PaloLM Odesláno 22. červen 2008 Odesláno 22. červen 2008 Dnes sa mi stala taká vec, že po dlhšej jazde cca 50 km s klimou pri zastavení auta (motor na volnobeh) bolo počuť niečo ako stŕpanie alebo hlučne vibrácie, keď som vypol klimu tak tieto zvuky prestali, neviem to definovať bližšie, potom ke´d som znovu zapol klimu, tak to bolo v pohode, stretol sa niekto už s niečím podobným? Citovat
klumir Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 mohl být přehřátý řemen,klima mu dává dost zabrat.pro jistotu zkontroluj napnutí. Citovat
PeugeotHDi Odesláno 26. červen 2008 Odesláno 26. červen 2008 Původně zaslal: klumir mohl být přehřátý řemen,klima mu dává dost zabrat.pro jistotu zkontroluj napnutí. Nie je tam automaticke stelovanie? Citovat
klumir Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 to nevím,možná,že je.ale zkontrolavat jak je řemen napnutý je otázka 20 sekund......a i automatický napínák může blbnout.... Citovat
PaloLM Odesláno 27. červen 2008 Autor Odesláno 27. červen 2008 ja mám tiež podozrenie na napinák, on sa nejako celý chveje pri chode na volnobeh Citovat
PaloLM Odesláno 30. červen 2008 Autor Odesláno 30. červen 2008 Problém vyriešený, bol uvolnený držiak kompresora klímy, po dotiahnutí prestali všetky pazvuky, ktoré boli počuť nielen pri volnobehu ale aj do cca 1800 ot/min:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.