4ever Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Tyzden som bol v chorvatsku tam som si to prvy krat vsimol, po prejdeni okolo 700km na druhy den hned po nastartovani kontrolka STOP jeden alebo dvakrat preblikla, dalej som tam nejazdil, len kazdy vecer prestartoval a pri studenom motore preblikla, cize som si to odsledoval az teraz, preblikne to len pri studenom motore, po nastartovani, jeden alebo zvycajne dva krat, ziadna ina kontrolka s nou nesvieti, na displeji pc ziadna hlaska, diagnostika zhasne pocas toho prebliknutia, auto taha normalne aj normalne startuje, pocas jazdy zatial nesvieti ani diagnostika ani stop, teplota normal 90° ak ste sa s tym stretli, co by to mohlo byt? nejaka kostra, alebo chyba v palubovke? od vymeny filtrov 14t km, najazdenych 155t tacho, ratam +asi 50t stocenych EDIT: este ma napadlo, po kupe mi v servise cez diag nasli zapis zavady v riadiacej jednotke, chyba na motore pri okolo 154t km, auto bolo stocene, teraz som presiel cez tych 154t km. [upravil dne 6.7.08 4ever] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.