Blizzard Odesláno 2. říjen 2008 Autor Odesláno 2. říjen 2008 Původně zaslal: Scratch na prahy jsem zvedav, s tlumicem jsi me zklamal :-) to mi to tak rve? To já jsem taky zvědav To ne, na chvilkovou projížďku je to pěkný když to duní, ale na delší cestu mě to začínalo pak štvát i u předchozí 406. Proto jsem se dal touhle cestou. ->čakom tak sorry, dneska se na ty fotky taky nedostanu snad zítra. Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 Původně zaslal: Blizzard Původně zaslal: Scratch na prahy jsem zvedav, s tlumicem jsi me zklamal :-) to mi to tak rve? To já jsem taky zvědav To ne, na chvilkovou projížďku je to pěkný když to duní, ale na delší cestu mě to začínalo pak štvát i u předchozí 406. Proto jsem se dal touhle cestou. ->čakom tak sorry, dneska se na ty fotky taky nedostanu snad zítra. me to nejak nevadi uz, i pes je ready :-) Citovat
čakom Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 Původně zaslal: Blizzard ->čakom tak sorry, dneska se na ty fotky taky nedostanu snad zítra. Nic se neděje;) Nespěchá to. Dělat to nebudu. Jen ze zvědavosti mě to zajímá. Citovat
čakom Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 Původně zaslal: Scratch Původně zaslal: Blizzard Původně zaslal: Scratch na prahy jsem zvedav, s tlumicem jsi me zklamal :-) to mi to tak rve? To já jsem taky zvědav To ne, na chvilkovou projížďku je to pěkný když to duní, ale na delší cestu mě to začínalo pak štvát i u předchozí 406. Proto jsem se dal touhle cestou. ->čakom tak sorry, dneska se na ty fotky taky nedostanu snad zítra. me to nejak nevadi uz, i pes je ready :-) Záleží jak moc to duní. Já jsem si taky nějak nestěžoval ale jak jsem to přehodil kvuli technické tak mě to pak začalo vadit. A navíc nepoutám pozornost policajtů Citovat
paul jane Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 Je pravda ze to duneni u me bejvalky bylo znat a nejak jsem si zviknul na to ticho tak uz bych to asi nechtel . Jak rek blizzard tak na kratka cesta sla na delsi uz to nebylo ono. Je pravda ze i synator si na to zviknul bez problemu i u toho spal ale i tak uz duneni podruhe ne . Citovat
gasaxx Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 Zdravím, vím, že tohle je dotaz úplně mimo mísu, ale konečně jsem si udělal radost a před čtrnácti jsem si koupil 406 Coupe 2.2HDi a chtěl bych se Vám s ní taky pochlubit, jen nevím jak na to. Do profilu si můžu dát fotky až po zaplacení příspěvku, je to tak? A jdou sem fotky dát nějak jinak? Ještě jednou se omlouvám za Díky. Citovat
paul jane Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 2 gasaxx : muzes zalozit nove vlakno a tam das nejake foto Citovat
paul jane Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 2 gasaxx : mas tam priloha policko a zatim prochazet a hned podtim odpoved tak tamtudy se tam pridava obrazek Citovat
BoneDaddy Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 Původně zaslal: gasaxx Zdravím, vím, že tohle je dotaz úplně mimo mísu, ale konečně jsem si udělal radost a před čtrnácti jsem si koupil 406 Coupe 2.2HDi a chtěl bych se Vám s ní taky pochlubit, jen nevím jak na to. Do profilu si můžu dát fotky až po zaplacení příspěvku, je to tak? A jdou sem fotky dát nějak jinak? Ještě jednou se omlouvám za Díky. Ahoj. V tomto vlákně je uvedeno jak se vkládá avatar a to je totožné s vkládáním fotek, pouze použiješ v odpovědi obrázek monitoru a palety. Pokud si to budeš chtít vyzkoušet, můžeš použít sekci pokusy. Ať se zadaří, těším se na foto tvého mazla. Citovat
gasaxx Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: gasaxx Zdravím, vím, že tohle je dotaz úplně mimo mísu, ale konečně jsem si udělal radost a před čtrnácti jsem si koupil 406 Coupe 2.2HDi a chtěl bych se Vám s ní taky pochlubit, jen nevím jak na to. Do profilu si můžu dát fotky až po zaplacení příspěvku, je to tak? A jdou sem fotky dát nějak jinak? Ještě jednou se omlouvám za Díky. Ahoj. V tomto vlákně je uvedeno jak se vkládá avatar a to je totožné s vkládáním fotek, pouze použiješ v odpovědi obrázek monitoru a palety. Pokud si to budeš chtít vyzkoušet, můžeš použít sekci pokusy. Ať se zadaří, těším se na foto tvého mazla. Tak už jsem založil novej topic a je jsou tam fotky... Sice tak nějak všelijak vložený a focený zatím na mobilu, ale aspoň něco. Je to tady: Citovat
Blizzard Odesláno 3. říjen 2008 Autor Odesláno 3. říjen 2008 Fota výfuku když byl venku (mobilem) Citovat
Blizzard Odesláno 3. říjen 2008 Autor Odesláno 3. říjen 2008 jojo, zasadil jsem ty roury z poloviny do sebe Citovat
Rico1 Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Doplním za bráchu takový zcelaobyčejnýajednoduchýnákres. Je to přesazené do cca půlky. Sám jsem neveřil že to bude stačit a myslel jsem si že si plyny stejně vyberou nejkratší cestu. Sám jsem jezdil s autem rok a půl a šla mi pára jen z jedné ( neměl jsem to bohužel přesazené, ale jen napojené) . Teď to mám podobně jako Blizzard a jde z obou nastejno. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.