pavlos1112 Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 Dobrý den.Chci si koupit autoradio SENCOR SCD 5605MR,mužete mi poradit jestli pujde normálně zapojit.Mam P306 r.v.1997.Staré zabudované rádio mi odešlo.Má někdo toto radio.Děkuji za odpověď. Citovat
Edison Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 Co takhle strýček gůgl? ;-) Jinak sencor, pokud vím, je vybaven standartními ISO konektory (taky mám objednáno rádio). Zapojení konektorů je normované a pokud máš auto taky vybavené ISO konektorem, neměl by být problém. Snad i v malym manuálu k autu je zapojení konektorů (k mojí 406 to je), návod od sencora jsem si stáhl a porovnal. Možná se budou muset vypíchnout nějaký piny a jeden pin by se měl nechat zapojit pro napájení ANT. Ale základní piny jsou, jak jsem říkal, pravděpodobně standartně zapojené. Citovat
pavlos1112 Odesláno 5. červenec 2008 Autor Odesláno 5. červenec 2008 jak vypadá ISO konektor.netykám si s PC.dík Citovat
Kubis Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 Ahoj,Sencor jsem pořídil a k němu jsem dokoupil tyto konektory ISO.Zapojení jsem dával tento týden někde na fóru,třeba to rychle najdu a přidám. P806 Zapojení autorádia.doc Citovat
pavlos1112 Odesláno 6. červenec 2008 Autor Odesláno 6. červenec 2008 Moc ti děkuji.ahoj:potlesk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.