Mahel Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Viete mi niekto povedat ake ma bit na P306 1998 slhe spoklove lanko? Ma tam bit taky ohyb koleno alebo ma ist rovno az k spojke? Ja tam mam take koleno a niekedy ide casko slapnut na pedal ked s tim pomikam tak zas ide nejaky cas dobre. Skusal som aj odpojit lanko a ide lahunko nezadrhava sa. Ja tam mam ten obluk ked som skusal dat to lanko priamo rovno tak bolo az o 10-15 cm dlhsie je to v poriadku alebo sa stim niekto predomnou hral a dal spatne lanko? Ak niekto vie upnut fotky ako drzi lanko na pedali tak dik? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Myslim ze lanko je rozdielne dlhe podla motora, takze na 1.6 presne nevim. Ja som mal na 1.4 dlhe 62 CM, tiez mam 98 cku. Lanko pri pedali je v takovej bielej plastovej klietke a ta je zahaknuta o pedal spojky. Je tam este jedna zelezna ako keby struna, co ho drzi aby neviletelo. Lanko by malo ist priamo, ale pochybujem ze nejake koleno by ho dokazalo hentak ubrzdit. Vezmi si co to da aku silu zmagnut priamo to spojkove rameno co je na motore, na ktorom konci lanko. Tak ked to to nedrhne, tak koleno urcite. Mozno uz budes mat problem v samotnej spojke. Pokial viem tak koleno, tj ochranna guma je iba na originaloch od peugeotu, na neoroginaloch je len bohden. Citovat
Mahel Odesláno 27. červen 2008 Autor Odesláno 27. červen 2008 Ked mam to lamko odpojene tak ide lahko ale ked ho ohnem tak sa drhne a ide tazko a to nemusi bit ani na spojke:myslim Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Pokial myslis to co je v tom cervenom ako koleno, tak to by to nemalo robit urcite. To jeiba obycajna mekka guma, nic v nej neni. Ide tade iba bohden. [upravil dne 27/6/08 Lubk0] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Toto je to co sa dava na pedal. Ked to budes davat dole, dobre si pozri ako tam je tam zelezna struna, lebo ja debil som si to nekukol a potom som nad tym skoro hodinu maturoval [upravil dne 27/6/08 Lubk0] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Ale kde odpajas lanko ? Pokial na tom spojkovom ramene v motore, tak tak to urcite nezistis. Ale moze byt nejaka sanca, ze sa ti lanko niekde v bohdene rozstrapkalo a ide tazko. Ja som kupil nove, nastavitelne za 680 SK A este si mozes nastavit kde chces aby ty zaberala spojka ... Ale radsej ro poriadne prezri Citovat
Mahel Odesláno 27. červen 2008 Autor Odesláno 27. červen 2008 Odpajam to na tom spojkovom ramene. A to koleno nemislim to co je na tej fotke ale nieco taketo skor to je ohyb celeho bodenu zelene je spojka cierne je lanko a cervene karoseria kade ide lanko dnu ja tam mam taky ohyb a podla mna bi malo ist rovno. Hento na tej fotke je origo lanko lebo moje tak nevizera. [upravil dne 27.6.2008 Mahel] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Hneto na tej fotke je origo lanko s peugeotu. Ziadny obrazok nevidim Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 No dlhsie by si ho mat v kazdom pripade nemal mat, lebo by ti nezaberala spojka Dlzku mas urcite spravnu. Teraz len ci je to v spojke, alebo v lanku ... Ja sa skor priklanam k spojke, ale nezarucujem. Lanko by malo aj v tom ohybe ist lahko a svizno. Si pozri jak idu lanka na hroskych bycikloch, jak si pozakrucovane a nic v nich nedrhne. A este som nevidel ze by sa nejake rozstrapkalo v bohdenu, ale nevim. Citovat
Mahel Odesláno 27. červen 2008 Autor Odesláno 27. červen 2008 ale ked to drhne a pomikam lanko narovnam ho abi tam bol vo najmensi ohyb tak to neroby az pocase ked sa zas nejak ohne to robi na tom tvojom sa mi zda ten ohyb ovela mensi aspon tak vyzera Citovat
Mahel Odesláno 27. červen 2008 Autor Odesláno 27. červen 2008 Tu je porovnanie ako to asi vizera cervene je tvoje zelene je moje [upravil dne 27.6.2008 Mahel] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 No to lanko je len na stole, v motorovom priestore je ulozene inak. Je pravda ze ho nemam tak ovisnute ako ty, ale ohnute je viac ako na stole. Pokial je dlzka lanka dobra, co urcite je, mozes tam dat akekolvek lanko a tiez bude ovisat. Pokial si myslis ze to je v ohyba, tak zober par eskapasok, a upevni si to lanko v motorovm priestore tak, aby nebolo ohnute. A potom uvidis Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.