Guest Lada)) Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 Zdravím všechny příznivce 307, mám na Vás malou prosbu o radu. Dnes jsem vypozoroval při rozjezdu auta zatřepání volantu. Dělá to jen při rozjezdu z místa na jedničku. Někde jsem četl, že brzo odcházejí stabilizátory na přední nápravě. Může to souviset? Měli jste někdy podobný problém? Všem předem děkuji za rady. Citovat
Tomáš5447 Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 já mam nové stabilizátory a dělá mi to taky a pořad. musím dát víc plynu aby to netřepalo Citovat
G.Rast Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 nooo mám zkušenost, že tohle \"třepání\" volantu mělo na svědomí vyvážení disků. Stávalo se mi totiž, že při rychlosti kolem 40 někdy 50 km se volant netřepal ale přímo rozkmital, při zvýšení rychlosti to vždy přestalo. Citovat
jaudax Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Při rozjedu mi to netřepe, ale ve 130kmh to jemně vibruje. Ve 120 a 140 už ne. Je to hodně náchylný na vyvážení. A to si s tím známej hodně hrál aby to vycentroval... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.