Luig Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Ahoj, mám nejspíš problém s nějakým teplotním čidlem. V těchto vedrech po vypnutí motoru a zapalování ještě hrozně dlouho točí ventilátor na chladiči, dneska snad 5 minut... Vody je v okruhu po horní rysku a během jízdy žádný přehřívanání nepozoruju. Kde bych měl hledat nějakou závadu? Díky moc Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 No bud rad ze ty sahary toci, je tu asi tisic vlaken kde sa vsetci stazuju na to ako im sahary netocia, alebo neskoro spinaju. Vypni motor, nechaj roztocit sahary, a ked prestanu tak daj kluc a pozri aku ma motor teplotu, ked ju ma nieco okolo 80, je to dobre a nic dalej nemusis podla mna riesit. Mne sahary niekedy idu tiez aj 5 minut ale tomu sa necuduj. Zastavis nekde z 90 stupnami na motore, stojis na nejakem rozzhavenom asflatne a ventilatory chladia motor 30 stupnovym vzduchom... Tak sa necuduj ze neuchladia za minutu Citovat
Guest servisman Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 nedávno jsem přijel domu šel jsem se převlíc a za necelých 10 minut odjížděl opět pryč,sahary se ještě točily dál,prostě v tom pařáku se to nemohlo rychleji ochladit Citovat
janou Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Skontroluj aka je teplota keď vypínaš motor. Po vypnutí netočí vodné čerpadlo a ventilátory chladia len chladič a motor málo .Može byť vadné čidlo na chladiči ,zostáva zlepené. Može byť vadný termostat ,neotvára ho dostatočne pre priechod chladiacej kvapaliny.Vodná pumpa ,skorodované lopatky malý prietok chladiacej kvapaliny .Je toho celkom dosť čo by som kontroloval.Mal som len diesle ,tie tak nekúria. Citovat
Kekros Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 já při sepnutí sahar necelých 100 stupňů a když to sahary zchladí tak je tam něco málo přes devadesát stupňů. Jinak já necham motor běžet a až přestanou fučet tak ho vypnu. Jinak když ho vypnu hned, tak se teplota drobet zvedne a jdou o to dýl Citovat
Luig Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 Lubk0 - jsem rád že točí jen mi bylo divný že tak dlouho janou - když vypínám motor tak je ručička lehce nad prostředkem teploměru, nemám na stupnici napsaný hodnoty ale je to na fotce ta prostřední tlustá čárka, pokud stojim v koloně tak jde možná o trochu víc ale rozhodně se nikdy nedotkne ani tý další čárky takže termostat otvírá a navíc je před rokem měněnej a za jízdy se přehřívání neděje takže s tim koloběhem vody snad nic neni, asi to bude nějaký to čidlo na chladiči Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Ta stredna tlusta carka by mala v kazdem pripade znamenat 90 stupnu celzia Citovat
r.dasylva Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Taky mám pocit jako by mi zůstavalo zalepéné teplotní čidlo, což se mi zdá jako blbost, spíše jsem to šacoval na relé, ale to jsem pro sahary nenašel?? sahary nemaji relé?? . Sahary mi spínají při 90°C, ale jak sepnou, nechcou vypnout . Jednou mi seply na křižovatce a pak jely stále i při jízdě, ikdyž jsem měl klasických 82 °C.. Až když jsem rozpojil kontakt na čidlu a po chvíli napojil, už nešly. Spínají v poho.. Citovat
Durko Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 ked už sa tu bavíme o saharách maju sa vypnúť ked sa vypne kluč alebo majú schladiť motor aj pri vypnutom klúči? mne sa vypnu s klučom a fakt teraz neviem či to je dobre alebo zle Citovat
@re Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: Durko ked už sa tu bavíme o saharách maju sa vypnúť ked sa vypne kluč alebo majú schladiť motor aj pri vypnutom klúči? mne sa vypnu s klučom a fakt teraz neviem či to je dobre alebo zle ve většině případů se sahary vypnou s vytáhnutím klíče. Pokud je autu tepleji, tak sepne sahary i po vytažení klíče... Teď v létě u mně po ostřejší jízdě funí po vypnutí klíče téměř vždy Citovat
