Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

duplex s rezonatorem

Recommended Posts

Odesláno

ahoj, nevite v praze o nekom kdo udela duplex z doneseneho zadniho tlumice a rezonatoru? Mohu je koupit daleko levneji nez ve Spei, ale nevim jestli to udelaji, kdyz si dily donesu. Druha vec, chci vykuchat katalyzator a dat tam ten rezonator, co se strednim tlumicem? Taky pryc, nebo nechat. Jedna se o to, aby to nebylo zase az moc pruchodne, potrebuju trosku zvysit vykon. Mate s tim nekdo zkusenosti?

Diky

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

ahoj, nevite v praze o nekom kdo udela duplex z doneseneho zadniho tlumice a rezonatoru? Mohu je koupit daleko levneji nez ve Spei, ale nevim jestli to udelaji, kdyz si dily donesu. Druha vec, chci vykuchat katalyzator a dat tam ten rezonator, co se strednim tlumicem? Taky pryc, nebo nechat. Jedna se o to, aby to nebylo zase az moc pruchodne, potrebuju trosku zvysit vykon. Mate s tim nekdo zkusenosti?

Diky

Ve Spei ti to udelaj i ze sveho materialu ale prace bude trosku dražsi, ale radsi bych jel do Spei na Vyhohradskou na proti Vinici

Odesláno

pojedu do AZ vyfuky, ve spei jsem koupil jen tlumic s nejakou slevou, rezonator jsem koupil pomerne slusne na netu a praci vc materialu provede AZ do 4 000, je to docela vopruz. Druha vec je ta, ze me spei stvou s tim, ze vari trubky (pak to rezne daleko vic), kdezto v tech AZ mi to komplet nasvorkuji :-), hned jak to pujde, tak dam fotky :-)

Odesláno

když ti jde o to aby to nerezlo tak si to nech udělat z nerezu. a dej si pozor at prasácky nevaří trubky pod úhlem ale at používaj kolena. jinak mě ted vyrábí středovej výfuk v demonu v kolíně z nerezu podle mého výkresu za cca 2800 a to má ještě dlouhou výstupní trubku až k nápravě. nevím přoč měnit origo rezonátor za nákej univerzál myslím že to nepomůže max to pak dělá borde. jinak kdyby jsi chtěl kontakt na člověka kterej staví výfuky a má i ohýbačku tak se podívám ale dělá jen z nerezu.

Odesláno

ja nemenim rezonator za rezonator, ale rezonator za katalyzator a stredni tlumic a to z duvodu zlepseni pruchodnosti, avyseni vykonu a taky trochu toho zvuku. Z nerezu to delat nebudu, protoze by me to celkove vyslo na desetitisice

Odesláno

středovej vejfuk nech, dost ovlivňuje výkon a když bys ho tam neměl tak by to mohlo třeba hůř jet nebo by to mohlo žrat jak tank atd, podle mě je šance že něco zlepšíš univerzálním dílem nebo vůbec jakoukoliv amatérskou úpravou výfuku nulová...

Odesláno

no jo ale středovej tlumič u seriovky je vlastně rezonator.Když se do něj podíváš tak uvidíš takové spojení trubek které jsou do sebe nasunuty a tvoří to takový schod a to je právě turbulentní komora která je vlastně rezonátorem. Proto bych středovej nechal na místě a jestli chceš vyhodit katik což nemám zrovna rád tak už tam dej trubku. takhle je to jen pokus kterej může výkon naopak zabít. Neřikam že to nemusí něco přidat ale stejně tak to může i ubrat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...