Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čaute,chcel by som sa opytat,zistil som že mam spatnu vahu vzduchu.Chcel by som sa opytat,či je potrebne to napajat na počitač po nasadeni novej,či tam treba niečo dat načitat popripade resetnut chybu.Pokial tam nejaka bude.Tu vahu som mal vonku a chyba mi tam jeden ten plieškovy vlas na snimači.Mechanik mi povedal že je určite zla.Ale ide o to ,že auto sa sprava rovnako aj po odpojeni,ako spozorujem ešte že je ozaj zla?Auto ma celkom dobry tah ale na určitych otačkach trochu skacka,zohnal som novu nejaku od hoferu alebo ako sa to vola za 3600Sk je to dobra cena?ak mate nejaku lacnejšiu tak ponuknite,za každu radu vopred dakujem.

Odesláno

Myslím že chyba resetovat potřeba není, akorát až Ti napíchnou diagnostiku, tak jí to tam napíše, já jsem to dělal s diagnostikou, abych věděl jestli tam není ještě něco špatného, měl jsem tam Siemens a dal jsem tam Siemens, sehnal jsem ho za 2 400 CZK. pokud máš možnost raději to dej na diagnostiku, platí se za ní okolo 300,- a smažou ti i ostatní chyby.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...