Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja ti reknu jedni,vubec to nekupuj,je to absolutne k nicemu,taky jsme si to koupil,mimochodem v globusu a neni to slyset a ted to mam stejne odpojeny!

Odesláno

Tak ako pisali. Tesco. Alebo rozne elektra. Treba pochodit.

Co sa tyka pastorka suhlasim, a este dodam. Policajti s tym robia dost velke problemi aj ked ty to najdu v kufri v AUTE.... Kamarada za to pekne smazili, a pritom ho mal hodeny len v kufri vedla povinnej vybavi.

Takze bacha na to ...

Odesláno

a teraz je rec o majaku alebo o sirene :)

a akoto nieje pocut ved si myslim ze ta sirena ma 21W a to by malo postacit aby to spravilo ramus nie?

a policajtov to je ok keby ma mali policajti kontorlovat a zistovat co vsetko tam nema mat tak mi vezmu aj rodny list :))))

Odesláno
Původně zaslal: smashing

a teraz je rec o majaku alebo o sirene :)

a akoto nieje pocut ved si myslim ze ta sirena ma 21W a to by malo postacit aby to spravilo ramus nie?

a policajtov to je ok keby ma mali policajti kontorlovat a zistovat co vsetko tam nema mat tak mi vezmu aj rodny list :))))

Nejspíše se pleteš. Siréna s 21 W by fakt slyšet nebyla. Když siréna, tak min. 110dB. Asi máš na mysli maják s 21 W žárovkou. Upřímě... taky nic moc. Halogen je halogen. btw... že bych do svého dal xenon? ;-)

Odesláno

a majak no neveim 21W nieje sice az tak moc ale zasa napokon su majaky aj so stroboskopickym zableskom:)

a sekol som sa som myslel 20W sirenu a ma 120db tak to by uz malo pocut

[upravil dne 23.6.2008 smashing]

Odesláno

a majak no neveim 21W nieje sice az tak moc ale zasa napokon su majaky aj so stroboskopickym zableskom:)

21W ve dne není vůbec vidět. Ty záblesky jsou přecijen znatelně dražší... Jinak já mám normálně rotaxe s halogenem, ten už jakž tak vidět je i za slunce, magnet profi s homologací do 112 km/h. Už i u toho je to poznat na ceně. Mno... kdyby někomu zbyl jeden ballast, přemejšlel bych nad tím xenonem ;-)

Odesláno

no jo to je natom cosi pravdy n ale hlanve mi zalezi na sirene :)

Na co sirénu... V provozu naprosto nepoužitelný... Oproti oranžovýmu majáku. ;-) (samozřejmě za dodržení zákonných podmínek)

btw... není problém mít v autě zvonec z tram... Ale to je fakt nebezpečný. Osobní zkušenost. To když, tak pořádnou lodní hornu. Jen nevím, čím ji živit. ;-)

[upravil dne 23.6.2008 Edison]

Odesláno

tak si precitaj oco sa tu jedna bo som tu pisal x krat ze to nepouzivam teda nechcem pouzivat v premavke a aj keby tak tema je kde kupit a poradit :D

Alejooo.. já Ti to přeci neberu... Jen se tu kapku k tomu rozvinula diskuse. Na tom snad nic špatnýho nejni, ne? ;-)

Odesláno

ved v poho a ja ti ani nic nevravim .. len to potrebujem zohnat cim skor lebo idem na svadbu a tak takze bude zabava :)

Zajdi na hasičárnu a půjč si ruční megafon... :-D

Odesláno

No jasne, len by ta na tej krizovatke nejaky policajt zbadal... To by bolo po svadbe, a mozno aj po slobode ...

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...