KoNG Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 takhle to ani moc nepoznáš lepší je auto zdvihnout a zkusit který kloub má vůli tak ten je vymlácenej. Mě čeká řidičova strana a dělá mi to když dám plnej pravej Levou už mám za sebou. Každopádně nový, pokud teda chceš aby to něco vydrželo. Otázkou je jestli to je kloub u převodovky nebo u kola, já proto měním vždy celou polosu abych měl klid. Cenovka nové je 3-4tis. záleží která strana - autokelly, origo Peugeot netuším [upravil dne 30.6.2008 KoNG] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Jo dobre, este jedna podstatna info, vydrzi to este par KM ? Idem na dovolenku v piatok, a chcem sa do toho pustat az po dovolenke, dovtedy musim chodit do prace a absolvovat jednu cca 200 km cestu... Nemozem s tym nieco este viac pokazit ??? No uvidim, hovorim si ze az po dovolenke ale neda mi to spat, zajtra idem do prace az na 11 tu, tak si pristanem a hodim auto nad jamu... Citovat
KoNG Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 no pokud ti to neuletí za jizdy tak se relaitvně nic stát nemůže otázkou je že za tohle se nikdo nezaručí Já jedu dovolenku cca 6tisíc KM takže to určitě měním před navíc ještě STK takže ať to mám v pořádku [upravil dne 30.6.2008 KoNG] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 No jeden manik mi hovoril, ze hento by mal byt vonkajsi gulovy klb na tej poloosovej tyci... Neviem, myslim ze tak sa oznacuje ten vonkajsi klb. Ze ten vydava take zvuky, a ze aby som menil len ten. Pozeral som knizku jak na to, a je to tam krasne rozepsany (co som s toho pochopil je to, ze vnutorny teda ten blizsie k stredu auta je napevno, ten vonkajsi sa da svojpomocne vymenit bez toho aby som dal dole poloos. No uvidim, stvrtok mam dovolenku, a asi namiesto balenia na dovolenku to cele rozkucham, pozrem co to je, pokial iba ten vonkajsi klb, tak objednam ten, pokial vnutrony tak objednam celu poloos a necham to v garazi na spalkoch ... A po dovolenke to vymenim. Myslite si ze je blbost menit len ten jeden klb ? (nechci za kazdou cenu setrit, piskota si chcem nejaku dobu nechat, takze ne, ale jenom v ramci toho ze to ma malo km, 59000, a bolo s nim od novoty narabane setrne + fakt, ze ja s nim nabeham asi tak 12 000km rocne a chcem si ho nechat tak 2-3 roky. Tj ked ho budem predavat, pravdepodobne nebude mat za sebou ani stovku, tj tie poloosy by mohli v poho vydrzat ... ) Citovat
pastorek Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Podľa toho čo píšeš by to mal byť vadný vonkajší homokinetický kĺb. Ak ti to pukoce iba pri plnom rajde tak to nieje nič tragické a tých 200 km určite vydrží. Vážne to začína byť až keď pukoce pri miernej zákrute alebo akcelerácii. Citovat
janou Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Kedysi som vzmieňal tie kĺby na bx a 405 vtedy cca 5rokov stáli cca 2000Sk ks .iekde pri Hliníku nad Hronom ich aj repasujú. bolo by treba pozrieť či neni vadná manžeta ,či je tam vazelina ,prípadne ho rozobrať a pozrieť či nie je vybehaná drážka na tom kĺbe.Vtedy to preskakuje cez ňu a vydáva taký luskavý zvuk. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Ou dakujem Pastorek na teba som cakal Takze dobre, uz len zistit na ktorom kolese. Pokial som sa informoval, mal by stat menej ako 2000Sk, ale uvidim. Pukoce iba pri plnom rajde, nijak inak. Po meste i mimo idem bez nejamensieho buchotu, len v podstate ked parkujem. A to len ked tocim plny doprava, dolava to nerobi... Po vymene toho klbu treba ist na geometriu ??? Manzety mam pozrene, tie su vsetky OK... Nic im neni, ani naznak netesnosti... Ale na to kolo ktore budem menit kupim samozrejme druhu... Citovat
pastorek Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Mal by stáť cca 1600 - 1700 Sk. ( bez ABS ) Po výmene na geometriu nemusíš. Citovat
Steiner Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Manžeta může být dobrá, ale kloub může být po smrti, i když je plný vazelíny! Může být vymlácenej mechanicky z úderů od nerovnostní z našich silnic, hlavně když není tlumič na této straně úplně OK... Pak je opotřebenej, je na něm vůle s poloosou, a je nejvyšší čas uvažovat o výměně kloubu, v tom lepším případě... [upravil dne 1.7.08 Steiner] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Jo to uz som nejak zistil ze sa to vymlati i bez vazeliny... Myslim si ze to bude na lavom kolesi, lebo ako som pisal, stale s nim vybieham a zlielam z obrubnika co mame pred domom... Za den niekedy aj 5x vylezem a 5x zlezem ... Tlmice su uplne v poriadku, tlmia vynikajuco, su jak nove ... ABS nemam, a jeden pan v trnave by mi mal davat tie diely bez dane Samozrejme bez papiera Takze ratam ze mozno este nizsie, ale necham sa prekvapit... [upravil dne 1/7/08 Lubk0] Citovat
