Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zobral som priatelku na zilinske kupko.. uz mam na aute malu znacku od niekoho, kto nedaval pozor pri parkovani a tak si davam hodne pozor kde to zaparkujem. Pred kupkom byva plnka a tak vravim jej ze to dam na odlahle parkovisko pred obchod. dom Duben, tych par krokov navise nas nezabije. Boli male namietky ale nedal som sa... cestou od auta tam si vsimame ze je tam sice dost aut ale jedno miesto je uplne volne.....

po kupani... vidime von... uz z vychodu si vsimame policajnu dodavku so spusten. svet signalizaciou. . Hned ma napadol nejaky tukes. no keby to bol len tukes.. pridem blizsie... fabia, zrejme vinik cely lavy bok aj s prednou maskou v haji.. jedno odparkovane auto zniceny spetak, druhe hned za nim dosramane na boku a aj to dalsie za nim obidve posunute ohnute narazniky.. zistujem, ze jejedno z tych aut stoji presne na tom mieste, co sme si vsimli ako volne.. neviem co chlapik na fabii robil, ale zrejme nejaky blazon.,.. zaznamenana brzdna draha bola odhadom 10 metrov, mozno aj viac. tak rychlo tam moze ist len uplny magor. uzka cesta, chodia tade ludia, plus odparkovane auta na krajnici,,, nechapem... no cely v soku som sa pozrel smerom na dalej zaparkovane levica, ktore na mna uz ako zvicajne skery svoj usmev a povzdychol si, ze dnes to bolo naozaj stastie.. niekedy sa naozaj oplati nemackat sa co najblizsie k vychodu... a ked k tomu pripocitam, z hladanie volneho miesta v tlacenke moze zobrat viac casu akko tych par krokov navyse.. o tom co sa stalo radsej ani nehovoriac. i ked clovek si nevyberie.

[upravil dne 25.6.2008 raydowe]

[upravil dne 25.6.2008 raydowe]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...