janou Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Ani jeden peugeot čo som mal nevypol saharu, z princípu je to správne.Horšie na tom boli BX jedna oranžová kontrolka - zvýšena teplota ,druhá kontrolka červená a zároveň svieti kontrolka STOP.Ale keď zastavíš motor ktorý má 95 stupňov tak Ti vyvrie voda ,zvíši sa nad 100. Nech len fúka. U benzinových je tenší chladič a lúbi sa zanášať. Doporučujú na leto čistú vodu má lepší chladiaci účinok ,ako nemrznúca zmes. Osobne by som prepláchol ten chladič hadicou. Citovat
pastorek Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Tak si to trochu prejdeme. Pri jazde je motor zohriaty a koluje v ňom voda hnaná vodným čerpadlom. Vnútro motora je teplejšie ako 90 stupňov ktoré ukazuje teplomer. Po zastavení a vypnutí motora sa zastaví nútený kolobeh vody. Nakoľko je vnútro motora zohriate tak odovzdáva teplo vode. To je známy efekt že keď vypnete motor a po chvíli znovu zapnete kľúčik tak je teplota vyššia ako bola keď ste zastavili. Tento efekt zostatkového tepla spôsobí termodynamický pohyb vody v okruhu. Teplá voda stúpa hore kde je temer vždy výstup vody do chladiča kde sa sálaním ochladzuje a klesá dole. Toto funguje až do uzavretia okruhu termostatom. Niektoré autá majú takzvané dochladzovanie. To je že i po vypnutí kľúčika ide vetrák ďalej. V týchto letných teplotách to trvá dlhšie kým sa voda schladí pod vypínaciu teplotu čidla. Výraznejšie je to poznať na autách ktoré majú čidlo vetrákov na komore termostatu a menej na autách ktoré majú čidlo na výstupe s chladiča. Citovat
r.dasylva Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Jenže u mě sahary jedou stále (po sepnutí třebas na křižovatce) ikdyž už teplota klesla na 82°C.. Po 15 km jízdy stále jely, jsem si říkal čemu mi to vrčí jako když vrtulník startuje. Obě sahary zvesela chladily.. Když jsem odpojil konektor od čidla a po minutě nasadil, už nenajely. V čem tedy mám problém. Čidlo přeci málokdy zamrzá ne? To spíš vůbec nesepne. A co to relé, nikde jsem nenašel.. Citovat
Demo Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 te pani se kterou bydlim, te se v techto vedrech toci sahara cca 5 minut po vytahnuti klicku. 405 1.9D [upravil dne 3.7.2008 Demo] Citovat
@re Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: r.dasylva Jenže u mě sahary jedou stále (po sepnutí třebas na křižovatce) ikdyž už teplota klesla na 82°C.. Po 15 km jízdy stále jely, jsem si říkal čemu mi to vrčí jako když vrtulník startuje. Obě sahary zvesela chladily.. Když jsem odpojil konektor od čidla a po minutě nasadil, už nenajely. V čem tedy mám problém. Čidlo přeci málokdy zamrzá ne? To spíš vůbec nesepne. A co to relé, nikde jsem nenašel.. u tebe bych to viděl na vadnou jednotku, která řídí spínání sahar. Nevím kde je umístěna u 306tky ale u 406tky je pod levym předním plast.podběhem... na vrakáči se dá sehnat za 500kč... Citovat
pastorek Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: r.dasylva Jenže u mě sahary jedou stále (po sepnutí třebas na křižovatce) ikdyž už teplota klesla na 82°C.. Po 15 km jízdy stále jely, jsem si říkal čemu mi to vrčí jako když vrtulník startuje. Obě sahary zvesela chladily.. Když jsem odpojil konektor od čidla a po minutě nasadil, už nenajely. V čem tedy mám problém. Čidlo přeci málokdy zamrzá ne? To spíš vůbec nesepne. A co to relé, nikde jsem nenašel.. Napíš typ motora a či máš klímu. Prípadne VIN a presne zistíme čo tam máš. Citovat
r.dasylva Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 1,9 DT, 66kW, bosch, bez klimy, vin: VF37ADHY230399752 Citovat
pastorek Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Takže relé by malo byť v strede medzi vetrákmi. Ukázalo mi to dvoch výrobcov tak prikladám obrázky oboch. Na tomto sú relátka pozícia 6 a 7 [upravil dne 3/7/08 pastorek] Citovat
pastorek Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Na tromto je to pozícia 8 [upravil dne 3/7/08 pastorek] Citovat
Guest servisman Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 ohledně sahar na 306 je zde ,ale anglicky http://www.peugeotlogic.com/workshop/wshtml/electric/ac306/coolfan2/fanop1.htm [upravil dne 3/7/08 honza406] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.