Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím pánové a dámy :), chtěl bych poprosit o radu, jakým způsobem vyměnit repro pioner a rádio philips v peugeotu 406 coupé. Rádio je od výroby philips (na kazety), a mám pocit, že když tomu přitnu trochu více nehraje to jak by dle mých představ mělo. Nevím jestli to je rádiem, nebo repráčkama..??? Chtěl b\\ch i nové rádio, ale nevím jestli to půjde vyměnit aby to vypadalo dobře... D+kuji za všechny rad\\ a tipy.... S pozdravem H..

Odesláno

Samozřejmě chci.... jestli budeš tak hodnej pošli mi foto........ Když si koupím jiný rádio bude ovládání pod volantem funkční?? Popř. co bych proto musel udělat...

Odesláno

packu na ovladani radia jsem naradil joystikem od sony,pac jsem mel koupeny dve redukce,aby mi to fungovalo s original packou,ale ani jeden mi nesel,tak mi nastesti vratily penize . nekomu to funguvalo,me ne

Odesláno

JJ ten úklid bylo první co mě napadlo,že by jsi ještě mohl vyměnit :D jen koukám,že tam máš i kapacitor.Můžeš mi říct,jak moc je to důležitá součástka celého systému?Já jí nemám,ale kamarád mi říkal,ať si jí taky koupím.K čemu tedy podstatnému tam slouží?Ulehčím tím nějak baterce třeba?Děkuji za odpověď;)

Odesláno

kapacitor vyrovnava napetove spicky v soustave,pokud mas dostatecne silnej napajeci kabel,tak ho mit nemusis,ale nekolikrat se mi potvrdilo,ze basy jsou presnejsi s kapikem(aspon u levnejsich sestav,doda dostatek produ zesilovaci) a taky je to s nim hezci:D

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...