306xn Odesláno 22. červen 2008 Odesláno 22. červen 2008 Mam problem s benzinom. Ked dakde zastavim tak pred pravym zadnym kolesom kvapka benzin,a ked som zhodil podblatnik tak to vznika pri napojeni hadice na ten plastovy diel co ide z nadrze a nalievacieho hrdla.Neviete dakto poradit co s tym:nevim Citovat
peugeotkovic Odesláno 22. červen 2008 Odesláno 22. červen 2008 a ted\' si představ,že stojíš někde takhle na parkovišti a kolemjdoucí odhodí svůj nedopalek zrovinka směrem k tý tvý kalužince.. To by byl úlek,vid\'? Mně se to kdysi stalo u škodovky že mi kapalo od hadičky.Ten jeden konec už byl ztyřený,ale ještě to šlo provizo\'rně vykrátit než se sehnala nová hadička na druhý den.Přichycené to tam bylo tou šroubovací sponkou.U peugeotu ani nevím.Však musíš kuknout zblízka.. A nepřečerpals přes plnou..? [upravil dne 22.6.2008 peugeotkovic] Citovat
306xn Odesláno 23. červen 2008 Autor Odesláno 23. červen 2008 no tankoval som,ale do plna isto nie. Ono to tam je na tom plaste a vyzera to ako daka matica,len mam strach to potocit aby som to neulomil Citovat
ajsik Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 toto se mi stalo take ... jedine reseni je nova hadice (to koleno dole u prahu) , stoji neco kolem 600kc, starou nekupuj skoda prace ... Citovat
306xn Odesláno 24. červen 2008 Autor Odesláno 24. červen 2008 oki len mi nejde do hlavy ze to nerobi furt. som z toho PAKO:ticho Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.