopero jistej si ted nejsem Citovat
maro Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 V predu su 165mm , treba trosku upravit tapacir - vyrezat umelu hmotu za reproduktorom. hlbka mi vosla 63mm bez problemov.V zadu v 5.tich dverach su ovaly.Treba vyrobit redukciu - podlozku z mdf alebo z necoho podobneho,hrubka 8mm,odrezat kusok z plechu a potom vojdu tiez 165mm.Origos je tam maly oval, ale ten by som tam nedaval.v sortimente 165mm repro je ovela vacsi vyber ako pri malych ovaloch.a vyhoda je,ze ked das komponentne repro,mozes dat vyskac hore,takze ho nazakryva plato.samozrejme dopredu tiez komponentne repro.Rozdiel pri reprakoch za 3000-4000sk oproti originalu je dost tragicky.povodne sa mi zdalo ze original nehra az tak zle,ale ked som vymenil v jednych dverach za Ground zerro a nasledne porovnal zvuk z povodnym repro v druhych dverach, bola to tragedia. Citovat
Wenouš Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Díky za dobrej nápad jak pořešit repro ve 306. Nemáš náhodou nějaký foto pro představu. Hlavně ty zadní dveře. Dík Citovat
marko033 Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 chcel by som sa spýtať su v všetkých 306 v predných dverách rozmery reproduktorov 165mm ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.