Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

chlapi beru sebou diagnostiku na Sebetov, takze pokud tam bude nekde net, muzu krome smazani chyb i trosku ladit, kazdopedne bude to upe novy, takze testnu nejdriv svoji cares, a pak neco uvarime :)

diag sem tady nekde linkoval co to bude....

Odesláno
Původně zaslal: blavak8

KONG: Kolko si za to dal a kde si to zohnal? Skusal si to? Co vsetko dokazes cez to spravit, zistit? dik za odpoved

Ahoj pokud si pročteš tento příspěvek odpovědi určitě najdeš.

Odzkoušený to mám, funguje to :D

Co dokážeš zjistit záleží na použitém software ;)

Minimálně vyčteš/vymažeš chyby, ukážeš si realtime hodnoty což mě pro začátek dostačuje.

[upravil dne 7.7.2008 KoNG]

Odesláno
Původně zaslal: kveton

A co k tomu máš za SW?

Zatím všeobecnej software postahovaný z internetu který nic víc neumí :roll

Proscan

Digimoto

[upravil dne 7.7.2008 KoNG]

Odesláno

Nevyskytuješ se náhodou někdy v Praze? Uvažuju o koupi taky toho ELM327 a chtěl bych jen zkusit, jestli mi to poběží.

Já jsem v praze příležitostně jednou max 2x do měsíce, teď bych tam měl být 17.7 a pak až za měsíc
  • O 2 týdny později...
Odesláno

tak už mi elm327 taky dorazil, ale nějak se nemůžu připojit. Mám Scantool.Net a píše mi, že auto není OBD 2 kompatibilní. Ale to je mi divný, je to rok 2002 :myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno

než ho objednám, chtěl bych si být jistý... dá se s tím i trochu víc kouzlit ( nastavení cigánské pojistky aj...), nebo je to jen na kontrolu motoru aj..

Odesláno

S tímhle to máš spíš jen na hraní, vyčteš chyby, zobrazí to hodnoty z čidel, ale nic v BSI nenastavíš, to umí asi jen DIAG200 co mají v Peugeotu, ale to je trošku za jinou cenu

Odesláno

S tímhle to máš spíš jen na hraní, vyčteš chyby, zobrazí to hodnoty z čidel, ale nic v BSI nenastavíš, to umí asi jen DIAG200 co mají v Peugeotu, ale to je trošku za jinou cenu

Predpokladam,ze ten DIAG200 je soft ze?

Odesláno

ahojte,

tak jsem googlil a diag nejak nenašel...nemáte náhodou někdo zdroj, kde je možné ho sehnat? na netu určitě někde je... díky

Odesláno

používám original planeta a lexii a je to jediný co opravdu funguje částečně stačí i kts pro základní věci, takový to kokotiny jako elm327 josu uplně na p....... a pokud nehodláte do toho investovat tak musíte někomu za to zaplatit a ne pořád vymýšlet nesmysli které k ničemu nevedou....:super

Odesláno

používám original planeta a lexii a je to jediný co opravdu funguje částečně stačí i kts pro základní věci, takový to kokotiny jako elm327 josu uplně na p....... a pokud nehodláte do toho investovat tak musíte někomu za to zaplatit a ne pořád vymýšlet nesmysli které k ničemu nevedou....:super

Odesláno

Odesláno

Odesláno

Odesláno

Hezký že jsi to napsal pětkrát, ale to nám toho moc neřekne. Hodilo by se něco jako jak moc velká to teda musí být investice aby ne nebylo úplně na p......Případně i kde sehnat software, kabel atd.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...