bezklik Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Zdravím Vás, mám taktiež problém s prednou nápravou a prejavuje sa to vŕzganím počas jazdy a občas cítim prenos pukajúceho zvuku do volantu, v niektorom článku som sa tu dočítal že by to mohli byť čapy, ako som už raz spomínal som úlpny amatér, preto sa Vás chcem spýtať či by to boli tie čapy alebo aj niečo iné. dík za info. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 No pokial tam mas spominane pukanie, mohol by to byt aj vonkajsi homokineticky klb. Pokial sa nemylim, capy taky pukatovy pravidelny zvuk nevydavaju ... Si si isty ze to ide s predu ? Nejde ty to zozadu ?? Lebo 306 ky maju chore zadne napravy, tj odchadzaju skorej ako u inych aut. Prejavuje sa to aj tym vrzganim napriklad. Pokial si chces skonrolovat predne kolesa, tak je dobre si auto troska nadvihnut zo zeme (heverom), ale staci naozaj mierne, len nech sa kolo nedotyka zeme, pevne ho uchop, a skus s nim zaveklat. Mala vola moze byt, ale ozaj mala. Pokial tam vola je, tak sou pravdepodobne v prdeli capy. Takisto s toho vypliva, ze mozes mat v prdeli vonkajsi homokyneticky klb, ako mam i ja. Ked vytocis plny rajd doprava alebo dolava a troska sa rozbehne tak to pukoce ??? Inac nebude od veci ked si precitas tuto diskusiu celu Kopu veci som tu popisoval... Citovat
pastorek Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Původně zaslal: bezklik Zdravím Vás, mám taktiež problém s prednou nápravou a prejavuje sa to vŕzganím počas jazdy a občas cítim prenos pukajúceho zvuku do volantu, v niektorom článku som sa tu dočítal že by to mohli byť čapy, ako som už raz spomínal som úlpny amatér, preto sa Vás chcem spýtať či by to boli tie čapy alebo aj niečo iné. dík za info. Vŕzganie počas jazdy ( v prednej náprave) môžu spôsobovať všetky čapy, silentbloky a uloženie stabilizátora. Dá sa to presnejšie zistiť asi jedine na montážnej jame. Prvé by bolo skontrolovať neporušenosť prachoviek. Ak sú dobré tak injekčnou striekačkou vstreknúť trochu riedkeho oleja pod prachovky čapov a do uloženia stabulizátora. To by mohlo pomôcť. Ak nie tak potom jedine na montážnu jamu. Pukajúci zvuk, ak sa prejavuje pri vytočení volantu do niektorej strany, by mali byť poloosi. Ak to cítiš pri priamej jazde po rovnej ceste, tak by to mohlo byť ložisko predného kolesa. Ak to cítiš pri priamej jazde po nerovnostiach, tak by to mohli byť tie zhrdzavené čapy. Tých možných závad je spústa. Zrejme by bolo rozumné navštíviť nejaký servis a nechať si skontrolovať celú nápravu. Citovat
janou Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Na 405 sú nad tlmičom také ploché ložiská(šálky)tie sú upevnené ku karoserii .Keď sa točí volantom možu vrzgať pootáča sa na nich tlmič i s pružinou. Citovat
Durko Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 pokial to robí na mieste pri vytáčaní volantu tak by to mohli byť axialne ložiska nad tlmičom ak ix má na aute. Citovat
bezklik Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Ďakujem Vám všetkým za informácie, Lubk0 pri odbáčaní do strán som nič také nepostrehol, to pukanie cítim pri priamej jazde po rovnej ceste, ak naše cesty možno považovať za rovné. O mesiac idem na dovolenku do V. Tatier myslíte že by to ešte mohlo vydržať alebo by som to nemal riskovať, poneváč mince na rozdávanie zrovna nemám Citovat
pastorek Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: bezklik Ďakujem Vám všetkým za informácie, Lubk0 pri odbáčaní do strán som nič také nepostrehol, to pukanie cítim pri priamej jazde po rovnej ceste, ak naše cesty možno považovať za rovné. O mesiac idem na dovolenku do V. Tatier myslíte že by to ešte mohlo vydržať alebo by som to nemal riskovať, poneváč mince na rozdávanie zrovna nemám Tak zatiaľ iba sleduj či sa to nezhoršuje. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Pri zabacani na cestach ani ja nic nepocujem. Pocujem to vyslovne pri plnom rajde a iba do jednej strany ( na cestach za jazdy plny rajd nedavas ) Citovat
janou Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Nerobí to pri zábere? Mal som utrhnutý pravý silenblok na motore ,vtedy mi to luskalo na 405td. Kolega mal vadný spodný čap,ale to sa prejavovalo aj buchotom pri jazde cez jamy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.