daja535 Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Taky jsem si koupil 107 1,0 2-Tronic no zatím max spokojenost nádhera a ta převodvka je luxusní . Citovat
daja535 Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 jako na mě , jsem pěkně kulatý ,a le 107 ma je pro cestující docela velká jo do kufru vejde velmi málo , mi to nevadí mám ji místo skůtra a neprší na mě ha ha ha teda pokud to bylo na mě , jo my se známe osobně ? myslím že asi ne byl jsem jen na mini sraze v Ostravě co pořádal Pe.Tr Citovat
peugeotkovic Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 no krásná bo bílá Celkem důkladně jsem si ji v servisu okoukla:cool:Kufr je zcela výstižný výraz,nebod\' tam se vejde opravdu jen ten kufřík:)To ani nemuseli dělat ty dveře k němu a nákup bych házela na zadní sedadla.Malinko bych v ní měla asi pocit, že sedím v trabantu..:DNevím-přijde mě až moc mrn\'avá a zranitelná Jinak je milá..ale milejší je mě přecijen ta moje 206:super:aut Jo a anténka by měla být níže;) [upravil dne 1.7.2008 peugeotkovic] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.