Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdarvim chcel by som sa spytat vas skusenych akou kvalitou ovplyvaju tie radia a repraky co dodavaju k autu,neviem ci si to mam dat do vybavy alebo si potom kupit a nahodit neak sam,nechcem aby to boli zase neake chrcaky ze ked trosku tomu vytnem tak to bude hrcat a nic viac..dik za rady

Odesláno
Původně zaslal: Pata

tak ono zalezi, jakeho peugeota mas na mysli a pak jake audio mel od vyroby namotovano :)

Treba JBL nehraje vubec spatne :super

[upravil dne 26/6/2008 Pata]

no tak som to prestudoval a oni tam ponukaju toto za priplatok : radio RD3 cd prehravac, 2repro,2 vyskove rep. ovladanie pri volante.. tak co ty nato?

• O 4 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: cezar

tak ono zalezi, jakeho peugeota mas na mysli a pak jake audio mel od vyroby namotovano :)

no tak som to prestudoval a oni tam ponukaju toto za priplatok : radio RD3 cd prehravac, 2repro,2 vyskove rep. ovladanie pri volante.. tak co ty nato?

pohlídej si at to má MP3 , pokud pak das sve radio prijdes o moznost ho ovladat pod volantem (s rdukci za 2500 to jde) a prijdes o komplet info na displeji pal . pocitace .

origa nehraji spatne ale na dbdrag to není , ozvuceni v autech je dobre s JBL rozhodně lepší ale to uz je o kačkach , pokud ti mohu radit vem zaklad a pak změn jen repro .

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: cezar

pohlídej si at to má MP3 , pokud pak das sve radio prijdes o moznost ho ovladat pod volantem (s rdukci za 2500 to jde) a prijdes o komplet info na displeji pal . pocitace .

origa nehraji spatne ale na dbdrag to není , ozvuceni v autech je dobre s JBL rozhodně lepší ale to uz je o kačkach , pokud ti mohu radit vem zaklad a pak změn jen repro .

dik za radu,no ked som bol v pezote a bavili sme sa otom tak mi dal aj taku ponuku ze mi tam namontuju radio co maju oni tam v ponuke,hovorim reku nieco jednoduche s mp3 a aby to dobre hralo,nemusi nic extra ale tak priemer tuc tuc :) no a hovoril ze radio plus repraky dozadu dopredu + vyskace aj s robotu dokopy by vyslo asi na 6 tis. co ty nato? a ktomu PC on mi hovoril ze uz sa neda zohnat pc na pezota do noveho,ze uz sa nerobi ci co,neviem no :myslim

Odesláno

radio so slusnymi repro za 6k? celkom dobra cena si myslim..

predajca musel byt mimo ked vravel ze sa do novych peugeotov nedavaju pc.. alebo som ta len zle pochopil?

Odesláno
Původně zaslal: PnR

radio so slusnymi repro za 6k? celkom dobra cena si myslim..

predajca musel byt mimo ked vravel ze sa do novych peugeotov nedavaju pc.. alebo som ta len zle pochopil?

no tiez si myslim ze dobra cena je to..no vies ked som bol na obhliadke v pezote tak tam maju jeden kus vystavovaci a ked som vnom sedel tak sa pytam reku na palubak typu B a on ze noo ze uz sa to neda zohnat ze uz to nedavaju,to je ta generation clim vybava,ale neak sa mi to nezda..on potom zacal stym ze sak spotrebu sa vypocitam aj bez toho,ze to netreba a take kydy ale ja bych bol radsej keby to tam bolo:myslim

Odesláno

Mslím že i JBL v originál výbavě je docela slabota.Hodně platíš za značku a když si to poskládáš dle sebe za stejné peníze,bude zvuk lepší...Ale pro normální poslech to dostačí,já jsem už naučený poslouchat nahlas a čistě...

Odesláno

ja si myslimk že je to hlavne o kvalite a peniazoch a teda JBL vie zahrat dobre ale zase je to o tom aké JBL to najlacnejšie ti predaju za draho a teda je to dostačujuce ale stale nič moc lebo ak by si to sam skladal tak za tu cenu maš trebarz opet JBL ale kvalitnejšie repro.. ja to teraz riešim a teda rozhodol som sa pre Impulse comp 6.5 RMS 200W/MAX 400W vyšky samostatne a kombinacia sobwofer prave pd JBL presnejšie JBL BTX 250 od ktoreho očakavam že ma nesklame radio Sony explod najvižšiej rady tak som zvedavy ale sklamanie neočakavam ...snad sa nemylim :myslim:super:aut:bacha

Odesláno
Původně zaslal: faget1

ja si myslimk že je to hlavne o kvalite a peniazoch a teda JBL vie zahrat dobre ale zase je to o tom aké JBL to najlacnejšie ti predaju za draho a teda je to dostačujuce ale stale nič moc lebo ak by si to sam skladal tak za tu cenu maš trebarz opet JBL ale kvalitnejšie repro.. ja to teraz riešim a teda rozhodol som sa pre Impulse comp 6.5 RMS 200W/MAX 400W vyšky samostatne a kombinacia sobwofer prave pd JBL presnejšie JBL BTX 250 od ktoreho očakavam že ma nesklame radio Sony explod najvižšiej rady tak som zvedavy ale sklamanie neočakavam ...snad sa nemylim :myslim:super:aut:bacha

dik za tip. ehm mozes mi povedat co je to 6,5 rms?

Odesláno
Původně zaslal: PnR

myslim ze 6.5 rms nie je celkom komplet.. myslel rms 200w

6.5 je daco ine.. pravdepodobne velkost ( cm ? palce? )

no ja sa vtych skratkach nevyznam :nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...