Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl bych požádat o radu..chci do své 306-tky namontovat otevřený vzduchový filtr..dá se namontovat na původní plastové potrubí,které vede vzduch zepředu do airboxu??že bych ho vepředu rozdělal,namontoval na něj pomocí ska pásky ten otevřený filtr a z airboxu vytáhl ten origo,co tam je...???Díky za rady..

Odesláno

No ja to mam takto spravene, na povodne plastove potrubie mam namontovany otvoreny sportovy filter a ten origo z boxu som vybral. Neviem ci to je tak dobre ale funguje to zatial :)

Odesláno

Díky...něco jsem slyšel o tom,že je v tom původním potrubí někde nějaká dírka..takže by přes ní mohlo tyky nasávat vzduch,což by asi nebylo moc fajn..nevíš o ní??Kdyby to šlo,pošli mi prosím nějakou fotku jak to máš udělaný..buď tady nebo na: Hermafrodit@seznam.cz..díky moc..

Odesláno

Pokud chces sportovni zvuk, kup vyfuk, pokud nanho nemas, tak do existujuceho vyvrtaj par dier :D :D :D

Odesláno

Urcite jdi do filtru...Ja ho tam mam.Udelal jsem to nasledovne.Vyndal jsem airbox a filtr dal na prechodku sani co vede rovnou do klapky.nic ti vzduch nebrzdi a pak jeste musis vyndat hadicku ktera ti vede vzduch a olej z ventilove hlavy protoze to ti nejvice zas..ra klapku,cidlo teploty a mnozstvi vzduchu a svicky.Tu hadicku na sacim potrubi zaslepis a na konec hadicky od hlavy ventilu das oddechovy filtr(cca 120,-).jeste je moznost do tohoto mista vlozit odlucovac oleje a pak hadicka zustava normalne zapojena ale tam je cena nekde jinde(cca 1000,-).jinak k tomu sani.Az das filtr tak ho poradne odstini(aby ti sal studenej vzduch kterej ti udela spravny efekt).Jinak vyfuk bych nevrtal naprosto zbytecny!!Ja mam pouze filtr a zvuk stoji za to!!:super rekne ti to napr OK406.Zrovna vcera kdyz sem parkoval tak me zastavil nejakej kluk a ptal se jestli tam mam turbo..Vyfuk je klasika a jen sani je udelany.Pod naraznikem mam naporove sani a vzduch vedu do filtru hadici...kdyztak poslu foto...:papa

Odesláno
Původně zaslal: hnjupis

Urcite jdi do filtru...Ja ho tam mam.Udelal jsem to nasledovne.Vyndal jsem airbox a filtr dal na prechodku sani co vede rovnou do klapky.nic ti vzduch nebrzdi a pak jeste musis vyndat hadicku ktera ti vede vzduch a olej z ventilove hlavy protoze to ti nejvice zas..ra klapku,cidlo teploty a mnozstvi vzduchu a svicky.Tu hadicku na sacim potrubi zaslepis a na konec hadicky od hlavy ventilu das oddechovy filtr(cca 120,-).jeste je moznost do tohoto mista vlozit odlucovac oleje a pak hadicka zustava normalne zapojena ale tam je cena nekde jinde(cca 1000,-).jinak k tomu sani.Az das filtr tak ho poradne odstini(aby ti sal studenej vzduch kterej ti udela spravny efekt).Jinak vyfuk bych nevrtal naprosto zbytecny!!Ja mam pouze filtr a zvuk stoji za to!!:super rekne ti to napr OK406.Zrovna vcera kdyz sem parkoval tak me zastavil nejakej kluk a ptal se jestli tam mam turbo..Vyfuk je klasika a jen sani je udelany.Pod naraznikem mam naporove sani a vzduch vedu do filtru hadici...kdyztak poslu foto...:papa

ja by som si pozrel ako to máš spravené. Bud to daj prosím sem do fóra alebo na mail t.sz@centrum.sk :super
Odesláno

hnjupis - to by aj mna zaujimalo ako to mas spravene, ja som ties chcel vybrat airbox, ale nevedel som co stou hadickou co do neho viedla, a mas nejaky link na ten oddychovy filter?

Odesláno

Tak jsem se do toho pustil..práce hotova asi za půl hoďky..ale,jde přesně o to,že je tam vážně teplo a ten teplej vzduch tomu asi moc nepřidá,spíš naopak..takže bych chtěl poprosit o nějaké ty rady jak ten filtr odstínit..A pro HNJUPIS-kdyby to šlo tak ty fotky vážně prosím dodej..buď sem nebo na Hermafrodit@seznam.cz...Vážně by mě zajmalo jak to máš překopaný...zkusím sem vložit foto mýho výsledku..

Odesláno

Nafotim a dam ale dejte mi tak den...Dneska nafotim a zitra dopoledne to tu je.jinak neni to nic tezkeho kdyz mate vsechny veci a ne jako je ze rozeberu zacnu montovat a v prubehu zacnu shanet veci co mi chybi...jinak potrebujete ohebnou hlinikovou hadici(sezene se v insta-potrebach)prumer jako filtr,pak nejakou(nejlepe hlinikovou) izolepu(na zpevneni ty hadice po netvarovani protoze ta prd vydrzi),pochopitelne filtr,(oddechovy neni nutny ale je lepsi),tahokov nebo neco proti sani vetsich necistot,stahovaci pasky..Ja mam ten filtr odstinenej jeste kuzelem ktery je v prumeru o 4 mm vetsi nez filtr a na vrcholu filtru je utesneny aby vzduch neutikal mimo filtr a spodek je nasazen na hadici a vyveden pod auto.Nechal jsem si udelat z hliniku nasavac na ktery jsem hadici napojil a ten jsem prekryl tahokovem.Voda se do sani nedostane kvuli velkemu prevyseni a necistoty chyta tahokov a filtr.uvidite az dam fotky..:papa

Odesláno

No pekne ale ten velky filtr krome zvuku a vetsi spotreby moc funkci nesplni bez privodu studeneho vzduchu...ty male tam byt nemusi muzou byt svedene normalne do sani jako u origo ale pak to zasira klapku a svicky!!:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...