Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Čaute všici chci se vás zeptat a zároveň si postěžovat na přenosné navigace Blaupunkt.Mam totiš TravelPilot Lucca MP3 a je problém u nich,narozdíl u jiných značek,získání aktualizací přez internetu.Už jsem zkoušel se dívat po síti,ale bezvísledně.Nevíte kde by se dali sehnat (dají se i koupit,to vim)?Ty mapy co mám, jsou už dost nepřesné,taky jsou z roku 05-06 a pomalu se podle nich nedá jezdit.Co jsem našel je plno map na koncernové navigace (W ) TeleAtlas DX,DVD MX,ale M2 :myslim.A když uš to vipadá že by.......tak linky jsou placený nebo slepí :xvul.Dají se jinak,než je koupit,sehnat?

Odesláno
Původně zaslal: Wenouš

Čéče ať koukám kde koukám tak nikde nic. Hlava mi nebere že u takový značky jsou takový problémy :nevim

To mě taky.Když jsem jí před těma 2,5 rokama kupoval tak mě to ani nenapadlo že bude stim takovej problém.

Odesláno

Tak jsem je našel.ale jsou to pouze verze 07.To Chorvacko tam pořád má špatný pokrití to by se člověk s toho zvencnul :roll.........http://peb.pl/programy-nawigacyjne-i-mapy/219401-rapidshare-blaupunkt-lucca-5-2-a.html#post883855

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...