Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mali ste už niekto problém s madlami na dverách ? V mojej výbave mám tie madlá také mäkké penové a na vrchu je mikroplyš...no a keď sa ten mikroplyš vycvakne odtiaľ...tak sú tam dva šróby ktoré držia tú dlhšiu časť madla na dverách...mne sa to totiž na každých dverách už stihlo odtrhnúť :grr...to keď veziem niekoho tak s tymi dverami silnejšie trhne a už je to v p.deli...robil som to už viackrát ale aj tak sa to po čase zničí znovu....Len chcem vedieť, či sa vám to stalo niekedy tiež..alebo mi tam chýba ešte nejaký diel...

Odesláno

tak tohle slyším poprvé,jako když je třeba venku opravdu vedro tak ty madla trochu změknou ale vůbec jsem neslyšel že by to někdo utrhl.od toho tam ty madla jsou aby se za ně tahalo.jenom mě napadá nemáš tam šrouby s malou hlavou?nebo máte moc velkou sílu:D

jako já jsem taky celkem řízek,ale abych utrhl madlo to se ještě nestalo

Odesláno

tiez sa tomu divim, ved tie madla tam drzia hodne pevne

tie dva velke sroby zatahujem vzdy napevno srobovackou, ze to rucne nejde ani len povolit, nechapem teda ako by sa to mohlo v tomto mieste utrhnut

...leda ze by pod hlavickami srobov neboli tie plechove tvarovane podlozky a vytrhlo by sa madlo zo srobov, lebo teda neviem si predstavit, ze by sa vytrhli sroby z dveri

Odesláno

heh...mnoo je to fakt divneee že sa mi to odtrhlo :D...zo začiatku som tam mal tie kovove pliešky...ale oni boli len tak strčené do toho mäkkého materiálu madla...ale tak mama viezla zopár kolegýň :D a ony sa asi neviezli ešte v aute a tak to nejako odtrhli :grr...a teraz to mám v miestach kde sú šróby také rozflákané a len ťažko sa tam dá niečo vykúmať aby to držalo...skúšal som tam vyrobiť nový kus dvojzložkovým lepidlom...na zadných dverách to drží krásne...ale v predu sa mi to už nejako trhá...inak som si všimol na pár fotkách, že niektoré výbavy mali to madlo v jednom kuse a boli uchytené nejako na boku...že to bolo aj vidieť

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...