Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cau vsem , na nasi 407 je nejak videt cerny dym ale pokazdy ne jen pri na pln ostisknutem pedalu , nevite cim to je? jetli to je EGR ventilem? a jak to spravit?

Odesláno

407 1.6 hdi Mám ten istý problém , menil som turbo. Výkon išiel hore ,ale dymí stále .Na diagnostike v peugeote nevedeli povedať. Všimol som si pri teste ,že plniaci tlak na 3 vstekovači je rozdielny oproti ostatným.Som objednaný na motorovú autodiagnostiku . (predpokladám že je vadný jeden vstrekovač,aj spotreba je vyššia ako ukazuje počítač cca1liter).Viac budem vedieť v piatok po diagnostike.

Odesláno

toto EGR ventil nerobi. To bude inde zavada, povedal by som, ze vstreky davaju viac nafty, nez valec zvladne spalit. Takze bud blbne pocitac motoru, alebo v haji nejaky vstrekovac, a mozno este vaha vzduchu...:)

Odesláno

Dnes som bol na diagnostike vstrekov . Zo 4ks mám 2ks vadné.(sú neopraviťelné - tie moje ) Nemali ich skladom budú až za týždeň. Test a kontrola cca 9 000,00 Sk ,nové bosch vstrekovače 1ks 14 000,00sk. Tak mi aspoň vyčistili tie vadné dýzy a poskladali spåť. Už to nedymí tak veľa a aj spotreba sa ydá že je nižšia .Od tej kontroly som spravil cca100km

Odesláno
Původně zaslal: janou

Dnes som bol na diagnostike vstrekov . Zo 4ks mám 2ks vadné.(sú neopraviťelné - tie moje ) Nemali ich skladom budú až za týždeň. Test a kontrola cca 9 000,00 Sk ,nové bosch vstrekovače 1ks 14 000,00sk. Tak mi aspoň vyčistili tie vadné dýzy a poskladali spåť. Už to nedymí tak veľa a aj spotreba sa ydá že je nižšia .Od tej kontroly som spravil cca100km

Hovoril sem, ze to nebude EGR, ale neco zo vstrekama :D :D :D

Odesláno

Mal som 406 2.0hdi 80kw 2000 -250000km žiadny problem,406sw 20hdi 80kw -240000km žiadny problem ,407 1.6 hdi 80kw 2005 -140000km a hneď dva vstrekovače (Bosch)???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...