Ryusei Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 Zdar lidi, začalo teplo a můj peugeotek trpí, např.: po zadaní kódu do imobilizéru se mi na něm rozsvítí obě diody a nechce zhasnout červená a ani to nenastartuje , druhy problem je to, že sem postřehl nižší výkon a vyšší spotřebu, a tak nevím jestli rychle do servisu nebo jestli bych na tom něco zvládl sám potřebujuu ještě alespoň 14 dní být pojízdný. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 Fu tam moze byt viacej veci. S imobilizerem ty asi nepomuzu. Mas aj druhy nahradny kluc ? Pokial ano skusal si startovat s nim ? Mozes mat odidenu tu citacku kodu imobilizera v kluci, pokial sa nemylim stoji okolo 500Sk. Ale klamal by som, a neviem ani presne ako sa ta suciastka vola. Co sa tyka poklesu vykonu a zvyseniu spotreby, videl by som to na vahu vzduchu. Ale moze to byt kludne i nieco ine. Citovat
Onden Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 Jen mě tak napadlo když to tady pročítám, snížený výkon by mohl znamenat problémy s rozvody. Kolik máš najeto a rozvody jsi už dělal? Ale jsou to spíše dohady, Chtělo by to diagnostiku. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 Jo diagnostiku by to chcetlo. Rozvodom by som daval mensiu sancu. Tak isto LAMBDA sonda moze byt KO. Dalo by sa to zistit aj bez diagnostiky, najskor odpojit vahu vzduchu, a potom este vyskusat odpojit lambda sondu. Pokial v niektorom s pripadov zacne auto bezat, tak mas pricinu. Citovat
Driver Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 Ten tlačítkový imobilizer je akorát pro zlost. Najdi si tady na foru jak ho vyřadit z provozu. POkud by se ti povedlo nacvakat kod a nastartovat tak myslím, že stačí odpojit klávesnice a už ho nebudeš potřebovat. Jinak s tím budeš mít akorát problémy pokud tahle začne zlobit. Ale najdi si to na foru, někdo to tu popisoval. Jinak pokud ti to najednou nechce vzít správný kod tak bude asi problém v klávesnici, zkus vyzkoušet jinou (pokud ti jí někdo půjčí ze svého auta nebo na vrakáči). Jo a ještě pokud kod zadáš několikrát špatně (nevím přesně kolikrát) tak se to samo blokne, vlastně díky problému s tímhle imobilizérem jsem se dostal na tento klub Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 Jaaaj, uz viem ktory imobilizer Uz chapem, tak sry za spatnu odpoved No jo, kamarat to mal ve 406 starym modelu , a mnel na to sakra nervi. Vobec mu to nefungovalo, a ked sa najviac ponahlal tak mu neislo nastartovat, a potom kodil. Pokial zadal zly kod tusim 3 krat, tak sa to zabloklo tusim na polhodku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.