Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

uz to tam mam,pro zmenu ale nemam k dispozici fotak...prvni zkusenosti jsou takovy,ze je to pohodlnejsi,nemusis delat tak velky tahy radickou,jinak na dynamice jsem nic vetsiho nezaznamenal,je to spis o pocitu rychlejsiho prerazeni..i pres seberychlejsi prerazeni pdaji otacky na stejnou uroven jako bez SS..

Odesláno

uz to tam mam,pro zmenu ale nemam k dispozici fotak...prvni zkusenosti jsou takovy,ze je to pohodlnejsi,nemusis delat tak velky tahy radickou,jinak na dynamice jsem nic vetsiho nezaznamenal,je to spis o pocitu rychlejsiho prerazeni..i pres seberychlejsi prerazeni pdaji otacky na stejnou uroven jako bez SS..

Odesláno

A kdepak se tato věcička dá splašit a hlavně kolik taková sranda stojí? Nebo si to mám nechat podle toho plánku udělat :-) možná by to bylo i jednodušší a levnější :-)

Odesláno
Původně zaslal: Starejbar

A kdepak se tato věcička dá splašit a hlavně kolik taková sranda stojí? Nebo si to mám nechat podle toho plánku udělat :-) možná by to bylo i jednodušší a levnější :-)

Pokud máš na to potřebné věci tak si to mužeš vyrobit to je jasný jinak se to dá koupit na E-bay nebo i nějaký tuning shop. a cena kolem 1000 kč + doprava..Ale někdo zručnější to dokáže v pohodě udělat:super

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Dráhy ještě ujdou, ale s přesností to je velmi na štíru :) To je snad jediná věc (vlastně ještě spotřeba), která se mi líbí na fábce, kterou teďka přes zimu musim jezdit :)

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Dráhy ještě ujdou, ale s přesností to je velmi na štíru :) To je snad jediná věc (vlastně ještě spotřeba), která se mi líbí na fábce, kterou teďka přes zimu musim jezdit :)

taky Fabka?..ja ji ted mam do ty doby,nez bude v cajku 106ka...:D

Odesláno
Původně zaslal: s1600

Původně zaslal: kujon106

taky Fabka?..ja ji ted mam do ty doby,nez bude v cajku 106ka...:D

Jojo, rodinnej mrdkostroj z MB, výkonově úplně někde jinde než peugeotek - SDI, 47kW aneb mrtvo za všech otáček a i z kopce :D

Odesláno

ja-1.2 6v HTP 47kw,ted pry s projevujici se vyrobni vadou,tzn.na volnobeh se trepe jako 20 let stary kamna po nastartovani...strmejsi kopec ve 4 lidech je pro ni Mt.Everest...

Odesláno

ale teda cekam cekam kdy bude poradnej wintercar pro me :)

na zimni jezdeni mam v planu totok: ma to sice vykon 14,5kw :) ale zabavy na tom bude vic nez dost :)

1436271007-access-tomahawk-300-limited.jpg

[upravil dne 4/1/09 Spiral]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...