Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj chtěl bych se zeptat,jak veliké reproduktory se dávají do předních dveří u 306 kombíku a jaké jsou vzádu,v pátých dveřích,jestli by mi mohl říct někdo jejich rozměr a nějakou fotku jak vypadají.díky moc:super

Odesláno
Původně zaslal: Hope272

Ahoj chtěl bych se zeptat,jak veliké reproduktory se dávají do předních dveří u 306 kombíku a jaké jsou vzádu,v pátých dveřích,jestli by mi mohl říct někdo jejich rozměr a nějakou fotku jak vypadají.díky moc:super

165mm vepředu a v vratech jsou ovaly 9x16 ale stopero jistej si ted nejsem

Odesláno

V predu su 165mm , treba trosku upravit tapacir - vyrezat umelu hmotu za reproduktorom. hlbka mi vosla 63mm bez problemov.V zadu v 5.tich dverach su ovaly.Treba vyrobit redukciu - podlozku z mdf alebo z necoho podobneho,hrubka 8mm,odrezat kusok z plechu a potom vojdu tiez 165mm.Origos je tam maly oval, ale ten by som tam nedaval.v sortimente 165mm repro je ovela vacsi vyber ako pri malych ovaloch.a vyhoda je,ze ked das komponentne repro,mozes dat vyskac hore,takze ho nazakryva plato.samozrejme dopredu tiez komponentne repro.Rozdiel pri reprakoch za 3000-4000sk oproti originalu je dost tragicky.povodne sa mi zdalo ze original nehra az tak zle,ale ked som vymenil v jednych dverach za Ground zerro a nasledne porovnal zvuk z povodnym repro v druhych dverach, bola to tragedia.

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...