Kame Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Zdarec.... tak uz ma niekto fotky z montaze? Ak ano hodte ich sem.... :-) Aby sme vedeli presne kam to montovat a hlavne ako... Citovat
s1600 Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 uz to tam mam,pro zmenu ale nemam k dispozici fotak...prvni zkusenosti jsou takovy,ze je to pohodlnejsi,nemusis delat tak velky tahy radickou,jinak na dynamice jsem nic vetsiho nezaznamenal,je to spis o pocitu rychlejsiho prerazeni..i pres seberychlejsi prerazeni pdaji otacky na stejnou uroven jako bez SS.. Citovat
s1600 Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 uz to tam mam,pro zmenu ale nemam k dispozici fotak...prvni zkusenosti jsou takovy,ze je to pohodlnejsi,nemusis delat tak velky tahy radickou,jinak na dynamice jsem nic vetsiho nezaznamenal,je to spis o pocitu rychlejsiho prerazeni..i pres seberychlejsi prerazeni pdaji otacky na stejnou uroven jako bez SS.. Citovat
Kame Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Hm, skús to mobilom cvaknut, aspoň kde to je namontované a ako.. :-) Citovat
makouš Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 na saxoclubu se to taky resilo jsou tam i fotky montaze http://www.saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=1418&postdays=0&postorder=asc&start=45 a jeste tam je jedno tema o tom nekde Citovat
killer Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 Možná blbej dotaz ale zajímalo by mě jesli se to instaluje v interieru nebo se musí vlézt pod auto a dát to ze spoda?? Citovat
Starejbar Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 A kdepak se tato věcička dá splašit a hlavně kolik taková sranda stojí? Nebo si to mám nechat podle toho plánku udělat :-) možná by to bylo i jednodušší a levnější :-) Citovat
jakub106GTI Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 Původně zaslal: Starejbar A kdepak se tato věcička dá splašit a hlavně kolik taková sranda stojí? Nebo si to mám nechat podle toho plánku udělat :-) možná by to bylo i jednodušší a levnější :-) Pokud máš na to potřebné věci tak si to mužeš vyrobit to je jasný jinak se to dá koupit na E-bay nebo i nějaký tuning shop. a cena kolem 1000 kč + doprava..Ale někdo zručnější to dokáže v pohodě udělat:super Citovat
Starejbar Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 No asi se zkusím zeptat mám pár známých kteří by to mohli zvládnout a myslím že i levněji tak uvidíme :-) Citovat
Spiral Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 a me teda drahy u Peginy docela vyhovuji..... neprijdou mi nejak zbytecne dlouhe... myslim ze se da radit svizne i tak... Citovat
kujon106 Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Dráhy ještě ujdou, ale s přesností to je velmi na štíru To je snad jediná věc (vlastně ještě spotřeba), která se mi líbí na fábce, kterou teďka přes zimu musim jezdit Citovat
s1600 Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Původně zaslal: kujon106 Dráhy ještě ujdou, ale s přesností to je velmi na štíru To je snad jediná věc (vlastně ještě spotřeba), která se mi líbí na fábce, kterou teďka přes zimu musim jezdit taky Fabka?..ja ji ted mam do ty doby,nez bude v cajku 106ka... Citovat
kujon106 Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Původně zaslal: s1600 Původně zaslal: kujon106 Dráhy ještě ujdou, ale s přesností to je velmi na štíru To je snad jediná věc (vlastně ještě spotřeba), která se mi líbí na fábce, kterou teďka přes zimu musim jezdit taky Fabka?..ja ji ted mam do ty doby,nez bude v cajku 106ka... Jojo, rodinnej mrdkostroj z MB, výkonově úplně někde jinde než peugeotek - SDI, 47kW aneb mrtvo za všech otáček a i z kopce Citovat
s1600 Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 ja-1.2 6v HTP 47kw,ted pry s projevujici se vyrobni vadou,tzn.na volnobeh se trepe jako 20 let stary kamna po nastartovani...strmejsi kopec ve 4 lidech je pro ni Mt.Everest... Citovat
Spiral Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 heh no tak to ja ted s peginou pres zimu moc nelitam takze jezdim v nissanoj micra 1,3 40kw a nebo felina 1,3 50kw takze vas uplne chapu Citovat
Spiral Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 ale teda cekam cekam kdy bude poradnej wintercar pro me na zimni jezdeni mam v planu totok: ma to sice vykon 14,5kw ale zabavy na tom bude vic nez dost [upravil dne 4/1/09 Spiral] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.