Popcorn Player Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Čau pežotům, lidi, mám na vás dotaz. Potřebuji odvézt nejlíp tento víkend nebo nejpozději v pondělí, jednu malou zásilku z Brna do Prahy pro Neona. Jestli máte někdo tuto cestu v plánu, tak dejte prosím vědět. Odvděčím se určo nějakým pivkem na srazu a nebude určitě k zahození i má obrovská vděčnost... Citovat
f3Rd@ Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Ja mam cetu do Vlasimi, jestli se chce Neon projet, tak neni problem!!!! Dnes odpoledne ale odjizdim z Brna, do cech vyrazim zitra rano a v nedeli zpatky do Brna. Citovat
janča205 Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Já to klidně vezmu.Zítra na Vysočině to můžu předat Vendulce nebo Johnovi a oni mu to pak v Praze dají.Kdyžtak se ozvi na 604/94 91 92 Citovat
Popcorn Player Odesláno 4. červenec 2008 Autor Odesláno 4. červenec 2008 Původně zaslal: janča205 Já to klidně vezmu.Zítra na Vysočině to můžu předat Vendulce nebo Johnovi a oni mu to pak v Praze dají.Kdyžtak se ozvi na 604/94 91 92 Zítra se teda uvidíme na Vysočině. Aspoň mám důvod tam zajet každopádně mám překvápko... viz profil... Citovat
janča205 Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Překvápko znám a vypadá dobře,tak teda zítra:papa Citovat
Neon Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Popcorn Player: šetři mi kola, budu je potřebovat ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.