Berkoff Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 chlapi beru sebou diagnostiku na Sebetov, takze pokud tam bude nekde net, muzu krome smazani chyb i trosku ladit, kazdopedne bude to upe novy, takze testnu nejdriv svoji cares, a pak neco uvarime diag sem tady nekde linkoval co to bude.... Citovat
blavak8 Odesláno 6. červenec 2008 Autor Odesláno 6. červenec 2008 KONG: Kolko si za to dal a kde si to zohnal? Skusal si to? Co vsetko dokazes cez to spravit, zistit? dik za odpoved Citovat
KoNG Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Původně zaslal: blavak8 KONG: Kolko si za to dal a kde si to zohnal? Skusal si to? Co vsetko dokazes cez to spravit, zistit? dik za odpoved Ahoj pokud si pročteš tento příspěvek odpovědi určitě najdeš. Odzkoušený to mám, funguje to Co dokážeš zjistit záleží na použitém software Minimálně vyčteš/vymažeš chyby, ukážeš si realtime hodnoty což mě pro začátek dostačuje. [upravil dne 7.7.2008 KoNG] Citovat
KoNG Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Původně zaslal: kveton A co k tomu máš za SW? Zatím všeobecnej software postahovaný z internetu který nic víc neumí Proscan Digimoto [upravil dne 7.7.2008 KoNG] Citovat
kveton Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 Nevyskytuješ se náhodou někdy v Praze? Uvažuju o koupi taky toho ELM327 a chtěl bych jen zkusit, jestli mi to poběží. Citovat
KoNG Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 Původně zaslal: kveton Nevyskytuješ se náhodou někdy v Praze? Uvažuju o koupi taky toho ELM327 a chtěl bych jen zkusit, jestli mi to poběží. Já jsem v praze příležitostně jednou max 2x do měsíce, teď bych tam měl být 17.7 a pak až za měsíc Citovat
kveton Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 tak už mi elm327 taky dorazil, ale nějak se nemůžu připojit. Mám Scantool.Net a píše mi, že auto není OBD 2 kompatibilní. Ale to je mi divný, je to rok 2002 Citovat
jh19 Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Tušíte jestli EML 327 jde i na 2.0 16V beznzinák 99 KW?? diky Citovat
kveton Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 jít by mohl, mě zvládá mou 2.0 HDi rv2000 Citovat
jh19 Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 než ho objednám, chtěl bych si být jistý... dá se s tím i trochu víc kouzlit ( nastavení cigánské pojistky aj...), nebo je to jen na kontrolu motoru aj.. Citovat
kveton Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 S tímhle to máš spíš jen na hraní, vyčteš chyby, zobrazí to hodnoty z čidel, ale nic v BSI nenastavíš, to umí asi jen DIAG200 co mají v Peugeotu, ale to je trošku za jinou cenu Citovat
Andrej82 Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Původně zaslal: kveton S tímhle to máš spíš jen na hraní, vyčteš chyby, zobrazí to hodnoty z čidel, ale nic v BSI nenastavíš, to umí asi jen DIAG200 co mají v Peugeotu, ale to je trošku za jinou cenu Predpokladam,ze ten DIAG200 je soft ze? Citovat
jh19 Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 ahojte, tak jsem googlil a diag nejak nenašel...nemáte náhodou někdo zdroj, kde je možné ho sehnat? na netu určitě někde je... díky Citovat
gerii Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 používám original planeta a lexii a je to jediný co opravdu funguje částečně stačí i kts pro základní věci, takový to kokotiny jako elm327 josu uplně na p....... a pokud nehodláte do toho investovat tak musíte někomu za to zaplatit a ne pořád vymýšlet nesmysli které k ničemu nevedou.... Citovat
gerii Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 používám original planeta a lexii a je to jediný co opravdu funguje částečně stačí i kts pro základní věci, takový to kokotiny jako elm327 josu uplně na p....... a pokud nehodláte do toho investovat tak musíte někomu za to zaplatit a ne pořád vymýšlet nesmysli které k ničemu nevedou.... Citovat
Tommy002 Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Hezký že jsi to napsal pětkrát, ale to nám toho moc neřekne. Hodilo by se něco jako jak moc velká to teda musí být investice aby ne nebylo úplně na p......Případně i kde sehnat software, kabel atd. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.