Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vyměna hlavy rozdíl mezi hlavou z 8 ventilu a 16 ventilu

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim

Mam takový problem včer se my z motoru vyvalil bílej dým zjistil sem že je to z pohlavy takže sem sundal hlavu a ted problem odvez sem jí na srovnání a tam mi řekli že by musela skoro o 0.65 dolu což zname i změnu ventilový vule . a zajíma mě jesti když tam dam hlavu z MI16 co se stane jediní co vim že spodky jsou stejný a hlava tam pasuje jde mi co na to řekzjistil sem že je to z pohlavy takže sem sundal hlavu a ted problem odvez sem jí na srovnání a tam mi řekli že by musela skoro o 0.65 dolu což zname i změnu ventilový vule . a zajíma mě jesti když tam dam hlavu z MI16 co se stane jediní co vim že spodky jsou stejný a hlava tam pasuje jde mi co na to řeknou klika ojnice a písty.Obě auta jsu stejnej ročník i měsíc. díky za rady

Jinak puvodní motor má označení DKZ 88/120

ten druhej je DFW 108/147nou klika ojnice a písty.Obě auta jsu stejnej ročník i měsíc. díky za rady

Jinak puvodní motor má označení DKZ 88/120

ten druhej je DFW 108/147

Odesláno

Hlavní rozdíl je v tom, že 16v motor má dvě vačky a hlavně hydroštely, takže by se muselo překopat mazání, aby to fungovalo. S tím uchycením na blok si nejsem až tak úplně jistej, jestli je u 8v a 16v stejný:myslim

Podle mě nemá smysl přemýšlet nad tímhle řešením, ale sehnat hlavu z 8v motoru nebo celej motor.

Odesláno

hlava tam padla jako ulitá mělsem jí tam položenou jen tak . a comysliš tim předělat mazaní cosem koukla tak kanálky jsou stejně a podle mě je tam akorat rozdil v mazaní vaček a to že to ma jinde servo pumpu. Hlajsemzkoušel sehnat ale ten ranec co za ní každej chtěl je stašnej.

A nebo druhá možnost jsou aspon stejný kliky na ty mi16 je křuplá klika.

( ne žebyh si navažil tvýho nazoru jenom nahlas přemejšlim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...