oni Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 ja ti reknu jedni,vubec to nekupuj,je to absolutne k nicemu,taky jsme si to koupil,mimochodem v globusu a neni to slyset a ted to mam stejne odpojeny! Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Tak ako pisali. Tesco. Alebo rozne elektra. Treba pochodit. Co sa tyka pastorka suhlasim, a este dodam. Policajti s tym robia dost velke problemi aj ked ty to najdu v kufri v AUTE.... Kamarada za to pekne smazili, a pritom ho mal hodeny len v kufri vedla povinnej vybavi. Takze bacha na to ... Citovat
smashing Odesláno 23. červen 2008 Autor Odesláno 23. červen 2008 a teraz je rec o majaku alebo o sirene a akoto nieje pocut ved si myslim ze ta sirena ma 21W a to by malo postacit aby to spravilo ramus nie? a policajtov to je ok keby ma mali policajti kontorlovat a zistovat co vsetko tam nema mat tak mi vezmu aj rodny list ))) Citovat
Edison Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: smashing a teraz je rec o majaku alebo o sirene a akoto nieje pocut ved si myslim ze ta sirena ma 21W a to by malo postacit aby to spravilo ramus nie? a policajtov to je ok keby ma mali policajti kontorlovat a zistovat co vsetko tam nema mat tak mi vezmu aj rodny list ))) Nejspíše se pleteš. Siréna s 21 W by fakt slyšet nebyla. Když siréna, tak min. 110dB. Asi máš na mysli maják s 21 W žárovkou. Upřímě... taky nic moc. Halogen je halogen. btw... že bych do svého dal xenon? ;-) Citovat
genzer Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 http://www.aukro.cz/item387672358_nova_sirena_12v_s_mikrofonem_za_super_cenu_tuning.html ja mam ve fiatku tuto asi 14dni,je s tim docela sranda pred znamejma,ale v provozu to nepouzivame,aby se nahodou nekdo nelekl.a slyset to teda je pekne,sirena ma 30W Citovat
smashing Odesláno 23. červen 2008 Autor Odesláno 23. červen 2008 genzer a de si kupil? a su tam aj dake zvuky napr. policia. sanitka a tak??? a hod dake vido Citovat
smashing Odesláno 23. červen 2008 Autor Odesláno 23. červen 2008 a majak no neveim 21W nieje sice az tak moc ale zasa napokon su majaky aj so stroboskopickym zableskom:) a sekol som sa som myslel 20W sirenu a ma 120db tak to by uz malo pocut [upravil dne 23.6.2008 smashing] Citovat
Edison Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: smashing a majak no neveim 21W nieje sice az tak moc ale zasa napokon su majaky aj so stroboskopickym zableskom:) 21W ve dne není vůbec vidět. Ty záblesky jsou přecijen znatelně dražší... Jinak já mám normálně rotaxe s halogenem, ten už jakž tak vidět je i za slunce, magnet profi s homologací do 112 km/h. Už i u toho je to poznat na ceně. Mno... kdyby někomu zbyl jeden ballast, přemejšlel bych nad tím xenonem ;-) Citovat
smashing Odesláno 23. červen 2008 Autor Odesláno 23. červen 2008 no jo to je natom cosi pravdy n ale hlanve mi zalezi na sirene Citovat
Edison Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: smashing no jo to je natom cosi pravdy n ale hlanve mi zalezi na sirene Na co sirénu... V provozu naprosto nepoužitelný... Oproti oranžovýmu majáku. ;-) (samozřejmě za dodržení zákonných podmínek) btw... není problém mít v autě zvonec z tram... Ale to je fakt nebezpečný. Osobní zkušenost. To když, tak pořádnou lodní hornu. Jen nevím, čím ji živit. ;-) [upravil dne 23.6.2008 Edison] Citovat
smashing Odesláno 23. červen 2008 Autor Odesláno 23. červen 2008 tak si precitaj oco sa tu jedna bo som tu pisal x krat ze to nepouzivam teda nechcem pouzivat v premavke a aj keby tak tema je kde kupit a poradit Citovat
Edison Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: smashing tak si precitaj oco sa tu jedna bo som tu pisal x krat ze to nepouzivam teda nechcem pouzivat v premavke a aj keby tak tema je kde kupit a poradit Alejooo.. já Ti to přeci neberu... Jen se tu kapku k tomu rozvinula diskuse. Na tom snad nic špatnýho nejni, ne? ;-) Citovat
smashing Odesláno 23. červen 2008 Autor Odesláno 23. červen 2008 ved v poho a ja ti ani nic nevravim .. len to potrebujem zohnat cim skor lebo idem na svadbu a tak takze bude zabava Citovat
Edison Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: smashing ved v poho a ja ti ani nic nevravim .. len to potrebujem zohnat cim skor lebo idem na svadbu a tak takze bude zabava Zajdi na hasičárnu a půjč si ruční megafon... :-D Citovat
smashing Odesláno 23. červen 2008 Autor Odesláno 23. červen 2008 tak to by teda bolo ale zasa keby to pustim aspon by som letel cez krizovatky aj na cervenu Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 25. červen 2008 Odesláno 25. červen 2008 No jasne, len by ta na tej krizovatke nejaky policajt zbadal... To by bolo po svadbe, a mozno aj po slobode ... Citovat
smashing Odesláno 26. červen 2008 Autor Odesláno 26. červen 2008 neboj nic tak to bude na svadbe spravim randal he Citovat
smashing Odesláno 1. červenec 2008 Autor Odesláno 1. červenec 2008 haluz je to dobra len este by som chcel videt ako to hra siena policia atd ... Citovat
smashing Odesláno 22. srpen 2008 Autor Odesláno 22. srpen 2008 no tak uz som kupil sirenu a dokonca dve a za super cenu ... majak nechem zatim uz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.