virnik Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 čo treba všetko vimenit pri prsklom kondezatore-chladič klími myslím čo treba ešte okrem chladiča vy menit tesnenia hadice atd.... Citovat
klumir Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 pokud se ti do okruhu dostala vlhkost(ze vzduchu)tak i sušič. Citovat
klumir Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 a měl by se vyměnit i olej v kompresoru Citovat
EXI.60 Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 než to budeš plnit,tak at ti to alspon 6 hodin vakuujou.vyse. se na debily s mašinou co vykládaj jak to umí a jet do normálního servisu s chlazením.vysoušeč si nech každopadně vyměnit.nejezdi hlavně do servisu kde s chlazením nemají zkušenost.zeptej se prvně známého kde je to ok. Citovat
klumir Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 6 hodin vakuovat???tak to slyším prvně. já to dělám poctivě 30 min.-tak jak jsem se to učil(a jak znám jiné firmy,tak jsem asi jediný-každý saje max. 10 min. a dost) nemyslel jsi to náhodou jako podtlakovou zkoušku???jako 6 hod. počkat a pak plnit??? spíš bude debil,kdo nechá vakuovačku 6 hodin sát na jednom autě.a to píšeš-\"alespoň\".... Citovat
EXI.60 Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Původně zaslal: klumir 6 hodin vakuovat???tak to slyším prvně. já to dělám poctivě 30 min.-tak jak jsem se to učil(a jak znám jiné firmy,tak jsem asi jediný-každý saje max. 10 min. a dost) nemyslel jsi to náhodou jako podtlakovou zkoušku???jako 6 hod. počkat a pak plnit??? spíš bude debil,kdo nechá vakuovačku 6 hodin sát na jednom autě.a to píšeš-\"alespoň\".... máš pravdu šest hodin jsem přehnal.U velkého chlazení stačí dvě hodiny.Záleží taky na výkonu vývěvy.známej mě to nechal u auta půl hodiny jak píšeš,ale viděl jsem ho několikrát u Velkých agregátů,že zapl vývěvu a jel třeba na půl dne pryč.ničemu to neuškodí.je to jen k dobru,ale lidi by za tak dlouhou dobu stejně nezaplatily!Podtlakovou zkoušku bych nechal i den,pro jistotu.za pár hodin se na mylý únik nepřijde. Citovat
klumir Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 jo,to už dává smysl. akorát ještě bych dodal,že ta podtlaková zkouška je trochu matoucí...-ucpávka v kompresuru není dělaná na těsnění podtlaku,ale přetlaku.někdy pouští podtlak i když přetlak drží.proto je nejlepší nafouknout okruh dusíkem a čekat jestli dojde k úniku. ono je to celé vůbec trošku složitější-není to jako opravit kapající kohoutek.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.