goozik Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Zdravím pánové a dámy , chtěl bych poprosit o radu, jakým způsobem vyměnit repro pioner a rádio philips v peugeotu 406 coupé. Rádio je od výroby philips (na kazety), a mám pocit, že když tomu přitnu trochu více nehraje to jak by dle mých představ mělo. Nevím jestli to je rádiem, nebo repráčkama..??? Chtěl b\\ch i nové rádio, ale nevím jestli to půjde vyměnit aby to vypadalo dobře... D+kuji za všechny rad\\ a tipy.... S pozdravem H.. Citovat
genzer Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 jestli chces,zitra ti muzu nafotit mou novou sestavu ve svym kupe,pro inspiraci,radio tam muzes dat jakekoliv si vyberes,pouze budes potrebovat tento ramecek http://www.levnealarmy.eu/autodoplnky-72/redukce-pro-din-autoradia-214/iso-redukce-pro-peugeot-3471.html Citovat
genzer Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 jinak ve predu jsou klasicke 165mm a vzadu 6x9\",vymena jednoducha Citovat
goozik Odesláno 30. červen 2008 Autor Odesláno 30. červen 2008 Samozřejmě chci.... jestli budeš tak hodnej pošli mi foto........ Když si koupím jiný rádio bude ovládání pod volantem funkční?? Popř. co bych proto musel udělat... Citovat
genzer Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 predni repro,jsou to kickbasy Herzt http://www.ahifi.cz/reproduktory/hertz-ev-165l.html PS:uz mam v aute uklizeno:super [upravil dne 30/6/08 genzer] Citovat
genzer Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 zadni repro Sony,vybiral jsem tak,aby se vlezli misto povodnich ovalu a nemusel jsem nic rezat,mam je hnany zesikem Mac Audio Z4200 Citovat
genzer Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 packu na ovladani radia jsem naradil joystikem od sony,pac jsem mel koupeny dve redukce,aby mi to fungovalo s original packou,ale ani jeden mi nesel,tak mi nastesti vratily penize . nekomu to funguvalo,me ne Citovat
Neophyte Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 JJ ten úklid bylo první co mě napadlo,že by jsi ještě mohl vyměnit jen koukám,že tam máš i kapacitor.Můžeš mi říct,jak moc je to důležitá součástka celého systému?Já jí nemám,ale kamarád mi říkal,ať si jí taky koupím.K čemu tedy podstatnému tam slouží?Ulehčím tím nějak baterce třeba?Děkuji za odpověď Citovat
genzer Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 kapacitor vyrovnava napetove spicky v soustave,pokud mas dostatecne silnej napajeci kabel,tak ho mit nemusis,ale nekolikrat se mi potvrdilo,ze basy jsou presnejsi s kapikem(aspon u levnejsich sestav,doda dostatek produ zesilovaci) a taky je to s nim hezci:D Citovat
Neophyte Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 mám tam 10ku kabel na přivodu,tak jak bude nějaká kačka,tak to kdyžtak koupím .Děkuji za odpověď Citovat
bobo7 Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 genzer: Až budeš mit náladu mohl bys změřit klidový odběr z baterie ,máš kapacitak jako ja s elektronikou tak by mě to zajímalo.Dík:myslim Citovat
genzer Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 momentalne nemam multimetr,naposledy co jsem meril bareku,tak mi jaksy schorel:mad: Citovat
bobo7 Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Mě je divný,že kapac. bere spicí s elektronikou 30mA to se mě zda dost a 9mA imobil. to je normální a 15mA alarm:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.