Radmil Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Mám prosbu...Koupil jsem P406 1.8 16V 1998 a při rozjezdu, nebo při rychlém puštění, nebo přidání plynu něco jakoby lupne, křupne u pravého kola, možná v mot. prostoru. Byl jsem u mechanika a ten řekl, že jde o čep či silenblok ramena. Tak to celé vyměnil a dělá to pořád...Homokinetický kloub a tlumič to být nemůže, pač tu lupnutí jde slyšet i při nastartování jak se pohne motor...Silenbloky motoru jsou na pohled v pořádku, bez známky popraskání...Neměl jste někdo podobný problém? Dík za rady.R Citovat
klumir Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 vrchní uložení tlumiče se taky rádo pěkně zakřupe.... Citovat
Radmil Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 Hm, podle mě se tlumič při startování vůbec nepohne, tak nemá šanci křupat... Citovat
pastorek Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Skús skontrolovať akceleračný silentblok. Je dole pod motorom a tesne nad ním orechádza pravá poloos. Citovat
Radmil Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 Zkusím se na to podívat, to je snad jediná možnost... Citovat
jechy Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Zkus přitáhnout pravý silendblok motoru Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.