Spiroextra Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Ahoj. Potreboval by som poradiť, ako opraviť vychýlenie sedačky do strany. Pri pohľade spredu je sedadlo vodiča vychýlené o pár centimetrov vonku. Pri krátkych jazdách to nevadí, ale mimo mesto to už na operadle cítim. Mám 3dverák, r.v. 1995, mechanické nastavenie sedačky. Výškovo sa nastavovať nedá. Neviem, či sa tam niečo ohlo, alebo sa posunulo uchytenie sedáku alebo kde by mohol byť problém, prípadne čo a ako mám odmontovať, aby som to mohol skontrolovať. Budem vďačný za každú radu. [upravil dne 7.7.2008 Spiroextra] Citovat
OK406 Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Asi bude hnutá v rámu. A vrakovišti nevím, kolik by za ní chtěli peníz. A co zkusit si tam dát sedačku spolujezdce z pravostranného řízení?? Já tak mám sedačku spolujezdce. Citovat
Spiroextra Odesláno 10. červenec 2008 Autor Odesláno 10. červenec 2008 ach jo..... nevie nejaká dobrá duša ako by sa dal skontrolovať ten rám? Mám vybrať sedačku von, alebo sa dá odmontovať iba operadlo? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.