Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

na prahy jsem zvedav, s tlumicem jsi me zklamal :-)

to mi to tak rve? :D

To já jsem taky zvědav :)

To ne, na chvilkovou projížďku je to pěkný když to duní, ale na delší cestu mě to začínalo pak štvát i u předchozí 406. Proto jsem se dal touhle cestou.

->čakom tak sorry, dneska se na ty fotky taky nedostanu :( snad zítra.

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

To ne, na chvilkovou projížďku je to pěkný když to duní, ale na delší cestu mě to začínalo pak štvát i u předchozí 406. Proto jsem se dal touhle cestou.

me to nejak nevadi uz, i pes je ready :-)

Odesláno

Nic se neděje;)

Nespěchá to. Dělat to nebudu. Jen ze zvědavosti mě to zajímá.

Odesláno

me to nejak nevadi uz, i pes je ready :-)

Záleží jak moc to duní.

Já jsem si taky nějak nestěžoval ale jak jsem to přehodil kvuli technické tak mě to pak začalo vadit.

A navíc nepoutám pozornost policajtů;)

Odesláno

Je pravda ze to duneni u me bejvalky bylo znat :) a nejak jsem si zviknul na to ticho tak uz bych to asi nechtel :). Jak rek blizzard tak na kratka cesta sla na delsi uz to nebylo ono. Je pravda ze i synator si na to zviknul bez problemu i u toho spal ale i tak uz duneni podruhe ne :).

Odesláno
:xvul Zdravím, vím, že tohle je dotaz úplně mimo mísu, ale konečně jsem si udělal radost a před čtrnácti jsem si koupil 406 Coupe 2.2HDi a chtěl bych se Vám s ní taky pochlubit, jen nevím jak na to. Do profilu si můžu dát fotky až po zaplacení příspěvku, je to tak? A jdou sem fotky dát nějak jinak? Ještě jednou se omlouvám za :xvul Díky.
Odesláno
Původně zaslal: gasaxx

:xvul Zdravím, vím, že tohle je dotaz úplně mimo mísu, ale konečně jsem si udělal radost a před čtrnácti jsem si koupil 406 Coupe 2.2HDi a chtěl bych se Vám s ní taky pochlubit, jen nevím jak na to. Do profilu si můžu dát fotky až po zaplacení příspěvku, je to tak? A jdou sem fotky dát nějak jinak? Ještě jednou se omlouvám za :xvul Díky.

Ahoj.

V tomto vlákně je uvedeno jak se vkládá avatar a to je totožné s vkládáním fotek, pouze použiješ v odpovědi obrázek monitoru a palety.

Pokud si to budeš chtít vyzkoušet, můžeš použít sekci pokusy.

Ať se zadaří, těším se na foto tvého mazla. :)

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: gasaxx

Ahoj.

V tomto vlákně je uvedeno jak se vkládá avatar a to je totožné s vkládáním fotek, pouze použiješ v odpovědi obrázek monitoru a palety.

Pokud si to budeš chtít vyzkoušet, můžeš použít sekci pokusy.

Ať se zadaří, těším se na foto tvého mazla. :)

Tak už jsem založil novej topic a je jsou tam fotky... Sice tak nějak všelijak vložený a focený zatím na mobilu, ale aspoň něco. Je to tady:

Odesláno

Doplním za bráchu takový zcelaobyčejnýajednoduchýnákres. ;)

Je to přesazené do cca půlky. Sám jsem neveřil že to bude stačit a myslel jsem si že si plyny stejně vyberou nejkratší cestu. Sám jsem jezdil s autem rok a půl a šla mi pára jen z jedné ( neměl jsem to bohužel přesazené, ale jen napojené) . Teď to mám podobně jako Blizzard a jde z obou nastejno. :super

post-0-14109602416633_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...