Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

než to budeš plnit,tak at ti to alspon 6 hodin vakuujou.vyse. se na debily s mašinou co vykládaj jak to umí a jet do normálního servisu s chlazením.vysoušeč si nech každopadně vyměnit.nejezdi hlavně do servisu kde s chlazením nemají zkušenost.zeptej se prvně známého kde je to ok.

Odesláno

6 hodin vakuovat???tak to slyším prvně.

já to dělám poctivě 30 min.-tak jak jsem se to učil(a jak znám jiné firmy,tak jsem asi jediný-každý saje max. 10 min. a dost)

nemyslel jsi to náhodou jako podtlakovou zkoušku???jako 6 hod. počkat a pak plnit???

spíš bude debil,kdo nechá vakuovačku 6 hodin sát na jednom autě.a to píšeš-\"alespoň\"....

:myslim

Odesláno
Původně zaslal: klumir

6 hodin vakuovat???tak to slyším prvně.

já to dělám poctivě 30 min.-tak jak jsem se to učil(a jak znám jiné firmy,tak jsem asi jediný-každý saje max. 10 min. a dost)

nemyslel jsi to náhodou jako podtlakovou zkoušku???jako 6 hod. počkat a pak plnit???

spíš bude debil,kdo nechá vakuovačku 6 hodin sát na jednom autě.a to píšeš-\"alespoň\"....

:myslim

máš pravdu šest hodin jsem přehnal.U velkého chlazení stačí dvě hodiny.Záleží taky na výkonu vývěvy.známej mě to nechal u auta půl hodiny jak píšeš,ale viděl jsem ho několikrát u Velkých agregátů,že zapl vývěvu a jel třeba na půl dne pryč.ničemu to neuškodí.je to jen k dobru,ale lidi by za tak dlouhou dobu stejně nezaplatily!Podtlakovou zkoušku bych nechal i den,pro jistotu.za pár hodin se na mylý únik nepřijde.
Odesláno

jo,to už dává smysl.

akorát ještě bych dodal,že ta podtlaková zkouška je trochu matoucí...-ucpávka v kompresuru není dělaná na těsnění podtlaku,ale přetlaku.někdy pouští podtlak i když přetlak drží.proto je nejlepší nafouknout okruh dusíkem a čekat jestli dojde k úniku.

ono je to celé vůbec trošku složitější-není to jako opravit kapající kohoutek....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...