vranilinek Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Tak jsem dneska provysál ty doporuceny stranky od \"mi16\" a byla tam plno fotek motoru s tim karburatorem weber. Nevite nekdo kde se to da sehnat? Treba starsi. V cechach asi tezko co? Projizdel jsem nemeckej i francouzskej ebay a ani zarez:myslim Citovat
švejk Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 ja se ti pokusim zeptat kamose, ty maji zavodni S130 a prave tam maji tenhle karbec pripadne muzes zkusit stesti sam http://130lr.wz.cz/ edit: pochybuju ze ti ho prodaj, ale muzes se zeptat odkud ho maji oni [upravil dne 11.6.2008 švejk] Citovat
vranilinek Odesláno 11. červen 2008 Autor Odesláno 11. červen 2008 to by bylo fajn. Tedka jsem zkusil zadat do vyhledavani jenom karburator weber a na ebayi mi to vyjelo asi tri...dvojity karburator...za oba 150 euro. Nacez ty jedny vypadaj jako novy. Akorat nevim, jak tam ma byt ten prumer...jestli 40 nebo 45 a potom jeste jaky je rozdil mezi DCOE a DCOM Citovat
švejk Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 v tom bohuzel neposlouzim :-\\ do toho nevidim, jediny co muzu je poskytnout kontakt na nekoho kdo by to mozna mohl vedet Citovat
vranilinek Odesláno 11. červen 2008 Autor Odesláno 11. červen 2008 tedka me napadlo..kdyz mam č bodovy vstrikovani neni karburator trosku krokem zpet? Citovat
Dundee Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Původně zaslal: vranilinek tedka me napadlo..kdyz mam č bodovy vstrikovani neni karburator trosku krokem zpet? Malinko:roll A nejsou na těch fotkách jen ty krátký otevřený sání vzduchu? Něco podobnýho je i v sekci \"Tuning\" od uživatele \"Jakub106GTi\" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.