Rossík Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Ahoj. Mám problém koberec u řidiče je pořád mokrej. Voda se strácí jenom drobet a normálně to topí.. nevíte čím by to mohlo být? Díky Citovat
pastorek Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 ...diera v podlahe, netesnosť okolo okna, deravé kúrenie, vyliata minerálka... Ak máš v chladiacom systéme nemrznúcu zmes tak na koberci bude medzi prstami klzká. Pozorne si baterkou pozri priestor pod volantom. Tečúca voda zanechá po sebe stopy v prachu. Nezabudni pozrieť i vyústenia kúrenia pri nohách vodiča. Ideálne je takúto kontrolu robiť po jazde. [upravil dne 17/6/08 pastorek] Citovat
Rossík Odesláno 17. červen 2008 Autor Odesláno 17. červen 2008 je to z chladícícho okruhu protože je to fridex Citovat
Rossík Odesláno 17. červen 2008 Autor Odesláno 17. červen 2008 a je to možný že když to teče že to normálně topí? a docela rychle Citovat
Maverick Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Tak to není možný, to je určitý Mě taky Citrák stále topil, najednou se ozvala slabá rána, oblak páry a během okamžiku jsem věl v introši povodeně Citovat
Rossík Odesláno 17. červen 2008 Autor Odesláno 17. červen 2008 díky já se na to podívám.. dyštak ted přes léto ho vyndam a propojim hadice než seženu jiný Citovat
Maverick Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Určitě by bylo vhodný s tim hodně rychle něco udělat, protože v nejhoršim případě bys taky nemusel dojet;) Citovat
Rossík Odesláno 17. červen 2008 Autor Odesláno 17. červen 2008 jasně ale snad se to tedka nebude víc hřát protože když je hic tak i když jedu tak se teplota drží něco přes 90 Citovat
pastorek Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Prasknutie toho radiátora kúrenia hrozí od pretlaku v chladiacej sústave. Ako dočasné riešenie na odvrátenie hrozby prasknutia radiátora môžeš povoliť nalievacie víčko chladiča. Tým odstrániš tlak v chladiacej sústave ale pozor voda potom bude vrieť už pri 100 stupňoch. Ber to iba ako dočasné riešenie na čas než si zoženieš a vymeníš radiátor. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.